Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?arc=1&amp%3Barea=1&amp%3Bp=newsarchive&amp%3Bcatid=4&amp%3Bpage=17&amp%3Blimit=25

Verzija za tampu / To Screenview- Potreban stolar sa iskustvom za izradu nameštaja. Firma "S&D" - Turija, kontakt - 063 523 100 i 063 547 663

  

  

      

   

Ukoliko želite da ostavite komentar na neki sadržaj to možete učiniti tako što se najpre prijavite na portal, unesete potrebne podatke i obeležite, štriklirate opciju "štampaj".

 

REZERVIŠITE LETOVANJE U SUTOMORU!


Odmaralište Srbobran u Sutomoru nalazi se u samom srcu jednog od najpopularnijih letovališta turista iz Srbije. Na samoj obali, praktično iz objekta idete na plažu, ove godine svoje goste dočekuje sa kompletno renoviranim sistemom za grejanje vode u koji je uloženo 741.000 dinara. - Prošle nedelje bio sam u Sutomoru i mogu da obavestim sve zainteresovane koji žele da letuju kod nas da se uveliko spremamo za ovogodišnju sezonu, rekao je za naš portal Mirosla Reljić, direktor...
Mittwoch, 23. Juni 2021

POZORNICA - JEDNA VIŠE STEPENICA


Nakon dvogodišnje pauze, članovi udruženja „Biser“ vraćaju se na daske koje život znače kroz projekat „Pozornica - jedna viša stepenica“ podržanog od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.
Dienstag, 22. Juni 2021

TRETMANI KOMARACA IZ VAZDUHA I SA ZEMLJE


Upozorenje pčelarima u opštinama Srbobran i Vrbas!
Montag, 21. Juni 2021

NASTAVLJA SE VAKCINACIJA PROTIV KORONA VIRUSA


Dom zdravlja nastavlja sa imunizacijom građana naše opštine protiv infekcije Covid 19 bez predhodne najave i zakazivanja.

OTVARA SE BIOSKOP NA OTVORENOM!


Od srede 23.06. do 15.07. Srbobran je na mapi 15. turneje Festivala "Slobodna zona". Donosimo spisak filmova koje ćemo moći da vidimo ovog leta na filmskom platnu u dvorištu Doma kulture, sa datumima projekcija koje su sve u 21.00h, a ulaz je slobodan.
Sonntag, 20. Juni 2021

SRBOBRANCI!


Povratak na selo je emisija Radio televizije Vojvodine. Promoviše život na selu. Posetili su porodicu Stanić, koja je odnedavno među nama. Odlučili su da napuste grad i svoj život nastave kao Srbobranci.
Samstag, 19. Juni 2021

NASTAVLJA SE USPEŠNA SARADNJA NAŠE OPŠTINE I DIREKTNE BANKE


Juče je potpisan novi ugovor o saradnji naše opštine i Direktne banke, a koji značajno treba da pomogne poljoprivrednicima iz naše sredine. Ovo je treća godina kako se ova saradnja nastavlja u obostranom interesu, rečeno je u kabinetu predsednika opštine gde je ugovor potpisan.

STRAŠNO - POŽAR NA GAJBARI!


Noćas oko 1 sat izbio je požar u firmi "Mudrinski doo" gde je došlo do zapaljenja drvenog otpada. Gust dim nadvio se nad okolnim područjem, a vatrogasne ekipe su još uvek na terenu i nakon lokalizovanja, još uvek gase vatru...
Freitag, 18. Juni 2021

ISPRATILI SMO 55. GENERACIJU GIMNAZIJALACA


Danas je na Trgu republike održana svečana dodela svedočanstava i diploma učenicima završnih razreda Gimnazije i ekonomske škole "Svetozar Miletić".
Donnerstag, 17. Juni 2021

NEDELJA U KOJOJ SMO SE VRATILI KULTURI


Sedmica koja ostaje iza nas potpuno je bila u znaku kulturnih događaja koje je priredio ovdašnji Dom kulture. Najpre je otvorena izložba slika, usledilo je književno tamburaško veče i potom dve pozorišne večeri u dvorištu Doma kulture. Okupila se u sredu publika koja voli "daske koje život znače", odrasli i večeras deca.

PAROŠKI U POSETI KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE


U kabinetu predsednika opštine danas su se zvanično sreli, u ime domaćina opštine Srbobran, aktuelni predsednik opštine, Radivoj Debeljački sa svojim najbližim saradnicima i njegov imenjak i predhodnik na ovom mestu, a danas zamenik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Radivoj Paroški, koji je došao u pratnji pomoćnice sekretara, Vidosavom  Enderić. Tema sastanka budući zajednički projekti...Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign