Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?arc=1&amp%3Barea=1&amp%3Bp=newsarchive&amp%3Bcatid=0&amp%3Bpage=1&amp%3Blimit=25

Verzija za Ütampu / To Screenview  

   

 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Mittwoch, 19. Juni 2019

OVO JE ISTORIJSKI DAN ZA SRBOBRAN!


Izjavio je Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran, nakon potpisaivanja ugovora vrednog 163.500.000,00 dinara za finansiranje projekata izgradnje postrojenja za pre─Źiš─çavanje otpadnih voda, koji je potpisao sa direktorom Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine Nedeljkom Kova─Źevi─çem.
Dienstag, 18. Juni 2019

NASTAVLJA SE SARADNJA SRBOBRANA I OROŠHAZE


Od ove godine, na inicijativu Radivoja Paroškog, predsednika opštine Srbobran saradnja razmene u─Źenika tokom letnjeg raspusta ─çe biti unapre─Ĺena, tako da ─çe u Ma─Ĺarsku naši sportisti, a u Sutomore u Odmaralište Srbobran sportiisti iz Orošhaze...

OTVOREN BIOSKOP NA OTVORENOM!


Ljubitelji filma okupili su se u nedelju na obnovljenim tribinama košarkaškog terena, iza sportske hale, kako bi u┼żivali u projekciji filma "Torba puna se─çanja" kanadskog reditelja Kristijana Digea.

U NEDELJU OBELE┼ŻAVANJE 800 GODINA AUTOKEFALNOSTI NA┼áE CRKVE


Srpska pravoslavna crkva i Dom kulture pozivaju gra─Ĺane da svojim prisustvom uveli─Źaju Sve─Źanju akademiju povodom 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve.
Montag, 17. Juni 2019

KUVALO SE, IGRALO I PEVALO!


Na Raj─Źuru je u subotu odr┼żana VII  Kotli─çijada u organizaciji NVO Citadela. Pored kuvanja kotli─ça, ovo dru┼żenje pratilo je i niz takmi─Źenja koja su ulepšala ovu manifestaciju i dali joj dodatni sadr┼żaj.

PU RADOST ZA STEVANA SAKUPILA 100.000 DINARA


Završetkom školske godine privela se kraju i humanitarna akcija za malog Stevana koji boluje od leukemije i trenutno je na le─Źenju u Italiji.

U ZMAJU PRIKUPILI PREKO 100.000 DINARA ZA STEVANA!


Nizom humanitarnih aktivnosti OŠ "Jovan Jovanovi─ç Zmaj" sakupila je za le─Źenje u─Źenika, Na─Ĺ Stevana 104. 330 dinara. Ova suma novca je sakupljena:

ZA ANU, JANU I LAZU BRONZA IZ CRVENKE


U organizaciji Atletskog kluba "Maraton Sombor" i Atletskog kluba "Crvenka" 16,06,2019. odr┼żano je u Crvenki  "10.PRVENSTVO ZAPADNOBA─îKOG OKRUGA U MINI VIŠEBOJU" za takmi─Źare, u─Źenike ni┼żih razreda osnovnih škola.  SAK Srbobran u─Źestvovao je u ovom višeboju i vratio se sa tri bronzane medalje.

SRBOBRAN JE U GORNJOJ ZONI DAVALAŠTA KRVI


Dobrovoljni davaoci krvi obele┼żili su svoj dan dodelom priznanja, kako je to rekao predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški, za hrabrost, nesebi─Źnost i istrajnost i dru┼żenjem u Lova─Źkom domu u Srbobranu.
Samstag, 15. Juni 2019

SRBOBRAN BELE┼ŻI PORAST NASILJA NAD STARIM OSOBAMA!


Srbija, kao i sve ostale zemlje-─Źlanice UN,  danas obele┼żava me─Ĺunarodni dan borbe protiv nasilja nad starijim osobama.  Ovaj datum uvrš─çen je u kalendar Ujedinjenih Nacija u decembru 2011 godine kako bi se na taj na─Źin skrenula pa┼żnja ka problemima marginalizacije i diskriminacije starijih osoba koja ─Źine bitan segment stanovništva.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign