Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

 

       

                

 

         

    

    

 
 
    
Montag, 25. Mai 2020

OSMACI 01.JUNA U ŠKOLU PO PROBNI TEST ZA ZAVRŠNI ISPIT


Naš reporter razgovarao je sa direktorkom OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Srbobranu, a ona je u razgovoru objasnila detalje oko povratka učenika u školu nakon učenja na daljinu i kad ko od učenika dolazi u školu, kako bi se ova školska godina privela kraju.
Sonntag, 24. Mai 2020

TURIJSKA AVLIJA DEVETI PUT OKUPILA SLIKARE


U Turiji se već devet godina za redom na jednom porodičnom imanju okupljaju slikari. Njihov domaćin Đorđe Klincov u svojoj Turijskoj avliji želi da preko likovne umetnosti pokaže svetu lepote ovog vojvođanskog sela. On okuplja slikare omogućavajući im da na obali Velikog kanala prenose vlastite doživljaje seoskih čarolija na platno. Tako je to bilo i na ,”otvaranju sezone” u subotu, 23. juna 2020. godine
Samstag, 23. Mai 2020

MOŽDA OVA DONACIJA NE IZGLEDA VELIKA, ALI VERUJTE U ODNOSU NA BUDŽET KOJIM RASPOLAŽEMO ITEKAKO JE VELIKA


Ovo je rekao Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport, juče prilikom potpisivanja ugovora vrednog 488.000 dinara koji će biti iskorišćeni za unapređenje razvoja kik boksa i opremanje sportske hale u Srbobranu opremom za ovaj borilački sport.
Mittwoch, 20. Mai 2020

III VIRTUALNA IZLOŽBA DOMA KULTURE


Dom kulture Srbobran u saradnji sa ArtCENTROM iz Beograda vam prezentuje treću po redu virtuelnu izložbu slika.
Montag, 18. Mai 2020

NASTAVLJAJU DOBRU TRADICIJU USAVRŠAVANJA ZAPOSLENIH


Iz OŠ "Vuk Karadžić" nam je stigla lepa vest. Naime, objavljeni su rezultati konkursa Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice na koji je ova škola aplicirala u martu ove godine.

PENZIONERIMA 100 EVRA DO SREDE, OSTALI OD 25.MAJA!


Pomoćnik ministra finansija Ana Jović kaže za RTS da će isplata 100 evra punoletnim građanima koji su se prijavili za pomoć, krenuti sukcesivno od 25. maja.

PODRŽIMO NAŠE !


Učiteljica Milica Jočić iz Turije, iz OŠ "Petar Dapšin" i njeno odeljenje,dvadeset učenika trećeg razreda, uključili su se u projekat "Magija je u rukama nastavnika". Potrebna im je naša mala podrška, pa vas pozivamo da ih podržite.
Freitag, 15. Mai 2020

DOM ZDRAVLJA U SRBOBRANU BOGATIJI ZA NOVO SANITETSKO VOZILO


Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ključeve 21 sanitetskog vozila sa pratećom medicinskom opremom predstavnicima zdravstvenih ustanova u AP Vojvodini, za šta je iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 100 miliona dinara.
Donnerstag, 14. Mai 2020

DANAS JE SVETSKI DAN BORBE PROTIV HIPERTENZIJE


Svaki peti stanovnik Vojvodine ima hipertenziju, a prema nekim  novijim podacima čak i svaki četvri. Hipertenzija godinama može biti bez ikakvih simptoma, pa se dešava da je otkrije neka od ozbiljnih komplikacija, kao što su: infarkt srca, moždani udar- šlog, slepilo, bolesti bubrega i slično. Mnoge od ovih bolesti su smrtonosne, pa se hipertenzija naziva i „tihim ubicom“.

POREZ NA IMOVINU ZA DRUGI KVARTAL GODINE DO 15.MAJA


Obaveštavaju se obveznici poreza na imovinu da obaveza plaćanja akontacije poreza na imovinu za drugo tromesečje 2020.godine dospeva 15.05.2020. godine (45 dana od dana početka tromesečja) .


 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin