Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?categ=6&amp%3Bp=gallery&amp%3Baction=showimage&amp%3Bid=3401&amp%3Bgalid=102&amp%3Bblanc=1&amp%3Bfirst_id=3415&amp%3Bascdesc=desc&amp%3Biframe=

Verzija za Ütampu / To Screenview  

          />

 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Donnerstag, 12. September 2019

PODELJENI POKLONI ZA BEBE


Danas je 35 beba dobilo poklone koje su u okviru projekta koji je podr┼żan od opštine Srbobran dodelile ┼żene iz Udru┼żenja gra─Ĺana "Ruka spasa". Evo kratkog izveštaja kako je to danas bilo u maloj sali SO Srbobran, a izjave su dali Savka Lazi─ç, predsednica Udru┼żenja i Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran.

PREDLO┼ŻITE KANDIDATE ZA OKTOBARSKU NAGRADU


Opština Srbobran uputila je javni poziv za podnošenje predloga za dodelu Oktobarske nagrade opštine Srbobran, zvanja Po─Źasnog gra─Ĺanina opštine Srbobran i Zahvalnice.

AUDICIJA U SUBOTU 14.09.2019.


Dom kulture poziva sve mlade koji ┼żele da se oprobaju na daskama koje ┼żivot zna─Źe da do─Ĺu u subotu u 11.00h na audiciju koja ─çe se odr┼żati u sali Pozorištance.

DOLAZE NAM GOSTI IZ GRADA POBRATIMA - OROŠHAZE


Rimokatoli─Źka crkva Uzvišenja Svetoga Krsta u Srbobranu 14. septembra 2019. godine ─çe obele┼żiti svoju slavu koja ─çe po tre─çi put biti odr┼żana u dvorištu Osnovne škole ''Jovan Jovanovi─ç Zmaj'' . Organizator je Dom kulture, bi─çe prire─Ĺen i prigodan muzi─Źki program, u kojem ─çe nastupati i Duva─Źki orkestar iz Orošhaze, pobratimljenog grada iz Ma─Ĺarske.
Mittwoch, 11. September 2019

BARD POBRAO APLAUZE NAKON NASTUPA U KIŠKUNHALAŠU


KUD BARD nastupio je na tradicionalnoj manifestaciji "Festival berbe - Kiškunhalaš" koji je svake godine odr┼żava u ovom gradi─çu u Ma─Ĺarskoj. Na─Ĺi folkloraši drugi put su nastupili na ovom festivalu i polu─Źasovnim nastupom na najbolji na─Źin predstavili našu zemlju i našu opštinu.
Dienstag, 10. September 2019

21.09. - PRVA SPORTSKA OLIMPIJADA ZA DECU


Uz u─Źeš─çe u─Źenika sve ─Źetiri Osnovne škole iz naše opštine, Udru┼żenje gra─Ĺana NAŠA PRI─îA i Mesna zajednica Srbobran pod pokroviteljstvom opštine Srbobran organizuje Prvu de─Źiju olimpijadu na igralištu u Novom naselju. Tim povodom danas je odr┼żana Konferencija za medije:

RADOVI NA PUTU - PA┼ŻNJA ZA VOLANOM!


U toku je rekonstrukcija kolovoza na delu puta u ulici Petra Drapšina. Trenutno se izvode radovi na desnoj strani iz pravca Be─Źeja, tako da se delom ulice saobra─çaj odvaja neizmeni─Źnim prolaskom vozila levom stranom.
Freitag, 6. September 2019

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


Udru┼żenje za pomo─ç mentalno nedovoljno razvijenim osobama BISER emitovalo je saopštenje koje objavljujemo u celosti:

MLADOST RADOST U NEDELJU OTVARA SEZONU


Fudbalski klub sa Raj─Źura u nedelju igra prvu utakmicu kod ku─çe, na po─Źetku nove.sezone. Tim povodom uputili su poziv svim ljubiteljima fudbala da do─Ĺu na stadion i podr┼że fudbalere u crveno belim bojama. U saopštenju koje smo dobili iz kluba, koje prenosimo u celosti, još se ka┼że:
Donnerstag, 5. September 2019

IKONA SVETOG TOME


Evo jedne od pri─Źa o Jovanu Tutorovu,poznatijem kao Deda Vru─ça. Nosi naziv Sveti Toma, a pri─Źu je u svom dugogodišnjem spisateljskom radu zabele┼żio Milenko Gen─Źi─ç.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign