Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Galerija / 2017 Događaji / Ja imam talenat 2017
Ja imam talenat 2017

Ova galerija je kreirana 2017.06.02 od Administrator i trenutno sadrzi 29 slika.

Opis:

Prvog juna 2017. godine u OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj" ,pod sloganom ,,Radujmo se", je održano šesto po redu takmičenje u plesu, pevanju, sviranju i glumi ,,Ja imam talenat". Organizator ovog takmičenja je bio Aktiv učitelja, na čelu sa učiteljicom Snežanom Stanojev. Prijavljeno je 29 nastupa, sa ukupno 80 takmičara . Učiteljica Snežana Stanojev koja je ujedno i koordinatorka takmičenja je za naš portal izjavila, da je broj takmičara se svake godine veći i veći:

‒ Deca pokazuju izuzetnu zainteresovanost za ovaj dogadjaj, koji predstavlja sveopšte veselje za kraj školske godine. Žiri u sastavu: Bakoš Donatela, Lea Bezeg, Svetlana Pajić Jojkić i Klara Fadjaš je vrednovao nastupe, tako što je ocenjivao ocenama od 1 do 5: izbor nastupa, izgled - stajling, pripremljenost, talenat i opšti utisak.

1. mesto je osvojila Elena Radović - učenica II1, koja je sama osmislila plesnu koreografiju uz pesmu ,,Don t let me daun".Osvojila je 99 poena.

II mesto je pripalo Matić Milani za atraktivan nastup - ples uz vožnju hoverboard-a. Osvojila je 98 poena i drugu nagradu publike.

III mesto je osvojila Ivona Grubić, učenica II4. Svirala je na klavijaturama i osvojila 98 poena.

Dodeljena je i specijalna nagrada publike. Osvojili su je učenici I3 sa učiteljicom Elvirom Matarugin. Glasalo je ukupno 60 posmatrača, a I3 je osvojio 20 glasova.

- Aktiv učitelja se ovim putem zahvaljuje sponzorima, koji su ove godine bili ,,široke ruke", tako da će deca biti nagradjena bogatim poklon paketima i diplomama – rekla je između ostalog Snežana Stanojev.

L.P.
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 73
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen