Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/imprint/

Verzija za tampu / To ScreenviewRedakcija
Osnivač Cvrčak
Srbobran.net
Jovana Popovića 36
21480 Srbobran
   
Adresa portala Srbobran.net
Telefon: +381 62 205 123
Telefax:
APR Registracioni broj IN000033/2008
E-Mail-Adresa: cvrcakpress [AT] gmail.com

Autor i urednik projekta :   Aleksandar Šijačić

+381 (0) 62  205 123 
cvrcakpress@gmail.com

Internet portal Srbobran.net je počeo sa radom u februaru 2007 godine. Nastao je na osnovu želje i kao potreba da se doprinese boljem informisanju lokalne zajednice i da se uspostavi jača kopča sa Srbobrancima koji su se otisnuli iz svog zavičaja i nalaze se rasuti po svetu.

SRBOBRAN registrovano u APR u registru medija - registracioni broj: IN000033/2008

Uređivački koncept: Pravovremeno informisanje lokalne zajednice, povezivanje sa dijasporom, afirmacija demokratskog dijaloga i podrška principima ravnopravnosti svih građana u javnom životu.
 

Copyright

Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom važećeg Zakona o autorskom i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od sadržaja sa sajta Srbobran.net bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili Internet medij), obavezno je obezbediti prethodno odobrenje vlasnika web portala Srbobran.net. Neovlašćeno korišćenje smatra se povredom autorskih prava i za posledicu može imati pokretanje sudskog spora. Pojedine informacije sa sajta Srbobran.net moguće je prenositi pod uslovom da se vidno navede , u adekvatnom obliku, da je " informacija preuzeta sa sajta http://www.srbobran.net/ i obavezom poštovanja Zakona o autorskom i srodnim pravima.


Srbobran.net, Jovana Popovića 36, 21480 Srbobran
 


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign