Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?categ=8&amp%3Bp=gallery&amp%3Baction=showimage&amp%3Bid=3676&amp%3Bgalid=107&amp%3Bblanc=1&amp%3Bfirst_id=3676&amp%3Bascdesc=desc&amp%3Biframe=

Verzija za Ütampu / To Screenview  

         

 

         

              

    

 
 
  Pratite naš Twitter kanal      
Samstag, 19. Oktober 2019

NIS-U ISCURILA NAFTA NA PUT!


Ve─Źeras izme─Ĺu 19 i 20h u ulici Miloša Obili─ça došlo je do curenja nafte na saobra─çajnici u delu ove ulice u blizini de─Źijeg vrti─ça. Trag nafte bio je dug više desetina metara.

┼ŻIVEO NA┼á SRBOBRAN!


Ovim re─Źima svoj govor je danas završio Jovica Tanurd┼żi─ç, ovogodišnji dobitnik Oktobarske nagrade. Sve─Źanom sednicom Skupštine opštine Srbobran danas je obele┼żen dan naše opštine, a istom prilikom dodeljena su priznanja u okviru Oktobarske nagrade.

NEMA VIŠE JOLETA


Velika tuga, muk i ┼żalost danas su zavladali u fudbalskom klubu Srbobran. Sa nevericom pronela se vest da je umro Jole.U pedesetoj godini ┼żivota preminuo je Jovica Teši─ç - Jole, predsednik FK Srbobran. Uzrok smrti je za sada nepoznat.

SRBOBRANCI LJUBE SLOBODU


Sve─Źanim polaganjem venaca na spomenik Slobode, sve─Źanom sednicom SO i dodelom Oktobarskih priznanja obele┼żeni su danas Dan opštine Srbobran i Dan oslobo─Ĺenja Srbobrana u II Svetskom ratu, 19. oktobar 1944. godine.
Freitag, 18. Oktober 2019

APLAUZI ZA SRBOBRAN OKOM "VUKA"!


Od prethodne školske godine u sve škole u Republici Srbiji uvedena je kao obavezna i projektna nastava. OŠ „Vuk Karad┼żi─ç“ realizuje projektnu nastavu u koju uklju─Źuje sve aktere školskog ┼żivota – u─Źenike, nastavnike, roditelje i lokalnu zajednicu.

PUT SRBOBRAN - VRBAS ZATVOREN DO 01.NOVEMBRA!


Potpuna obustava saobra─çaja na putu Srbobran - Vrbas, produ┼żena je do 1. novembra, saopštavaju izvo─Ĺa─Źi radova Konzorcijum Vojput-Jugokop, iako je prvobitno bilo najavljeno da ─çe radovi biti završeni do 21.09.
Donnerstag, 17. Oktober 2019

DECA U NADALJU - "Da pravo svako-dete u┼żiva lako"


Iz Nadalja nam je stigao izveštaj u kome su detaljno opisani doga─Ĺaji koji su obele┼żili De─Źiju nedelju ove godine u OŠ ┼Żarko Zrenjanin U─Źa.
Mittwoch, 16. Oktober 2019

┼ŻARKO NA POSTOLJU ZA NAJBOLJE U SRBIJI!


Srbobran ima vrhunskog voza─Źa moto krosa. Poslednjom trkom u šampionatu u Ba─Źkoj Topoli, u nedelju je stavljena ta─Źka na ovogodišnju sezonu na Otvorenom šampionatu Srbije u moto - krosu. U klasi MX 85 tre─çe mesto u Srbiji pripalo je ┼Żarku Debelja─Źkom, mladi─çu iz Srbobrana.

OTVORENA IZLO┼ŻBA ART CENTRA


Postavka me─Ĺunarodne putuju─çe izlo┼żbe ArtCENTRA , „Art_Kvadrat“, osve┼żila je zidove Galerije Doma kulture.
Dienstag, 15. Oktober 2019

U NEDELJU NA KANALU UPECANO NA PLOVAK PREKO POLA TONE RIBE!


Srbobran i Udru┼żenje sportskih ribolovaca "Šaran" bili su doma─çini još jednom takmi─Źenju pecaroša. U nedleju odr┼żan je Jesenji maraton u sportskom ribolovu na desnoj obali Velikog ba─Źkog kanala kod mosta. Pecalo se u parovima, a u─Źestvovalo je ukupno 28 parova.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign