Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index


 
 
    

   

Ukoliko želite da ostavite komentar na neki sadržaj to možete učiniti tako što se najpre prijavite na portal, unesete potrebne podatke i obeležite, štriklirate opciju "štampaj".

 

Montag, 15. April 2024

ŠESTA REGIONALNA KONFERENCIJA ,,SVIJET OBRAZOVANJA BRIŠE GRANICE"


U period od 4 - 7. aprila, 2024. godine, u Banjoj Luci održana je Šesta regionalna konferencija nastavnika iz država sa prostora bivše Jugoslavije. Konferencija se realizuje pod nazivom Svijet obrazovnja briše granice, a najvažniji cilj konferencije je podsticanje regionalnog umrežavanja najboljih vaspitača, učitelja, nastavnika, profesora, strunih saradnika i po prvi put i direktora iz država sa prostora bivše Jugoslavije u cilju vidljivosti njihovog rada i stvaralaštva. Njihov inovativan rad neosporno je pokretač i formalnih obrazovnih reformi za kojima vape sve države u regionu.
Freitag, 12. April 2024

Obaveštenje Doma kulture Srbobran o održavanju audicije za takmičenje „Ritam Evrope”


Audicija u opštini Srbobran za najveće omladinsko muzičko takmičenje u zemlji, „Ritam Evrope”, namenjeno takmičarima vrhunskog talenta za pevanje i ples uzrasta od 14 do 21 godine, održaće se u utorak 16. 04. 2024. godine u 14 časova u sali Malog pozorišta (Pozorištance).

POŠUMLJAVANJE LENКINE PAPUČE U TURIJI


U zajedničkoj akciji Javnog komunalnog preduzeća "Graditelj" i Opštine Srbobran, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, organizovana je još jedna akcija pošumljavanja.
Mittwoch, 10. April 2024

POZIV NA IX ZMAJEV FESTIVAL NAUKE


IX  Zmajev Festival Nauke će se održati 19.04.2023.godine u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ sa početkom u 15.00 časova. Kao i svake godine, našu ideju da promovišemo nauku,  podržala je lokalna samouprava i brojni drugi sponzori. Takođe, kao pravi preduzetnici, novac koji je sakupljen na prošloj akciji „Papirko“ smo čuvali za ovu priliku i od te sume smo obezbedili određeni materijal za realizaciju festivala.

APEL “POŽARI NA OTVORENOM PROSTORU“


Imajući u vidu period veoma toplog i suvog vremena koje pogoduje nastanku i razvoju požara na otvorenom prostoru koji se veoma brzo šire, mogu zahvatiti velike površine, i predstavljaju realnu opasnost za živote i zdravlje naših građana i prouzrokovati velike materijalne štete, Sektor za vanredne situacije MUP apeluje na sve naše građane da budu odgovorni i poštuju zakon i budu veoma oprezni prilikom upotrebe otvorenog plamena, a ukoliko primete požar odmah o tome obaveste vatrogasno-spasilačku jedinicu na broj telefona 193.
Montag, 8. April 2024

PRVACI LIGE - TRI KOLA PRE KRAJA!


Ono što su postavili kao cilj uspeli su da ostvare tri kola pre kraja. Rukometaši RK SRBOBRAN osvojili su ovogodišnje prvenstvo i relaksirano čekaju kraj sezone.

U NEDELJU SE PECALO ZA NAĐINO BOLJE SUTRA


Preko 40 takmičara - pecaroša okupilo se u nedelju na obali Velikog Bačkog kanala da pomognu i podrže akciju za malenu Nađu Bokan.

DANAS JE SVETSKI DAN ROMA


Na zgradi opštine danas se viori zastava Roma u sklopu obeležavanja Dana Roma. Juče je tim povodom na Gedanki održano takmičenje u kuvanju pasulja, a izjave su dali Radivoj Debeljaki, predsednik opštine Srbobran i Jelena Jovanović, poslanica u Skupštini AP Vojvodina. Sa poslanicom Jovanović, takmičenje je posetila i Ljiljana Jovanović direktorka Kancelarije za inkluziju Roma AP Vojvodina.
Samstag, 6. April 2024

POBEDA ZA KRAJ!


Košarkaški klub Akademik odigrao je poslednje kolo pred svojom publikom za ovu sezonu. U 28. kolu 1. MRL - sever upisali su 15. pobedu protiv ekipe Podrinja.
Freitag, 5. April 2024

SLEDI SPORTSKI VIKEND


Srbobranske ekipe su u prethodnoj nedelji upisali 5 pobeda i 3 poraza. Za vikend ispred nas je zakazano 7 utakmica, od toga 3 utakmice će biti na domaćem terenu, a 4 na strani.


 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 51
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen