Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

  

   

 

         

              

    

    
Samstag, 18. Mai 2019

SRBOBRANKE IGRAJU ZA BRONZU NA PRVENSTVU SRBIJE!


U nedelju u 17.00h ŽKK Srbobran igraće za treće mesto na Prvenstvu Srbije protiv Novosadska ŽKA. Naše košarkašice izgubile su u polufinalu od ŽKK Radivoj Korać iz Beograda, a konačni rezultat utakmice bio je: ŽKK Srbobran - ŽKK Korać 52:76

POKLONI ZA BEBE I NJIHOVE RODITELJE


U poslednjih 2.5 meseca u Srbobranu je na svet došlo 35 novorođene dece. Svima je obezbeđen poklon - posteljina i kapice, čarapice, rukavice koje su isplele žene okupljene u Udruženju "Ruka Spasa - Savka Lazić".

APTIV NASTAVLJA AKCIJU ZAPOŠLJAVANJA RADNIKA


U utorak od 10:30 u filijali NSZ Srboran biće održana "Otvorena vrata" gde će se obaviti razgovor sa kandidatima. Ovog puta, kompanija je omogućila još bolje uslove rada i bonuse za postojeće i novozaposlene radnike....

SRBOBRANKE DANAS U 17.00H IGRAJU POLUFINALE!


Odličnom i koncentrisanom igrom košarkašice ŽKK Srbobran juče su nadvisile pod koševima i bile nepremostiva prepreka za košarkašice iz Kraljeva. Sigurnom pobedom u osmini finala Juniorskog prvenstva Srbije obezbedile su da danas nastupe, pred svojom publikom u polufinalu, a na teren će u 17.00h.
Freitag, 17. Mai 2019

2.050.000 DINARA ZA PREVOZ SREDNJOŠKOLACA


Danas je u Novom Sadu predsednik Radivoj Paroški stavio potpis i pečat na ugovor po kome Vkada AP Vojvodine obezbeđuje preko dva miliona dinara za prevoz srednjoškolaca iz naše opštine.
Donnerstag, 16. Mai 2019

ZAŠTITITE SE PROTIV KOMARACA!


Mesna Zajednica Srbobran, u okviru ovogodišnje akcije sistemske zaštite zdravlja Srbobranaca od komaraca, organizuje podelu BTI tableta protiv larvi komaraca građanima.

SA KOJIM PREDRASUDAMA ŽIVIMO I KAKAV JE BONTON U KOMUNIKACIJI SA OSOBAMA SA INVALIDITETOM?!


Nastavlja se saradnja Udruženja za pomoć MNRO „Biser“ , osnovnih škola sa teritorije opštine Srbobran i gimnazije i ekonomske škole „Svetozar Miletić“.

ZAUVEK NAS JE NAPUSTIO KOLEGA I SPORTSKI RADNIK DEŽE


Višegodišnji sportski novinar, dopisnik više redakcija, dobitnik prestižne godišnje nagrade 2013.godine Sportskog saveza za sveukupni učinak i doprinos razvoju sporta u našoj opštini, Renčar Deže preminuo je u 68.godini života.

NOVI SMER ZA SREDNJOŠKOLCE U SRBOBRANU


U Gimnaziji i ekonomskoj školi  "Svetozar Miletić"  tokom jučerašnjeg i današnjeg dana održani su "Dani otvorenih vrata" namenjeni informisanju budućih polaznika ove srednjoškolske ustanove o načinima i mogućnostima školovanja koje ona pruža.
Mittwoch, 15. Mai 2019

BRZO, KVALITETNO, POVOLJNO!


Ovo bi mogao da bude najbolji komentar nakon što smo oprali auto u prvoj robotizovanoj autoperionici u Srbobranu. Posle dvadeset godina uspešnog rada perionice, vlasnik, Marko Josić, reprezentativac Srbije u šaranskom ribolovu, modernizovao je dosadašnji rad, tako da sada vaš automobil može da bude mnogo brže kvaltetno opran.


 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin