Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?arc=1&amp%3Barea=1&amp%3Bp=newsarchive&amp%3Bcatid=8&amp%3Bpage=9&amp%3Blimit=25&amp%3Bprint=1

Verzija za Ütampu / To Screenview  

         

 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Freitag, 23. August 2019

SUTOMORE - MESTO NA KOJE SE UVEK PONOVO DOLAZI


Znate kad je najlepše u Sutomoru? Naravno da su mišljenja podeljena, ali mo┼żda je ipak najbolje verovati onima koji celo leto provode u jednom od najpopularnijih letovališta na Crnogorskom primorju, pre svega, gostiju iz Srbije. Oni su jednoglasno slo┼żni - u Sutomoru je najlepše u septembru...
Donnerstag, 22. August 2019

SUTOMORE - MESTO GDE SE RADJAJU PRVE LJUBAVI


Davno je to bilo kad se u dvorištu srbobranskog odmarališta u Sutomoru, baš tu gde se danas nalazi parking pod krošnjom loze igrao preferans, meksiko, a bogami i šah. Kad su se okre─çale ture hladnog piva a smene trajale dve i tri nedelje. Danas je druga─Źije. Ipak ima nešto zajedni─Źko tom davno prošlom vremenu i ovom danas. To su slano Jadransko more i mladost koja Sutomoru daje poseban ─Źar.

NAGRADE ZA NAJUSPEŠNIJE PISCE


Spomen ku─ça "Nandor Gion" i opština Srbobran organizova─çe u subotu, 24. avgusta, obele┼żavanje Dana novele u Srbobranu.
Mittwoch, 21. August 2019

CRVENI ŠEŠIR


Predstava „Crveni šešir“, prikazana je ju─Źe na Trgu slobode. Popularne glumice Nada Blam i Mina Lazarevi─ç posetile su naš grad i donele na scenu likove fiktivnih glumica Slavne i Dunje, glavnih i jedinih junakinja ove predstave.
Dienstag, 20. August 2019

PREMIJERNI NASTUP DRAMSKE SEKCIJE


Nakon višenedeljnih priprema, grupa mladih glumaca-amatera iz Srbobran pod okriljem dramske sekcije Doma kulture u Srbobranu, imala je svoj premijerni nastup ju─Źe uve─Źe. U 20:00h, na srbobranskom Trgu Slobode, otpo─Źela je pozorišna adaptacija nekadašnje TV serije “Ljubav, navika, panika”.

PRIJEM PRVAKA U PONEDELJAK 02. SEPTEMBRA


Kako Srbobran.net saznaje prijem ─Ĺaka prvaka ove godine u sve ─Źetiri osnovne škole u našoj opštini odr┼ża─çe se u ponedeljak 02. septembra.
Montag, 19. August 2019

STARTOVALO NOVO FUDBALSKO PRVENSTVO ZA SRBOBRANSKE KLUBOVE


Prošlog vikenda fudbaleri naših fudbalskih klubova zapo─Źeli su takmi─Źenje u novoj fudbalskoj sezoni uz izuzetak FK Mladost Radost koji po─Źinju takmi─Źenje kasnije.

CILJ OSTVAREN - TOPALOV PETI NA DERBIJU


Poznavaoci i ljubitelji konji─Źkog sporta saglasni su da je u Subotici ju─Źe bio odli─Źan kasa─Źki dan. Pobednik 92. kasa─Źkog Derbija je grlo Imola sa Brankom Skenderovi─çem u sulkama. Me─Ĺu prvih pet dva ─Źlana KK Vranac iz Srbobrana. Vicešamionsko mesto pripalo grlu Paladino Stevana Srema─Źkog sa Borisom Ke─Źenovi─çem u sulkama.
Samstag, 17. August 2019

ROCK IS NOT DEAD!


Glasan i ┼żestok zvuk muzike orio se Srbobranom ju─Źe u ve─Źernjim satima, a bendovi rok i hard-rok orijentacije preuzeli su binu smeštenu na Trgu slobode. Zahvaljuju─çi organizaciji Doma kulture, Srbobranci su sino─ç dobili priliku da ─Źuju pet razli─Źitih cover i autorskih grupa koji su izašli pred publiku kako bi predstavili sebe i svoj rad. 
Freitag, 16. August 2019

U NEDELJU DERBI U SUBOTICI - KK VRANAC IZ SRBOBRANA SA TRI PREDSTAVNIKA


Od jedanaest u─Źesnika na ovogodišnjem kasa─Źkom derbiju u Subotici, u nedelju na startu trke bi─çe ─Źak tri ─Źlana KK VRANAC iz Srbobrana. Po prvi put u sulkama jednog derbija sede─çe i jedna ┼żena.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign