Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

  

         

 

         

              

    

    
Freitag, 23. August 2019

SUTOMORE - MESTO NA KOJE SE UVEK PONOVO DOLAZI


Znate kad je najlepše u Sutomoru? Naravno da su mišljenja podeljena, ali možda je ipak najbolje verovati onima koji celo leto provode u jednom od najpopularnijih letovališta na Crnogorskom primorju, pre svega, gostiju iz Srbije. Oni su jednoglasno složni - u Sutomoru je najlepše u septembru...
Donnerstag, 22. August 2019

SUTOMORE - MESTO GDE SE RADJAJU PRVE LJUBAVI


Davno je to bilo kad se u dvorištu srbobranskog odmarališta u Sutomoru, baš tu gde se danas nalazi parking pod krošnjom loze igrao preferans, meksiko, a bogami i šah. Kad su se okrećale ture hladnog piva a smene trajale dve i tri nedelje. Danas je drugačije. Ipak ima nešto zajedničko tom davno prošlom vremenu i ovom danas. To su slano Jadransko more i mladost koja Sutomoru daje poseban čar.

NAGRADE ZA NAJUSPEŠNIJE PISCE


Spomen kuća "Nandor Gion" i opština Srbobran organizovaće u subotu, 24. avgusta, obeležavanje Dana novele u Srbobranu.
Mittwoch, 21. August 2019

CRVENI ŠEŠIR


Predstava „Crveni šešir“, prikazana je juče na Trgu slobode. Popularne glumice Nada Blam i Mina Lazarević posetile su naš grad i donele na scenu likove fiktivnih glumica Slavne i Dunje, glavnih i jedinih junakinja ove predstave.
Dienstag, 20. August 2019

PREMIJERNI NASTUP DRAMSKE SEKCIJE


Nakon višenedeljnih priprema, grupa mladih glumaca-amatera iz Srbobran pod okriljem dramske sekcije Doma kulture u Srbobranu, imala je svoj premijerni nastup juče uveče. U 20:00h, na srbobranskom Trgu Slobode, otpočela je pozorišna adaptacija nekadašnje TV serije “Ljubav, navika, panika”.

PRIJEM PRVAKA U PONEDELJAK 02. SEPTEMBRA


Kako Srbobran.net saznaje prijem đaka prvaka ove godine u sve četiri osnovne škole u našoj opštini održaće se u ponedeljak 02. septembra.
Montag, 19. August 2019

STARTOVALO NOVO FUDBALSKO PRVENSTVO ZA SRBOBRANSKE KLUBOVE


Prošlog vikenda fudbaleri naših fudbalskih klubova započeli su takmičenje u novoj fudbalskoj sezoni uz izuzetak FK Mladost Radost koji počinju takmičenje kasnije.

CILJ OSTVAREN - TOPALOV PETI NA DERBIJU


Poznavaoci i ljubitelji konjičkog sporta saglasni su da je u Subotici juče bio odličan kasački dan. Pobednik 92. kasačkog Derbija je grlo Imola sa Brankom Skenderovićem u sulkama. Među prvih pet dva člana KK Vranac iz Srbobrana. Vicešamionsko mesto pripalo grlu Paladino Stevana Sremačkog sa Borisom Kečenovićem u sulkama.
Samstag, 17. August 2019

ROCK IS NOT DEAD!


Glasan i žestok zvuk muzike orio se Srbobranom juče u večernjim satima, a bendovi rok i hard-rok orijentacije preuzeli su binu smeštenu na Trgu slobode. Zahvaljujući organizaciji Doma kulture, Srbobranci su sinoć dobili priliku da čuju pet različitih cover i autorskih grupa koji su izašli pred publiku kako bi predstavili sebe i svoj rad. 
Freitag, 16. August 2019

U NEDELJU DERBI U SUBOTICI - KK VRANAC IZ SRBOBRANA SA TRI PREDSTAVNIKA


Od jedanaest učesnika na ovogodišnjem kasačkom derbiju u Subotici, u nedelju na startu trke biće čak tri člana KK VRANAC iz Srbobrana. Po prvi put u sulkama jednog derbija sedeće i jedna žena.


 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin