Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?arc=1&amp%3Barea=1&amp%3Bp=newsarchive&amp%3Bcatid=4&amp%3Bpage=17&amp%3Blimit=25

Verzija za tampu / To Screenview       

                

         

    

   

 
 
    
Montag, 23. November 2020

PODRŠKA MLADIM PREDUZETNICIMA


Opština Srbobran danas je dodelila novčane vaučere za nove preduzetnike, a opština je ove godine ukupno izdvojila 4.5 miliona za aktivnu podršku mladim preduzetnicima.

PREKO 15.500 INFICIRANIH KORONOM TRENUTNO U VOJVODINI


Prema podacima Instituta za javno zdravlje Vojvodine, tokom prethodnog vikenda u pokrajini je registrovano 2.117 novih slučajeva pozitivnih na virus korona.

STO KILOGRAMA JABUKA ZA NARODNU KUHINJU


Kancelarija za mlade u našoj opštini se priključila akciji obeležavanja Međunarodnog dana humanosti. Oni su u saradnji sa svojim sponozorima obezbedili 100 kg jabuka koje će biti podeljene uz glavni obrok korisnicima usluga Narodne kuhinje u našoj opštini.

SRBOBRAN ZA SADA U VRHU!


"Uzmi račun i pobedi" je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om.  
Samstag, 21. November 2020

NOVE MERE OD UTORKA!


Skraćuje se radno vreme do 18:00 časova restoranima, kafićima, barovima, klubovima, kladionicama i tržnim centrima, je prva mera koja je na spisku od ukupno sedam koje na snagu stupaju u utorak, prenose mediji.

POSLEDNJI IZVEŠTAJ INSTITUTA ZA JAVNO ZDRAVLJE VOJVODINE


Institut za javno zdravlje Vojvodine i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu, sa daljom tendencijom pogoršanja.Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 1629 novih slučajeva. u svim opštinama registruju se visoki nivoi registrovanih slučajeva. Najveći porast zabeležen je u Novom Sadu gde je registrovano 575 novih slučajeva.
Freitag, 20. November 2020

SRBIJA U ŽALOSTI - PREMINUO PATRIJARH IRINEJ


Patrijarh Srpske pravoslavne crkve, Irinej (90) preminuo je jutros, od posledica korona virusa u bolnici u Beogradu, prenose mediji širom sveta.
Donnerstag, 19. November 2020

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U OPŠTINI SRBOBRAN


Predsednik opštine, Radivoj Debeljački na osnovu zaključka Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran doneo je odluku o proglašenju vanredne situacije u našoj opštini. Odluka je odmah po proglašenju stupila na snagu, a izdata je i naredba za sprovođenje mera za sprečavanje širenja pandemije covid19.

SEDMACI IZ NADALJA ZA ANIKU


Sedmaci iz osnovne škole "Žarko Zrenjanin Uča" su se odrekli svoje zarade koju su pošteno stekli prodajući kolače na Božićnom vašaru 2019 i uplatili celokupnu svotu novca u humanitarne svrhe za Aniku.

U OŠ PETAR DRAPŠIN RADOVI PRI KRAJU


U Osnovnoj školi „Petar Drapšin“ u Turiji od 28. oktobra u toku su radovi na renoviranju učionice koja je namenjena za nastavu učenika prvog razreda. Zbog bezbednosti dece ova učionica nije bila u upotrebi zbog stanja plafona.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign