Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?arc=1&amp%3Barea=1&amp%3Bp=newsarchive&amp%3Bcatid=8&amp%3Bpage=9&amp%3Blimit=25&amp%3Bprint=1

Verzija za Ütampu / To Screenview  

   

 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Dienstag, 18. Juni 2019

NASTAVLJA SE SARADNJA SRBOBRANA I OROŠHAZE


Od ove godine, na inicijativu Radivoja Paroškog, predsednika opštine Srbobran saradnja razmene u─Źenika tokom letnjeg raspusta ─çe biti unapre─Ĺena, tako da ─çe u Ma─Ĺarsku naši sportisti, a u Sutomore u Odmaralište Srbobran sportiisti iz Orošhaze...

OTVOREN BIOSKOP NA OTVORENOM!


Ljubitelji filma okupili su se u nedelju na obnovljenim tribinama košarkaškog terena, iza sportske hale, kako bi u┼żivali u projekciji filma "Torba puna se─çanja" kanadskog reditelja Kristijana Digea.

U NEDELJU OBELE┼ŻAVANJE 800 GODINA AUTOKEFALNOSTI NA┼áE CRKVE


Srpska pravoslavna crkva i Dom kulture pozivaju gra─Ĺane da svojim prisustvom uveli─Źaju Sve─Źanju akademiju povodom 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve.
Montag, 17. Juni 2019

KUVALO SE, IGRALO I PEVALO!


Na Raj─Źuru je u subotu odr┼żana VII  Kotli─çijada u organizaciji NVO Citadela. Pored kuvanja kotli─ça, ovo dru┼żenje pratilo je i niz takmi─Źenja koja su ulepšala ovu manifestaciju i dali joj dodatni sadr┼żaj.

PU RADOST ZA STEVANA SAKUPILA 100.000 DINARA


Završetkom školske godine privela se kraju i humanitarna akcija za malog Stevana koji boluje od leukemije i trenutno je na le─Źenju u Italiji.

U ZMAJU PRIKUPILI PREKO 100.000 DINARA ZA STEVANA!


Nizom humanitarnih aktivnosti OŠ "Jovan Jovanovi─ç Zmaj" sakupila je za le─Źenje u─Źenika, Na─Ĺ Stevana 104. 330 dinara. Ova suma novca je sakupljena:

ZA ANU, JANU I LAZU BRONZA IZ CRVENKE


U organizaciji Atletskog kluba "Maraton Sombor" i Atletskog kluba "Crvenka" 16,06,2019. odr┼żano je u Crvenki  "10.PRVENSTVO ZAPADNOBA─îKOG OKRUGA U MINI VIŠEBOJU" za takmi─Źare, u─Źenike ni┼żih razreda osnovnih škola.  SAK Srbobran u─Źestvovao je u ovom višeboju i vratio se sa tri bronzane medalje.

SRBOBRAN JE U GORNJOJ ZONI DAVALAŠTA KRVI


Dobrovoljni davaoci krvi obele┼żili su svoj dan dodelom priznanja, kako je to rekao predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški, za hrabrost, nesebi─Źnost i istrajnost i dru┼żenjem u Lova─Źkom domu u Srbobranu.
Samstag, 15. Juni 2019

SRBOBRAN BELE┼ŻI PORAST NASILJA NAD STARIM OSOBAMA!


Srbija, kao i sve ostale zemlje-─Źlanice UN,  danas obele┼żava me─Ĺunarodni dan borbe protiv nasilja nad starijim osobama.  Ovaj datum uvrš─çen je u kalendar Ujedinjenih Nacija u decembru 2011 godine kako bi se na taj na─Źin skrenula pa┼żnja ka problemima marginalizacije i diskriminacije starijih osoba koja ─Źine bitan segment stanovništva.
Freitag, 14. Juni 2019

ODR┼ŻANA HUMANITARNA PRIREDBA - NA┼áA MA┼áTA MO┼ŻE SVA┼áTA


U sredu popodne je u holu OŠ ,,VUK Karad┼żi─ç je odr┼żana završna priredba 1. i 3. razreda škole pod nazivom ,,Naša mašta mo┼że svašta”.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign