Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?arc=1&amp%3Barea=1&amp%3Bp=newsarchive&amp%3Bcatid=4&amp%3Bpage=17&amp%3Blimit=25

Verzija za Ütampu / To Screenview  

         

 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Freitag, 20. September 2019

IZMIRITE SVOJE OBAVEZE!


Javno komunalno preduze─çe GRADITELJ danas je uputilo saopštenje za javnost u kome poziva gra─Ĺane da izmire svoje obaveze prema dobijenim ra─Źunima za usluge koje pru┼ża ovo preduze─çe. U saopštenju se ka┼że:
Donnerstag, 19. September 2019

ZAŠTO JE ŠETNJA KORISNA?!


Šetnja je najidealnija rekreativna aktivnost, bez obzira na period ┼żivota i telesne sposobnosti koja odli─Źno uti─Źe na zdravlje, a ne zahteva fizi─Źke napore. Potpuno je besplatna, jednostavna i svima dostupna fizi─Źka aktivnost.Najve─ça prednost je što ovu vrstu treninga mo┼żete da primenjujete uvek i za nju nije potrebno ništa osim udobne obu─çe i ode─çe.
Mittwoch, 18. September 2019

I OVE GODINE U ZMAJU SPROVODE AKCIJU - PAPIRKO


U─Źenici OŠ Jovan Jovanovi─ç Zmaj krenuli su u akciju sakupljanja stare hartije, a završnica je 05.oktobra u dvorištu škole.

BRKOVI ZA DVE KRAVE


Pri─Źa iz Srbobrana izme─Ĺu dva Svetska rata koja od zaborava skriva legendu o ─Źuvenim brkovima birtaša ┼Żarka Piroškog i ponude koju nije mogao da odbije od povratnika iz Amerike, gosta njegove kafane, Amerikanca - Dine Terzi─ça...
Dienstag, 17. September 2019

NARODNA BIBLIOTEKA RASPISALA LITERARNI KONKURS


Narodna biblioteka Srbobran je 2019. godine ustanovila pesni─Źku nagradu „Milan Dun─Ĺerski╦« u ┼żelji da trajno sa─Źuva uspomenu na uglednog zavi─Źajnog pesnika i humanistu, te podstakne me─Ĺunarodnu interkulturalnu saradnju srpske i ma─Ĺarske omladine u nadnacionalnoj zajednici slobodnog umetni─Źkog duha.

POVREMENI PREKIDI U SNABDEVANJU GASOM


JKP GRADITELJ, danas je emitovao saopštenje u javnost u kome poziva korisnike na gasnoj mre┼żi za razumevanje. Naime, zbog radova na distributivnoj mre┼żi u narednim danima o─Źekuju se povremeni prekidi u snabdevanju ovim energentom. U saopštenju se ka┼że:
Montag, 16. September 2019

OBELE┼ŻENA SLAVA CRKVE UZVI┼áENJA SVETOG KRSTA


Sve─Źano uz kulturno, zabavno muzi─Źki program, u subotu, obele┼żena slava Rimokatoli─Źke crkve Uzvišenja Svetog Krsta u Srbobranu.

DVE MEDALJE ZA MARATONCE!


Tri maratonca iz Srbobrana u─Źestovali su u Ba─Źkoj Topoli gde su tr─Źali trku na 13 km. Postigli su više nego zavidan rezultat i vratili se sa dve medalje.
Donnerstag, 12. September 2019

PODELJENI POKLONI ZA BEBE


Danas je 35 beba dobilo poklone koje su u okviru projekta koji je podr┼żan od opštine Srbobran dodelile ┼żene iz Udru┼żenja gra─Ĺana "Ruka spasa". Evo kratkog izveštaja kako je to danas bilo u maloj sali SO Srbobran, a izjave su dali Savka Lazi─ç, predsednica Udru┼żenja i Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran.

PREDLO┼ŻITE KANDIDATE ZA OKTOBARSKU NAGRADU


Opština Srbobran uputila je javni poziv za podnošenje predloga za dodelu Oktobarske nagrade opštine Srbobran, zvanja Po─Źasnog gra─Ĺanina opštine Srbobran i Zahvalnice.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign