Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?p=index&area=1

Verzija za Ütampu / To Screenview 

                       

 

  
 

 

 

    

   

Ukoliko ┼żelite da ostavite komentar na neki sadr┼żaj to mo┼żete u─Źiniti tako što se najpre prijavite na portal, unesete potrebne podatke i obele┼żite, štriklirate opciju "štampaj".

 

Dienstag, 9. August 2022

ZORANA IZMAMILA APLAUZE!


Dom kulture je ve─Źeras obradovao poklonike pop muzike devedesetih. Nastup u dvorištu Doma kulture imala je Zorana u saradnji sa "Old hat orchestra".

LETNJI BIOSKOP - NAJAVA BIOSKOPSKIH PROJEKCIJA ZA OVU NEDELjU...


Ove nedelje Dom kulture organizuje nekoliko filmskih projekcija i to u Srbobranu, Turiji i Nadalju. Prva je u Turiji i to film za decu, a zatim slede dvorište Doma kulture i Nadalj. Poslednja projekcija u ovom ciklusu bioskopskih predstava u Okviru Kulturnog leta je u ponedeljak i to u dvorištu, a publika ─çe imati priliku da vidi de─Źiji ma─Ĺarski film „Égigér┼Ĺ f┼▒“.

BROJ OBOLELIH OD KORONE DRASTI─îNO UVE─ćAN U PRVIM DANIMA AVGUSTA!


Ovo nam je potvrdio dr Vlastimir Kladar, direktor Doma Zdravlja "dr ─Éor─Ĺe Basti─ç" u Srbobranu.
Montag, 8. August 2022

RATARSKA POBEDNIK TURNIRA VAŠARIŠTE 2022


─îetvrti put odr┼żan je turnir u malom fudbalu koji je okupio gotovo sve Vašariš─çane. Ove godine prvi su bili i u finalu pobedili ekipu Strumi─Źke ulice, momci iz Ratarske, dok je tre─çe mesto zauzela ekipa Proleterske ulice.

GRADITELJ O─îITAVA VODOMERE


Javno komunalno preduze─çe "Graditelj" obaveštava gra─Ĺane opštine Srbobran da ─çe u periodu od 09. do 30. avgusta biti organizovana i izvedena akcija o─Źitavanja stanja utrošene vode u doma─çinstvima.
Sonntag, 7. August 2022

OTVORENA IZLO┼ŻBA DE─îIJIH RADOVA „CRTAM I SLIKAM ONO ┼áTO ME ─îINI SRE─ćNIM“


Nakon tre─çe godišnje likovne radionice koju je pod okriljem Doma kulture vodio profesor ─Éor─Ĺe ─ćori─ç, odr┼żana je izlo┼żba de─Źijih radova koji su nastali pod imenom „Crtam i slikam ono što me ─Źini sre─çnim“.
Samstag, 6. August 2022

GORI OBALA KRIVAJE NA REKAVICI!


Dok ovo pišemo po┼żrtvovana i hrabra de┼żurna jedinica Vatrogasne brigade se bori sa vatrom na desnoj obali Krivaje u Srbobranu na Rekavici, pokušavaju─çi da ugasi po┼żar i spre─Źe nastanak ve─çe materijalne štete. Gust dim nadvio se nad Krivajom, a vatra za sada ne jenjava!
Freitag, 5. August 2022

UHAPŠEN RAZBOJNIK KOJI JE OPLJAČKAO MENJAČNICU!


Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivi─Źno delo razbojništvo i uhapsili osumnji─Źenog B. M. (1972), bez prijavljenog prebivališta i boravišta.

ONI SU PONOS SRBOBRANA!


Ju─Źe je u maloj sali opštine Srbobran prire─Ĺen skroman prijem za najuspešnije pojedince, sportiste koji su svojim uspehom skrenuli pa┼żnju kako na sebe, tako i na našu sredinu i osvetlani nam postignutim rezultatima obraz. U ime lokalne samouprave do─Źekali su ih Milica Zari─ç, zamenica predsednika opštine i NJovica Andri─ç, ─Źlan Opštinskog ve─ça zadu┼żen za resor sporta i omladine.
Donnerstag, 4. August 2022

ORU┼ŻANA PLJA─îKA U SRED BELA DANA!


Oplja─Źkana Menja─Źnica "Moneta" u Zmaj Jovinoj ulici. Plja─Źkaš nakon pretnje pištoljem pobegao automobilom. Policija traga za napada─Źem....Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign