Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Galerija / 2017 Događaji / DAČIĆ U SRBOBRANU!
DAČIĆ U SRBOBRANU!

Ova galerija je kreirana 2017.05.23 od Administrator i trenutno sadrzi 35 slika.

Opis:

Sa predstavnicima Delegacije Evropske unije u Srbiji, Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade,ministrar spoljnih poslova i predsednik Komisije za koordinaciju procesa trajne integracije izbeglica Vlade Republike Srbije,posetio je domaćinstvo porodice Pavlović, koja se trajno nastanila u Srbobranu, nakon što su 1995.godine izbegli iz Hrvatske.

Razlog njihovog dolaska je početak isporuke i ugradnje paketa građevinskog materijala, u okviru Regionalnog stambenog programa, potprojekat II.

Porodica Dejana Pavlovića (36) je jedna u nizu izbegličkih porodica koja je uz pomoć Vlade Srbije pomoći EU i Komesarijata za izbeglice obezbedila novac, neophodan građevinski materijal i ostalo, potrebno za trajno rešavanje stambenog problema.

Oni su današnje goste dočekali sa radošću, punog srca i na stari, srpski način, na kapiji počastili ih pogačom, solju i domaćom rakijom.

Ivicu Dačića i predstavnike delegacije EU, prilikom ove posete pozdravili su komšije, za koje je ovo bio veliki događaj, jer ovako viđeni gosti ne sreću se u Moravskoj ulici.

Pored domaćina, pored Dačića, goste, među kojima su bili Vladimir Cucić, komesar za izbeglice i migracije, Jan Luneberg (OEBS), Ignacio M (UNHCR), Nikolas Bizel (EU), Filip Ge (ambasador Švajcarske), dočekali su predstavnici lokalne samouprave na čijem čelu je bio Neško Čestić, predsednik opštine Srbobran.
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 69
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen