Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

       

                

 

         

    

    

 
 
    
Donnerstag, 2. April 2020

DEZINFIKUJTE SVOJE DOMOVE - SAOPŠTENJE IZ JKP GRADITELJ


JKP „Graditelj“ Srbobran obaveštava građane opštine Srbobran da je za sva domaćinstva obezbeđeno jako i efikasno dezinfekciono sredstvo protiv velikog broja mikroorganizama- natrijum hipohlorit. Ovo sredstvo građani su već mogli da preuzmu u sedištu JKP „Graditelj“ Srbobran u ul. Dositeja Obradovića br. 2, a sada će i svako domaćinstvo dobiti određenu količinu.
Mittwoch, 1. April 2020

ZABRANA RADA OBJEKATA I DELATNOSTI KOJE PODRAZUMEVAJU BLIZAK KONTAKT OSOBA


Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici nove odluke u vezi sa sprečavanjem širenja COVID-19, kojima se u potpunosti zabranjuje rad svih objekata i delatnosti koje podrazumevaju blizak fizički kontakt, kao što su frizerski i kozmetički saloni, fitnes klubovi i teretane.

PONOSAN SAM NA GRADJANE NAŠE OPŠTINE


Ovo je danas izjavio Radivoj Paroški, koji je obišao Cenrat za sport i turizam, gde se dele obroci korisnicima Narrodne kuhunje. Narodan kuhinja nastavlja sa radom tokom vanrednog stanja, potvrdio je danas komandant štaba za vanredne situacije, Radivoj Paroški i dodao da će se kvalitet obroka poboljšati.

KAKO DA PRIJAVITE POTROŠNJU STRUJE TOKOM MARTA MESECA?


Odgovor na ovo pitanje ponudili su volonteri u Mesnim zajednicama Srbobran, Turija i Nadalj. Naime sve što treba da uradite je da očitate vaše brojilo za električnu energiju i pozovete call centar.

POVODOM UPISA PRVAKA SAOPŠTENJE UPUTILI IZ OŠ J.J. ZMAJ


Iz Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ upućeno je obaveštenje svim roditeljima i starateljima čija deca ove godine upisuju prvi razred.

SAOPŠTENjE KOMANDANTA ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE OPŠTINE SRBOBRAN


Štab za vanredne situacije opštine Srbobran od danas je zvanično preuzeo pripremanje i distribuciju hrane za socijalno najugroženije građane naše Opštine.
Dienstag, 31. März 2020

OBAVEŠTENJE O UPISU U PRVI RAZRED


U skladu sa uputstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja ,a  povodom novonastale situacije izazvane pandemijom COVID-19 OŠ "Vuk Karadžić" vas obaveštava na koji način će se regulisati upis učenika u prvi razred naredne školske godine:

DELA MALIH RUKU SA VELIKOM PORUKOM


Učenici IV1 OŠ "Vuk Karadžić", u saradnji sa roditeljima i učiteljicom Snežanom Džambas poslali su snažnu poruku svim građanima opštine Srbobran.

STANJE BROJILA ZA GAS MOŽETE JAVITI I TELEFONOM


JKP „Graditelj“ Srbobran će u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila gasa svih kupaca, poštujući sve mere zaštite, pri čemu će se striktno voditi računa da nema neposrednog kontakta sa građanima.
Montag, 30. März 2020

KAKO REGISTROVATI VOZILO U VREME VANREDNOG STANJA


Mnogi kojima ovih dana ističe registracija razmišljaju o tome kako da što jednostavnije registruju vozilo. Upravo zbog toga kontaktirali smo jedan od ovlašćenih servisa za obavljanje tehničkih pregleda. "Kod nas možete da završite sve", bio je kratak, jednostavan odgovor koji smo dobili u razgovoru sa Bojanom Milošević, iz pravne službe Doo Trgoauto.


 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin