Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?arc=1&amp%3Barea=1&amp%3Bp=newsarchive&amp%3Bcatid=7&amp%3Bpage=4&amp%3Blimit=25&amp%3Bprint=1

Verzija za Ütampu / To Screenview  

   

 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Samstag, 20. Juli 2019

TRGOVINSKI LANAC AMAN TRA┼ŻI RADNIIKE


Jedan od najve─çih trgovinskih lanaca u Srbiji sti┼że u Srbobran. Oni su, kako saznajemo, preuzelli objekte u kojima su do sada bile prodavnice Atine Plus i trenutno tra┼że radnike. Objavljujemo oglas za zapošljavanje koji su nam dostavili:
Freitag, 19. Juli 2019

KRENUO JE TURNIR 3X3


Ukupno 22 ekipe u seniorskoj i 12 ekipa u konkurenciji kadeta takmi─Źe se ove godine za pehare i medalje na IV Meomorijalnom turniru "Milenko Gen─Źi─ç" u street foodball-u 3x3. Prvog dana turnira odigrano je devet utakmica a postignuti su slede─çi rezultati:

DANAS OTVARANJE TURNIRA U STREET FOODBALL-U 3X3


Na Trgu republike u 18.30h igra se prva utakmica IV Memorijalnog turnira MILENKO GEN─îI─ć. Utakmice ─çe se igrati u dve starosne kategorije i to kadeti 2005 - 2006. godište i seniori.
Donnerstag, 18. Juli 2019

POZDRAV IZ SUTOMORA!


Ovih dana me─Ĺu gostima u Sutomoru u objektu Plava obala, odmarališta Srbobran nalaze se naši prijatelji, deca iz Orošhaze, grada pobratima. Sa njima je naš kolega Lacika Paracki koji nam je poslao ovu pri─Źu.  
Dienstag, 16. Juli 2019

ELEKTRIFIKACIJA 150 HEKTARA SRBOBRANSKOG ATARA


N a razvoju poljoprivrede zasnivamo strategiju razvoja naše opštine, rekao je danas Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran, prilikom obilaska radova na izgradnji trafostanice u ataru Turije, na potezu Beljanska bara, odakle ─çe niskonaponskim kablovima biti omogu─çeno priklju─Źenje na struju svim poljoprivrednicima u ataru od Srbobrana prema Turiji i Be─Źeju.

DVA DINARA


Ovo je pri─Źa o ─Éuri Somborcu koji je 1932. godine otvorio prvi ┼żenski salon i njegovom prvom komšiji, berberinu Proki Gavanskom.
Sonntag, 14. Juli 2019

VELVET DANCER POBEDNIK PETROVDANSKE TRKE


Branislav Muki─ç ─Źetvrti put je prošao kroz cilj Petrovdanske trke u Srbobranu kao pobednik, a tre─çi put pehar je otišao u ruke vlasnicima grla Velvet Dancer, porodici Tasi─ç iz Niša. Prvi kasa─Źki dan u Srbobranu, odr┼żan je na hipodromu, a ukupno se vozilo devet trka.
Samstag, 13. Juli 2019

BUDIMO SLO┼ŻNI U OSTVARENJU NAPRETKA ZA NA┼áE MESTO!


 Bila je ovo jedna od poruka u pozdravnom govoru predsednika opštine Radivoja Paroškog svim gostima koji su sino─ç bili na Trgu slobode. On je Srbobrancima ─Źestitao Petrovdan u ime lokalne samouprave, a gostima po┼żeleo lep provod.
Freitag, 12. Juli 2019

PETROVDAN - SLAVA JE U SRBOBRANU!


Petrovdan je veliki praznik u srpskom narodu, a mnogi ne znaju da je ovaj dan posve─çen i apostolu Pavlu. Ovo je poseban dan za nas Srbobrance.
Donnerstag, 11. Juli 2019

HAD┼ŻI ZORAN LAZIN O KRALJU PETRU U DOMU KULTURE


Dom kulture ugostio je publicistu Had┼żi Zorana Lazina i njegovu izlo┼żbu sakupljenih fotografija, slika, pesama i zapisa o kralju Petru I. Ovim doga─Ĺajem koji se odigrao u galeriji Doma kulture, obele┼żen je jedan jubilej, 175 godina od ro─Ĺenja kralja Petra I Kara─Ĺor─Ĺevi─ça, velike istorijske figure i li─Źnosti. Prikupljeni arhiv Lazina, izlo┼żen je na 14 velikih panoa, u formatu koncizne i pregledne prezentacije.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign