Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Galerija / 2017 Događaji / IZADJI MI NA TEGLU 2017
IZADJI MI NA TEGLU 2017

Ova galerija je kreirana 2017.09.18 od Administrator i trenutno sadrzi 54 slika.

Opis:

Četvrti put je u Srbobranu održano takmičenje u pripremanju ajvara pod nazivom "Izađi mi na teglu". Ovaj put titulu najboljeg poneli su članovi ekipe Moto kluba "Woodstock" iz Srbobrana, drugo mesto osvojila je ekipa "Dobre komšije" iz Turije, a treći su bili "Zduhači".

Za titulu najboljeg na Trgu slobode borile su se ekipe: Ajvarčići, Davitelji, Ruka Spasa, Biser, Zduhači, Nota i vez, Bubamara, Svetlost, MK Woodstock, Naša radionica, Frajle, Dobre komšije, Tegla puna zlata, Udruženje penzionera Ada i Crveni krst Srbobran.

Bajkeri su dobili šporet "Smederevac" a 14. oktobra u Sokobanji, predstavljaće Srbobran na završnom takmičenju gde će se sresti najbolji proizvođači ajvara iz cele Srbije.

Manifestaciju je pratio i bogat zabavno muzički program, a moderator je bio Vuk Rosandić, nekadašnji pevač grupe Ruž, koja se u istoriju ovdašnje pop muzike upisala hitovima "Moja Zubarka" i "Ima nešto u tvojim očima".

Manifestaciju je otvorio Lazar Krajinović, zamenik predsednika opštine, a Radivoj Paroški predsednik opštine u toku takmičenja više puta je obišao učesnike i razgovarao sa građanima.

U subotu je Srbobran mirisao na ajvar i pečene paprike, a paralelno na Trgu slobode je organizovan i "Tegla bazar". Izloženi su razni proizvodi iz domaće radinosti, a u popodnevnim satima Društvo za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug", pregledalo je besplatno oko 150 građana.

 

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 49
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen