Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Galerija / 2016 Događaji / GODIŠNJE SPORTSKE NAGRADE 2016
GODIŠNJE SPORTSKE NAGRADE 2016

Ova galerija je kreirana 2016.12.29 od Administrator i trenutno sadrzi 38 slika.

Opis:

Sportski savez opštine Srbobran dodelio je godišnje sportske nagrade najuspešnijim pojedincima i sportskim kolektivima u 2016.godini.

Predsednik Sportskog saveza Dragan Jojkić, obraćajući se prisutnima u sali Malog pozorišta, istakao je da krovna sportska organizacija u opštini Srbobran trenutno okuplja 21 klub iz 12 grana sportova u obe konkurencije i sa preko 1.000 aktivnih sportista predstavlja najmasovnije udruženje.

"Sport u našoj opštini prepoznat je kao oblast koja ne predstavlja trošak, već ulaganje u budućnost. To potvrđuje i podatak da je lokalna samouprava budžetom za 2017. godinu povećala sredstva za sport", rekao je, između ostalog, Jojkić.

Nagrade su dobili:

Košarkaš KK AKADEMIK i aktuelni prvak sveta u basketu 3x3, MARKO ŽDERO ove godine jednoglasno je proglašen za najuspešnijeg sportistu u 2016. godini.

Za najbolji klub proglašen je KONJIČKI KLUB VRANAC.

Prestižnu sportsku nagradu za sveukupan doprinos sportu ove godine poneće MILORAD SUBIĆ, dugogodišnji sportski i košarkaški radnik, utemeljivač ŽKK SRBOBRAN.

Za najuspešnijeg trenera proglašen je Pekalić Ištvan, trener atletskog kluba SRBOBRAN.

Nagradu za poseban doprinos i značaj u razvoju i afirmaciji opštine Srbobran u oblasti sporta pripala je sestrama Curaković, Jeleni i Ivani, kadetkinjama, košarkašicama KK SRBOBRAN i članicama kadetske reprezentacije Srbije.

Nagrada za najbolju školu sporta ove godine pripala je školi fudbala FK SRBOBRAN.

U kategoriji mladih nada za najbolje u 2016.godini proglašeni su, u ženskoj kategoriji ANASTASIJA KNJEŠKO, članica karate kluba SRBOBRAN i u muškoj, Martin Fulajtar, član Udruženja ribolovaca ŠARAN.

 

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 1, gostiju: 53
Administrator
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen