Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

       

                

 

         

    

    

 
 
    
Samstag, 28. März 2020

ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE USVOJIO NOVE MERE


Štab za vanredne situacije opštine Srbobran na vanrednoj telefonskoj sednici održanoj dana 28.03.2020.godine, a na osnovu odluke Vlade donosi sledeće:

PRODUŽENA SAMOIZOLACIJA I ZABRANA KRETANJA VIKENDOM


Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici najnovije mere za sprečavanje širenja virusa COVID-19, među kojima je i odluka da se sve mere samoizolacije produže sa 14 na 28 dana, a da se vikendom zabrana kretanja uvede od 15 časova.

SRBOBRANAC POMAGAO RAZBOJNICIMA?!


Kako saznajemo u saopštenju MUP Srbije, PU Novi Sad, uhapšeni su S. E. (1981) iz Novog Sada i M. M. (1988) iz Bečeja, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo razbojništvo. Sumnja se da su nakon prebijanja žene, iz njene kuće oduzeli 100. 000 evra i 2, 5 miliona dinara.

PREPORUKE LEKARA ZA PONAŠANJE TOKOM PANDEMIJE COVID 19


Šta činiti i koje mere zaštite od virusa Covid19 primeniti objavila je Lekarska komora Srbije. Oni su objasnili detaljno šta i kako da se najlakše zaštitimo od moguće infekcije, odnosno kako da se ponašamo u određenim situacijama.

POMERA SE SAT UNAPRED


Pomeranje sata za jedan čas unapred - sa 2h na 3h - kojim počinje letnje računanje vremena treba obaviti u nedelju 29. marta 2020. godine
Freitag, 27. März 2020

STIGLE MASKE U APOTEKE


Danas su sve apoteke u Srbobranu snabdevene zaštitnim, medicinskim maskama. Cena maske za jednokratnu upotrebu je 100 dinara u apoteci Doma zdravlja.

OBAVEŠTENJE ZA GRADJANE


U skladu sa Odlukom o proglašenju vanrednog stanja („Službeni glasnik RS“, br. 29/20),Štab za vanredne situacije opštine Srbobran dana 27.03.2020 obaveštava građane:  

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE SA DIJABETESOM I PACIJENTE NA ANTIKOAGULANTNOJ TERAPIJI


Za vreme vanrednog stanja SAVETOVALIŠTE ZA DIJABETIČARE neće raditi do daljneg, ali je Dom zdravlja obezbedio kontakt telefon:

IZMENA ŠKOLSKOG KALENDARA ZA ŠKOLE U VOJVODINI


Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje pripremio je i doneo izmene školskog kalendara u skladu sa aktuelnom situacijom. Novim školskim kalendarom omogućena je nadoknada propuštenih segmenata nastavnog procesa.
Donnerstag, 26. März 2020

NOVE VANREDNE MERE OD DANAS!


Štab za vanredne situacije održao je danas vanrednu sednicu. Doneta su tri zaključka. Jedan u vezi sa neophodnom pomoći socijalno ugroženom stanovništvu i dva u vezi sa obavljanjem radova u poljoprivredi.


 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin