Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

  

   

 

         

              

    

    
Mittwoch, 22. Mai 2019

IN MEMORIAM - PRERANO JE OTIŠLA SNEŽA


U 48. godini nakon teške bolesti preminula je Snežana Nikolić iz Srbobrana. Izgubila je bitku i u suzama i bolu ostavila svoje najmilije, ali i u žalosti mnoge koji su je poznavali.

USPELI SMO!


Šta misli o inicijativi Fondacije Tijana Jurić da se uvede kazna - doživotni zatvor za ubice dece bez prava na pomilovanje, Srbobran je rekao još u novembru 2017, kada je Srbobran.net podržao inicijativu i sakupljao potpise građana. Konačno, juče je ovaj zakon izglasan u Skupštini Srbije.
Dienstag, 21. Mai 2019

POZIV DECI ZA UPIS!


Osnovna škola „Žarko Zrenjanin Uča“ bila je domaćin nastavniku Stefanu Miloviću iz Muzičke škole iz Srbobrana. Dva nova instrumenta, koja će od septembra deca moći da uče u muzičkoj školi u Srbobranu, predstavljena su učenicima u Nadalju.

PROMOCIJA SPORTA ZA NAJMLADJE!


Deca iz PU "Radost" prošlog vikenda bili su u Bačkoj Palanci. Predvođeni svojim vaspitačicama bili su deo jedne velike dečije manifestacije i vratili su se puni utisaka.

GUŽVA U POZORIŠTANCU!


Pozorišna predstava "Čorba od kanarinaca"  juče je privukla znatan broj Srbobranaca u salu Malog pozorišta u Srbobranu.

NIKOLA SE VRATIO SA PRVOM NAGRADOM!


Učenik OŠ "Vuk Karadžić", Nikola Stanojević, na republičkom takmičenju iz hemije, koje je održano prošlog vikenda osvojio je prvu nagradu.
Montag, 20. Mai 2019

INVALIDNINE DANAS, OSTALA SOCIJALNA DAVANJA OD UTORKA


Isplata osnovnih invalidskih primanja vojnih invalida, porodica palih boraca i korisnika porodične invalidnine za april 2019. godine počela je danas, 20. maja, saopštila je Banka Poštanska štedionica.

ZAVRŠENO ŽENSKO JUNIORSKO PRVENSTVO SRBIJE U KOŠARCI - PEHAR OTIŠAO U BEOGRAD!


Najbolji tim sezone je ŽKK Korać iz Beograda! Devojke ovog tima bile su bolje protiv juniorki Crvene zvezde u finalnoj utakmici i osvojile pehar prvenstva. Srbobranske su ostvarile veliki uspeh osvajanjem četvrtog mesta, a ŽKK Srbobran dobio sve pohvale kao organizator turnira.
Samstag, 18. Mai 2019

SRBOBRANKE IGRAJU ZA BRONZU NA PRVENSTVU SRBIJE!


U nedelju u 17.00h ŽKK Srbobran igraće za treće mesto na Prvenstvu Srbije protiv Novosadska ŽKA. Naše košarkašice izgubile su u polufinalu od ŽKK Radivoj Korać iz Beograda, a konačni rezultat utakmice bio je: ŽKK Srbobran - ŽKK Korać 52:76

POKLONI ZA BEBE I NJIHOVE RODITELJE


U poslednjih 2.5 meseca u Srbobranu je na svet došlo 35 novorođene dece. Svima je obezbeđen poklon - posteljina i kapice, čarapice, rukavice koje su isplele žene okupljene u Udruženju "Ruka Spasa - Savka Lazić".


 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin