Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

     

         

              

    

    
Samstag, 24. März 2018

DANAS BEZ FUDBALA U ŠUMICI!


Utakmica između trenutno prvoplasiranog na tabeli FK Srbobran i FK Mladost iz Apatina koja je trebala danas da se igra u Šumici je odložena, naime zbog vremenskih prilika celo 18.kolo VFL Sever je odloženo.
Donnerstag, 22. März 2018

POLAGANJE VENACA U SUBOTU


Udruženje ratnih vojnih invalida opštine Srbobran poziva građane da prisustvuju obeležavanju Dana sećanja na žrtve bombardovanja u Nato agresiji 1999.godine.

ŠKOLSKE NOVINE U TURIJI!


Učenici petih razreda OŠ "Petar Drapšin" u Turiji, članovi novinarske sekcije, sa učiteljicom Milicom Jočić, priredili su prvi broj elektronskih, školskih novina.

DVE POZORIŠNE PREDSTAVE ZA KRAJ MARTA!


Ljubitelji pozorišne umetnosti u petak 30.03. biće u prilici da vide na sceni Malog pozorišta, u organizaciji Doma kulture, predstavu - komediju "Drž’ ne daj", a deci je dan posle, u subotu, namenjena pozorišna predstava "Lepotica i zver".

KAMION HUMANITARNE ROBE ZA SRBE NA KOSOVU I METOHIJI


Put Kosova i Metohije danas je otišlo 1.005 litara jestivog ulja, 1.000 kg šećera, 70 kutija pašteta, 10 vreća odeće za decu, 100 kompleta školskog pribora, tonu sojine pogače i 12 tona kukuruza u zrnu. Ovu humanitarnu pošiljku obezbedila je naša opština u saradnji sa nekolicinom privrednika.

FONDACIJA BRIŽIT BARDO PREPOZNALA NAPORE UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU PRAVA ŽIVOTINJA “BAK”


"BAK" je dobio potvrdu višegodišnjeg rada. Francuska Fondacija BRIŽIT BARDO odobrila je ovom Udruženju iz naše sredine sredstva potrebna za sterilizaciju - kastraciju napuštenih životinja na teritoriji naše opštine.

NATAŠA, BRANISLAV I BOŽANA DONELI MEDALJE U NADALJ!


Na državnom prvenstvu u džudou, našu opštinu predstavljalo je osam takmičara koji su ostvarili plasman na ovo prestižno takmičenje u kimonima. U Nadalj su stigle tri medalje, a zlatom se okitila Nataša Gadžić, učenica OŠ "Žarko Zrenjanin Uča".
Mittwoch, 21. März 2018

RADOST KOJA TRAJE 62.GODINE


Predškolska ustanova "Radost" u Srbobranu danas proslavlja 62.godine postojanja. Tim povodom sutra, u četvrtak od 17 - 18h održaće se priredba u sportskoj hali.

VASKRŠNJI VAŠAR NA TRGU REPUBLIKE


Opština Srbobran organizuje Vaskršnji vašar koji će se održati 31.marta od 10 do 18 časova na Trgu Republike.
Dienstag, 20. März 2018

PROVERITE SVOJE ZDRAVLJE!


Dom zdravlja "dr Đorđe Bastić" i Udruženje za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug" zajednički sprovode aakciju besplatnih preventivnih pregleda.


 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Agrosimsa
Nijansa
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world