Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/gallery/images/148/13/finalno-vee-turniramemorijal-jovica-tei-jole/1/

Verzija za štampu / To ScreenviewFINALNO VEČE TURNIRA "MEMORIJAL JOVICA TEŠIĆ JOLE"

Ova galerija je kreirana 2023.01.09 od Administrator i trenutno sadrzi 28 slika.

Opis:

Sportska hala u Srbobranu bila je ispunjena juče do poslednjeg mesta. Finalne utakmice trećeg po redu turnira "Memorijal Jovica Tešić Jole" okupile su veliki broj ljubitelja malog fudbala. Dobili smo i prvake ukupno šestog novogodišnjeg srbobranskog turnira u malom fudbalu. 

Pehar za najbolje zasluženo je pripao ekipama i to:

- Seniori - MISTIK LLAMINATI (BEČEJ)

- veterani - SOCCERBET (SRBOBRAN)

- GENERACIJA 2007/8 - VINOGRADI

- GENERACIJA 2009/10 - FK BAČKA (MOL)

Na našim Facebook i Instagram stranicama pratili smo sve finalne utakmice direktno izveštavajući sa terena.

Dodajmo da je pobednička ekipa u konkurenciji seniora nagrađena sa 200.000 dinara, Drugoplasirani Smart Color iz Srbobrana dobili su 100.000 dinara (u finalu izgubili rezultatom 5:2). Trećeplasirana ekipa "Alutec" osvojila je 50.000 dinara.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Marko Novaković iz ekipe MISTIK LAMINATI, golman turnira je Mane Marković (SMART COLOR).

U konkurenciji MLAĐI PIONIRI 2009/10. godište do drugog mesta su stigli dečaci domaće ekipe Smart color - Naša priča. Treće mesto osvojila je ekipa Najbolji ortaci. Najbolji igrač i najbolji strelac turnira su Danilo Kiš i Stefan Vlanikolin iz Mola, a najbolji golman Vukašin Madžgalj iz Srbobrana.

Kod STARIJIH PIONIRA, 2007/08. godište drugo mesto osvojila je ekipa Outdoor clothing, a treće Autoservis Ađanski. Najbolji golman turnira je Jovan Kitanović, Milan Vidić je najbolji strelac, a Nemanja Pivnički najbolji igrač.

U konkurenciji VETERANA igrači ekipe Soccerbet,  Dragan Ađanski i Ivan Filipović proglašeni su za najboljeg golmana i najboljeg igrača. Drugo mesto na turniru pripalo je ekipi AKS, a treće ekipi Elektrovojvodina. Najbolji strelac je Radivoje Knežević.

- Naša hala prima nešto ispod 500 ljudi i svake večeri smo imali publiku koja je ostajala 'na nogama', verujem da je tokom svakog takmičarskog dana kroz halu prolazilo 600, 700, nekada i 1.000 ljudi. Imali smo ekipe iz Vrbasa, Novog Sada, Bečeja, Temerina, Subotice, Šida, pobednička dečija ekipa dolazila je čak iz Mola i njima se posebno zahvaljujem zbog pokazanog odnosa prema turniru u Srbobranu, rekao je Slobodan Subić, jedan od organizatora turnira i dodao:

- Imali smo ove godine situaciju da u isto vreme počinju slični turniri u okolnim mestima, Vrbasu, Bečeju i Novom Bečeju, ali i pored toga nama se u seniorskoj konkurenciji odazvalo 30 ekipa, što je najveći broj do sada. Turnir je bio kvalitetan, ne samo u seniorskoj već i u pionirskoj i veteranskoj konkurenciji, ispunjen dobrim utakmicama svakoga dana, i u njima je uživao veliki broj posetilaca. Imali smo u takmičenju i 16 dečijih ekipa raspoređenih u dve kategorije, kao i devet veteranskih.

Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign