Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?categ=6&amp%3Bp=gallery&amp%3Baction=showimage&amp%3Bid=3400&amp%3Bgalid=102&amp%3Bblanc=1&amp%3Bfirst_id=3415&amp%3Bascdesc=desc&amp%3Biframe=

Verzija za tampu / To Screenview       

                

 

         

    

    

 
 
  Pratite naš Twitter kanal      
Mittwoch, 1. Juli 2020

NADALJ NA PONOVLJENIM IZBORIMA UBEDLJIVO "ZA NAŠU DECU"


Na ponovljenim izborima za Narodnu Skupštinu Republike Srbije, na biračkom mestu 27 u Nadalju, lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu", ponovo je danas ubedljivo osvojila najveći broj glasova.
Dienstag, 30. Juni 2020

MATURANTI SLAVE!


Dok ovo objavljujemo u toku je matursko veče povodom male mature u OŠ "Vuk Karadžić". Ova generacija iznedrila je pet nosioca Vukove diplome - Andjelu Smajić, Magdalenu Šeatović, Teodoru Jolić, Tijanu Jocić i Snežanu Gagić, a prva medju jednakima, odnosno Učenik generacije je Magdalena Šeatović.

U KOVID AMBULANTU SAMO SA VISOKOM TEMPERATUROM, KAŠLJEM I OTEŽANIM DISANJEM!


Obaveštavamo građane koji se leče u našoj zdravstvenoj ustanovi, a koji imaju simptome Kovid 19 infekcije, da se jave u Kovid ambulantu Doma zdravlja Srbobran, kako bi se obavili neophodni pregledi i dijagnostika. U saopštenju za javnost koje smo dobili iz Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić" dalje se kaže:

ZORAN IZABRAN MEDJU NAJBOLJE U SVETU!


U Barseloni je krajem maja održan izbor najboljih igrača na svetu za 2019. godinu od strane FIFA futsal komisije. Izabrani su igrači u svim uzrastima, počev od U 17 pa do A tima. U konkurenciji do 19 godina, svoje mesto među najboljima zaslužio je i naš Zoran Arđeljan.
Montag, 29. Juni 2020

KO SU NOVI ODBORNICI SO SRBOBRAN?!


Objavili smo kako će izgledati novi saziv SO Srbobran nakon jučerašnjih ponovljenih izbora, a evo i ko će biti predstavnici odborničkih lista koje su osvojile mandate:

OD SUTRA U BEOGRADU OBAVEZNE MASKE U GRADSKOM PREVOZU I U ZATVORENIM PROSTORIMA


Član Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, epidemiolog Darija Kisić Tepavčević saopštila je da je taj štab danas doneo odluku da na području Grada Beograda od sutra, od šest sati ujutru, bude obavezno nošenje maski.

GRADITELJ - SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


Služba za odnošenje smeća prelazi na letnje radno vreme. Od 01.07. radnici službe za odnošenje smeća JKP Graditelj usled visokih temperatura sa odnošenjem smeća počinjaće od 4 sata ujutro.
Sonntag, 28. Juni 2020

SNS U SKUPŠTINI NAKON DANAŠNJIH PONOVLJENIH IZBORA 17 ODBORNIKA!


U Srpskoj naprednoj stranci imaju razloga za slavlje. Današnji rezultati potvrdili su ono što smo znali pre sedam dana. Naprednjaci su ubedljivo pobedili na izborima u Srbobranu i biće u prilici, ukoliko to žele, samostalno da vrše vlast u narednom periodu.

SLANO I SLATKO U PEKARI NOVI HIT VOLI SVAKO!


Pekare su odavno prestale da budu samo mesto gde se prodaju hleb, kifle i đevreci. Tržište je nametnulo nova pravila, tako da su najbolje pekare odavno prevazišle ono što u svom imenu izvorno jesu. Jedna od takvih je i pekara NOVI HIT u Srbobranu.

U TOKU PONOVLJENI IZBORI ZA LOKALNU SKUPŠTINU NA DVA IZBORNA MESTA


Jutros u sedam sati otvorena su biračka mesta broj 2 i broj 4 u Srbobranu. U toku su ponovljeni izbori za odbornike u SO Srbobran. Na osnovu naših saznanja za sada sve teče normalno.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign