Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?categ=6&amp%3Bp=gallery&amp%3Baction=showimage&amp%3Bid=3407&amp%3Bgalid=102&amp%3Bblanc=1&amp%3Bfirst_id=3415&amp%3Bascdesc=desc&amp%3Biframe=

Verzija za štampu / To Screenview  

   

 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Dienstag, 18. Juni 2019

NASTAVLJA SE SARADNJA SRBOBRANA I OROÅ HAZE


Od ove godine, na inicijativu Radivoja Paroškog, predsednika opštine Srbobran saradnja razmene učenika tokom letnjeg raspusta će biti unapređena, tako da će u Mađarsku naši sportisti, a u Sutomore u Odmaralište Srbobran sportiisti iz Orošhaze...

OTVOREN BIOSKOP NA OTVORENOM!


Ljubitelji filma okupili su se u nedelju na obnovljenim tribinama košarkaškog terena, iza sportske hale, kako bi uživali u projekciji filma "Torba puna sećanja" kanadskog reditelja Kristijana Digea.

U NEDELJU OBELEŽAVANJE 800 GODINA AUTOKEFALNOSTI NAŠE CRKVE


Srpska pravoslavna crkva i Dom kulture pozivaju građane da svojim prisustvom uveličaju Svečanju akademiju povodom 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve.
Montag, 17. Juni 2019

KUVALO SE, IGRALO I PEVALO!


Na Rajčuru je u subotu održana VII  Kotlićijada u organizaciji NVO Citadela. Pored kuvanja kotlića, ovo druženje pratilo je i niz takmičenja koja su ulepšala ovu manifestaciju i dali joj dodatni sadržaj.

PU RADOST ZA STEVANA SAKUPILA 100.000 DINARA


Završetkom školske godine privela se kraju i humanitarna akcija za malog Stevana koji boluje od leukemije i trenutno je na lečenju u Italiji.

U ZMAJU PRIKUPILI PREKO 100.000 DINARA ZA STEVANA!


Nizom humanitarnih aktivnosti OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" sakupila je za lečenje učenika, Nađ Stevana 104. 330 dinara. Ova suma novca je sakupljena:

ZA ANU, JANU I LAZU BRONZA IZ CRVENKE


U organizaciji Atletskog kluba "Maraton Sombor" i Atletskog kluba "Crvenka" 16,06,2019. održano je u Crvenki  "10.PRVENSTVO ZAPADNOBAČKOG OKRUGA U MINI VIŠEBOJU" za takmičare, učenike nižih razreda osnovnih škola.  SAK Srbobran učestvovao je u ovom višeboju i vratio se sa tri bronzane medalje.

SRBOBRAN JE U GORNJOJ ZONI DAVALAÅ TA KRVI


Dobrovoljni davaoci krvi obeležili su svoj dan dodelom priznanja, kako je to rekao predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški, za hrabrost, nesebičnost i istrajnost i druženjem u Lovačkom domu u Srbobranu.
Samstag, 15. Juni 2019

SRBOBRAN BELEŽI PORAST NASILJA NAD STARIM OSOBAMA!


Srbija, kao i sve ostale zemlje-članice UN,  danas obeležava međunarodni dan borbe protiv nasilja nad starijim osobama.  Ovaj datum uvršÄ‡en je u kalendar Ujedinjenih Nacija u decembru 2011 godine kako bi se na taj način skrenula pažnja ka problemima marginalizacije i diskriminacije starijih osoba koja čine bitan segment stanovništva.
Freitag, 14. Juni 2019

ODRŽANA HUMANITARNA PRIREDBA - NAŠA MAŠTA MOŽE SVAŠTA


U sredu popodne je u holu OŠ ,,VUK Karadžić je održana završna priredba 1. i 3. razreda škole pod nazivom ,,Naša mašta može svašta”.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign