Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

       

                  

         

    

    

 
 
    
Donnerstag, 22. Oktober 2020

U SRBOBRANU ZA SADA BEZ INFICIRANIH KORONA VIRUSOM


Institut za javno zdravlje Vojvodine objavio je poslednji izveštaj o epidemiološkoj situaciji Covid 19 na teritoriji naše pokrajine i ocenjuje je kao nestabilnu. Na osnovu naših saznanja u našoj opštini u poslednjih dva meseca nije evidentiran ni jedan novi slučaj infekcije. Evo kompletnog izveštaja Intituta za javno zdravlje Vojvodine:
Mittwoch, 21. Oktober 2020

BILO JE TO U NEKOJ ZEMLJI SELJAKA NA BRDOVITOM BALKANU


Na današnji dan desio se stravičan zločin u Kragujevcu koji su izvršile nemačke okupatorske snage nad nedužnim srpskim stanovništvom.

BESPLATNA DEGUSTACIJA VINA


24. oktobra (subota), od 10-15 časova organizuje se besplatna degustacija novih vina iz berbe 2020. god. u vinariji Lodi u Feketiću, Njegoševa 36, tel. 064/2598215. Srdačno Vas očekujemo.

KONKURS ZA INTERKULTURALNU PESNIČKU NAGRADU „MILAN DUNĐERSKIˮ


Narodna biblioteka Srbobran je prošle godine ustanovila pesničku nagradu „Milan Dunđerskiˮ. Intencija osnivača je da trajno sačuva uspomenu na uglednog zavičajnog pesnika i humanistu, te podstakne međunarodnu interkulturalnu saradnju omladine u nadnacionalnoj zajednici slobodnog umetničkog duha.
Dienstag, 20. Oktober 2020

NAJNOVIJA VEST! BOMBAŠ U RUKAMA VLASTI!


Kako nezvanično saznajemo, policija je identifikovala i uhapsila počinioca večerašnjeg bombaškog napada na Stanicu policije u Srbobranu.

BOMBAŠKI NAPAD NA POLICIJSKU STANICU!


Večeras oko 21.15h za sada nepoznato lice bacilo je eksplozivnu napravu na stanicu policije u Srbobranu. U toku je opsežna potraga za počiniocem ovog napada.
Montag, 19. Oktober 2020

OBELEŽEN DAN OPŠTINE SRBOBRAN


Polaganjem venaca i cveća na spomenik palim žrtvama u II Svetskom ratu u borbi protiv fašizma i Svečanom sednicom SO Srbobran danas je obeležen Dan opštine Srbobran i 19. oktobar, dan kada je u II Svetskom ratu oslobođen Srbobran od okupatora.
Sonntag, 18. Oktober 2020

OTVORENA IZLOŽBA LIKOVNIH RADOVA ZONSKE SMOTRE SLIKARA AMATERA


Sinoć su proglašeni radovi koji su u velikoj konkurenciji obezbedili mesto na izložbi najboljih slikarskih radova amareta Vojvodine koja će se u novembru održati u Bačkoj Palanci. Ukupno 21 rad koji je prijavljen na Zonsku smotru biće prikazan na pokrajinskoj smotri, a među njima su i dva rada iz Srbobrana.
Freitag, 16. Oktober 2020

BISER I ART CENTAR ZAJEDNO SLIKALI


Lepa saradnja dva udruženja građana nastavljena je i ove godine na salašu Tatić gde je održana likovna kolonija gde su se družili članovi udruženja za pomoć MNRO BISER i Udruženja luikovnih stvaralaca ArtCENTAR iz Beograda...

MASKE IPAK OBAVEZNE SAMO U ZATVORENOM PROSTORU


Vlada Srbije je razjasnila odluku Kriznog štaba o nošenju maski na otvorenom. Prema objašnjenju Vlade, nošenje maski je obavezno u zatvorenim prostorima, dok se građanima preporučuje da maske nose i na otvorenom, prenosi RTS.


 Prijavi se
PESMA DANA


Na današnji dan 2005 - Pesma "Voterlu" (Waterloo) švedske grupe ABBA, proglašena je najboljom pesmom Evrovizije svih vremena

Pretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin