Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/gallery/images/47/5/ja-imam-talenat-2017/1/

Verzija za štampu / To ScreenviewJa imam talenat 2017

Ova galerija je kreirana 2017.06.02 od Administrator i trenutno sadrzi 29 slika.

Opis:

Prvog juna 2017. godine u OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj" ,pod sloganom ,,Radujmo se", je održano šesto po redu takmičenje u plesu, pevanju, sviranju i glumi ,,Ja imam talenat". Organizator ovog takmičenja je bio Aktiv učitelja, na čelu sa učiteljicom Snežanom Stanojev. Prijavljeno je 29 nastupa, sa ukupno 80 takmičara . Učiteljica Snežana Stanojev koja je ujedno i koordinatorka takmičenja je za naš portal izjavila, da je broj takmičara se svake godine veći i veći:

‒ Deca pokazuju izuzetnu zainteresovanost za ovaj dogadjaj, koji predstavlja sveopšte veselje za kraj školske godine. Žiri u sastavu: Bakoš Donatela, Lea Bezeg, Svetlana Pajić Jojkić i Klara Fadjaš je vrednovao nastupe, tako što je ocenjivao ocenama od 1 do 5: izbor nastupa, izgled - stajling, pripremljenost, talenat i opšti utisak.

1. mesto je osvojila Elena Radović - učenica II1, koja je sama osmislila plesnu koreografiju uz pesmu ,,Don t let me daun".Osvojila je 99 poena.

II mesto je pripalo Matić Milani za atraktivan nastup - ples uz vožnju hoverboard-a. Osvojila je 98 poena i drugu nagradu publike.

III mesto je osvojila Ivona Grubić, učenica II4. Svirala je na klavijaturama i osvojila 98 poena.

Dodeljena je i specijalna nagrada publike. Osvojili su je učenici I3 sa učiteljicom Elvirom Matarugin. Glasalo je ukupno 60 posmatrača, a I3 je osvojio 20 glasova.

- Aktiv učitelja se ovim putem zahvaljuje sponzorima, koji su ove godine bili ,,široke ruke", tako da će deca biti nagradjena bogatim poklon paketima i diplomama – rekla je između ostalog Snežana Stanojev.

L.P.

Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign