Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Galerija / 2017 Događaji / Dečja sportska manifestacija „Sportski dan Turija 2017“
Dečja sportska manifestacija „Sportski dan Turija 2017“

Ova galerija je kreirana 2017.05.30 od Administrator i trenutno sadrzi 17 slika.

Opis:

Sada već tradicionalno, danas je realizovana dečja sportska manifestacija na otvorenom „Sportski dan 2017“ u Turiji. Stadion FK Mladost je danas bio oaza dece, radosti, druženja i sportskog duha. Organizatori i domaćini su bili dečji vrtić „Pepeljuga“ iz Turije, a ugostili su decu iz prvog razreda Osnovne škole „Petar Drapšin“ iz Turije i drugare iz pripremne grupe dečjeg vrtića „Bubamara“ iz Nadalja.

    Manifestacija je imala svoja dva dela, revijalni i takmičarski, a sve aktivnosti su vodili treneri Slobodan i Branka Subić, koji sprovode program telesnih aktivnosti u našoj predškolskoj ustanovi. Sva deca su sa ovog skupa ponela lepe uspomene, zdrav duh i zlatne medalje, koje su svakako za njih, najlepši dar.

    Skup je podržao Dom zdravlja, čija je dežurna ekipa bila svo vreme na licu mesta, sponzori sa donacijama sokića za decu i mnogobrojni roditelji, koji su se pobrinuli da se ukusnim kolačićima nadoknadi potrošena energija i snaga.

    Fotografije otkrivaju samo deo atmosfere sa današnje manifestacije, a dečji vrtić „Pepeljuga“ se ovom prilikom zahvaljuje svim učesnicima i poziva na ponovno druženje sledeće godine.
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 40
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen