Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?p=index&area=1

Verzija za tampu / To Screenview 

       

                

 

         

    

    

 
 
  Pratite naš Twitter kanal      
Mittwoch, 3. Juni 2020

POZIV ZA UPIS U PRVI I PRIPREMNI RAZRED


Opština Srbobran, Dom kulture i Matica srpska ustupili su svoje prostorije Osnovnoj muzičkoj školi Vrbas, kako bi deca iz naše opštine imala priliku da časove pohađaju u Srbobranu.

PODRŠKA DECI I SAMOHRANIM MAJKAMA


Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški sa svojim saradnicima, a u društvu, od nedavno stanovnika naše opštine, Žiće Maradone, obišli su tri porodice, kojima će biti obezbeđena pomoć za opremanje kuće koju dodeljuje pomenuti Žića.

JAVNI POZIV!


Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica kroz kupovinu seoskih kuća i dodelu paketa pomoći, koji se realizuje u okviru Regionalnog stambenog programa, saopštila je danas da do srede, 10. juna, traje mogućnost predaje dokumentacije za učešće na konkursu, te pozvale građane koji imaju pravo učešća da iskoriste priliku i prijave se za ponuđenu pomoć.

TABLETE BTI I U TURIJI I NADALJU


Nakon Mesne zajednice Srbobran u besplatnu podelu BTI tableta za suzbijanje larvi komaraca uključile su se i Mesne zajednice Turija i Nadalj.
Dienstag, 2. Juni 2020

U PETAK AKCIJA POVODOM SVETSKOG DANA ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE


Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški uputio je javni poziv svim ljubiteljima prirode i aktivistima za zaštitu životne sredine da se uključe u akciju čišćenja i uređenja obale Velikog bačkog kanala u Srbobranu. U pozivu se kaže:

PODELA BESPLATNIH BTI TABLETA ZA SUZBIJANJE LARVI KOMARACA


Mesna Zajednica Srbobran u okviru ovogodišnje akcije sistemske zaštite zdravlja Srbobranaca od komaraca, organizuje podelu BTI tableta protiv larvi komaraca građanima.
Montag, 1. Juni 2020

OD DANAS SVAKODNEVNO - BESPLATNA KONTROLA ZDRAVLJA!


Udruženje "Plavi krug" iz Srbobrana od danas u apoteci Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić", kao i u svojim prostirijama u ulici Sonje Marinković 18a vršiće narednih dana besplatne preglede, kontrolu šećera u krvi i krvnog pritiska.
Donnerstag, 28. Mai 2020

JA SAM VIRUS!


Pandemija je donela mnogo promena u naše živote. Učenici su po prvi put učili na daljinu i polako privode, upravo na taj način, školsku godinu kraju. Utisci su različiti, ali sigurno je da će ovaj period ostati u sećanju po raznim situacijama. U saradnji sa svojim učiteljicama, učenici prvih razreda OŠ "Vuk Karadžić" oslikali svoj odnos prema ovoj virusnoj pandemiji.
Dienstag, 26. Mai 2020

PROVERITE DA LI VAM JE LEGLO 100 EVRA U 2 KORAKA


Isplata 100 evra pomoći države za one koji su se prijavili je počela, a postoji lak način da proverite da li vam je novac uplaćen.

OSNIVA SE ZORT


U subotu u Žaba baru predstavnici šest ekoloških udruženja, iz opština Kula, Vrbas, Mali Iđoš, Bačka Topola i Srbobran, potpisali su sporazum o osnivanju ekološke organizacije "ZORT" (zaštitimo ostatke rečnih tokova). Cilj koji su postavili je zajedničko delovanje u rešavanju ekoloških problema.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign