Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?arc=1&amp%3Barea=1&amp%3Bp=newsarchive&amp%3Bcatid=4&amp%3Bpage=17&amp%3Blimit=25

Verzija za Ütampu / To Screenview  

         

 

         

              

    

 
 
  Pratite naš Twitter kanal      
Montag, 11. November 2019

PLAVI KRUG POZIVA NA PREVENTIVNE PREGLEDE


Povodom 14. novembra - Svetskog dana borbe protiv še─çerne bolesti, Udru┼żenje za borbu protiv dijabetesa "Plavi krug" iz Srbobrana, organizuje preventivne zdravstvene i kontrolne preglede za sve zainteresovane gra─Ĺane.

SUDBINE U MAGLI


Dom kulture Srbobran organizova─çe u ─Źetvrtak, 14. novembra, u sali "Pozorištance" sa po─Źetkom u 20.00h izvo─Ĺenje pozorišne predstave "Sudbine u magli", koju zajedno igraju dramska sekcija Srpske gimnazije "Nikola Tesla" u Budimpešti i Srpsko pozorište u Ma─Ĺarskoj. Pozorišna predstava "Sudbine u magli" ra─Ĺena je po motivima romana "Voz savesti" Dragomira Dujmova, srpskog pisca iz Ma─Ĺarske i profesora srpskog jezika i knji┼żevnosti u Srpskoj gimnaziji.
Sonntag, 10. November 2019

GROBLJA U SRBOBRANU UREDJENIJA NEGO IKAD


Više od mesec dana traju radovi na ure─Ĺenju prevoslavnog i katoli─Źkog groblja u Srbobranu. Na zadovoljstvo gra─Ĺana, sve ono što je više od decenije bilo zapušteno sada je popuno ure─Ĺeno ili ─çe u narednim danima biti privedeno kraju zahvaljuju─çi svakodnevnom vrednom radu radnika Mesne zajednice Srbobran i JKP ,,Graditelj".

RUKOMETAŠI UPISALI DRUGI PORAZ


Srbobranci ugostili Mitrov─Źane, ali su izgubili jednu od bitnijih utakmica u TRLS S-Zapad, no,što se ka┼że „Ima još da se igra“.

PONEDELJAK JE NERADAN DAN


Srbija od 2012. godine sve─Źano obele┼żava i kao dr┼żavni praznik praznuje 11. novembar, Dan primirja u Prvom svetskom ratu.
Samstag, 9. November 2019

LEGAT OPŠTINI SRBOBRAN!


U galeriji Doma kulture, u ─Źetvrtak 07.11. 2019. odr┼żan je pomen u ─Źast 150 godina od ro─Ĺenja Lenke Dun─Ĺerski i 110 godina od objavljivanja ljubavne pesme Santa Maria della Salute. Ve─Źe je otpo─Źelo muzikom Pamele Kiš (sopran) i Aleksandre Raki─ç (klavir) koje su zajedni─Źkim trudom iznele dve deonice iz opere “Lenka”, autora Miroslava Štatki─ça.
Freitag, 8. November 2019

DOLAZE GRDANA I JOKER!


U ponedeljak 11.11. u sali "Pozorištance" projekcije dva svetska hit filma koji pune bioskopske sale.

OBELE┼ŻEN DAN ┼áKOLE U JEDNOJ OD SRBOBRANSKIH OSNOVNIH ┼áKOLA


Sve─Źanom priredbom i koktelom obele┼żen je Dan škole u Osnovnoj školi "Vuk Karad┼żi─ç".

DANAS JE MITROVDAN!


Po broju onih koji ga slave, Mitrovdan je na petom mestu na listi najve─çih srpskih slava

POBOLJŠAN KVALITET VODE U KANALU KOD SRBOBRANA


Mere koje JVP „Vode Vojvodine“ svakodnevno preduzimaju kako bi se ubla┼żile posledice zaga─Ĺenja na kanalu kod Srbobrana, poslednjom analizom vode pokazale su efekat, ka┼że se u poslednjem saopštenju JVP Vode Vojvodine i dodaje:Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign