Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news-archive/1/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewInfo
Donnerstag, 16. Juli 2020

Oni su policajci, Sonja Gaji─ç je Srbobrancima poznata sa šaltera policijske stanice u Srbobranu, njenog supruga Daneta znaju svi kao dugogodišnjeg policajca, dok je Suzana Kovaljev mladi kadar policije. U plavoj uniformi je šest godina. Svi troje preboleli su koronu i sada su se odlu─Źili da pomognu drugima tako što su donirali krvnu plazmu.

 
Mittwoch, 15. Juli 2020

Fondacija Ana i Vlade Divac raspisala je konkurs za RSK stipendija za školsku 2020/2021.

 
Sonntag, 12. Juli 2020

- Poštovani sugra─Ĺani, Srbobran danas obele┼żava Petrovdan a ja koristim priliku da vam svima ─Źestitam slavu, uz ┼żelje da je obele┼żite u zdravlju, sa svojim najmilijima, ka┼że u svojoj ─Źestitki povodom Petrovdana, Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran. Dalje se ka┼że:

 
Freitag, 10. Juli 2020

Ovo je naslov koji je osvanuo danas na zvani─Źnom sajtu Doma zdravlja "dr ─Éor─Ĺe Basti─ç". Uz upozorenje gra─Ĺanima da budu oprezni, direktor Doma zdravlja, dr Vlastimir Kladar je u saopštenju napisao:

 

Ovo je prenela sva sportska štampa. Dok ovo objavljujemo Aleksandar Katai sa kojim smo se ─Źuli malo─Źas telefonom, upravo ide ka stadionu "Rajko Miti─ç".

 

Subota i nedelja su dani koje ─çe u "KORZO" kafe piceriji obele┼żiti pored uobi─Źajeno dobre hrane i pi─ça nastup tamburaškog orkestra "Srce Ba─Źke".

 
Donnerstag, 9. Juli 2020

Ovo je rekao izme─Ĺu ostalog u svojoj današnjoj izjavi za javnost predsednik opštine Srbobran Radivoj Paroški koji je oštro osudio, kako je rekao, sve napade na pripadnike policije i institucije dr┼żave u pojedinim gradovima, odlu─Źno poru─Źuju─çi da ne postoji mogu─çnost da se pristojna, radna i moderna Srbija povu─Źe pred bilo kakvim rušila─Źkim snagama.

 

Ovo se danas ─Źulo u prostorijama Srpske napredne stranke u Srbobranu gde je pred novinarima pro─Źitano saopštenje za javnost OO SNS Srbobran povodom demonstracija u predhodna dva dana, koje su se desile, najpre u Beogradu, a potom u još nekoliko gradova u Srbiji.

 
Dienstag, 7. Juli 2020

Kako Srbobran.net saznaje u našoj opštini potvr─Ĺeno je da je jedan pacijent oboleo od korona virusa i kako nam je potvrdio naš izvor za sada je sa blagim simptomima ove infekcije.

 

Savez udru┼żenja za pomo─ç mentalno nedovoljno razvijenim osobama u Vojvodini potpisao je prva dva ugovora o realizaciji projekata za razvoj socijalnog preduzetništva i zapošljavanja osoba sa intelektualnom ometenoš─çu u Apatinu i Srbobranu. Komisija Saveza odlu─Źila je da novac dodeli Udru┼żenju gra─Ĺana “Breza”, iz Apatina i Udru┼żenju “Biser” iz Srbobrana, a vrednost oba projekta iznosi oko 300.000 dinara.

 

Sedmi jul je Ivanjdan u crkvenom kalendaru. Crkva u Nadalju danas slavi slavu. Pravoslavni vernici ina─Źe danas slave Ivanjdan, kao spomen na proroka Jovana Prete─Źu i Krstitelja, koji je najavio Hristov dolazak.

 

Još jedna generacija malih maturanata sve─Źano je ispra─çena iz nadaljske škole. Nakon neizvesnosti i odlaganja zbog specifi─Źne situacije, 30. juna je uprili─Źena sve─Źana dodela svedo─Źanstava, posebnih diploma i priznanja, a posle toga, u školskom dvorištu usledio je i zabavni deo, veoma emotivan i dirljiv jer se generacija rastaje u neobi─Źnim okolnostima.

 
Montag, 6. Juli 2020

Ovo je u izjavi za medije,kao poziv uputio gra─Ĺanima Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran. On je pozvao danas gra─Ĺane Srbobrana, Turije i Nadalja da poštuju sve mere i preporuke u borbi za o─Źuvanje zdravlja i suzbijanje zaraze COVID 19, koje propisuju i nala┼żu dr┼żavni i opštinski krizni štab.

 

Opštinski štab za vanredne siituacije opštine Srbobran na današnjoj telefonskoj sednici doneo je mere koje treba da doprinesu spre─Źavanju širenja zarazne bolesti COVID 19. Zaklju─Źci su sadr┼żani u šest ta─Źaka, a mi prenosimo kompletno saopštenje Štaba:

 
Freitag, 3. Juli 2020

Od 08. 07. pa sve do kraja jula, publika u Srbobranu ima─çe priliku da vidi 4 filma koji su prikazani na prošlogodišnjem festivalu „ Slobodna zona“

 
Donnerstag, 2. Juli 2020

U cilju zaštite zdravlja svojih gra─Ĺana lokalna samouprava donela je odluku da se otka┼żu sva javna okupljanja u skorije vreme. U saopštenju se ka┼że:

 

Ovo je informacija koju smo dobili od Elektrodistribucije Novi Sad. U saopštenju za medije se ka┼że:

 

Predstava za decu koja je planirana za sutra na Trgu slobode, odlaze se na neko vreme. Odlu─Źili smo se da odlo┼żimo ovu predstavu kako bi izbegli svaku mogu─çnost da ugrozimo zdravlje bilo koga od naših sugradjana. ─îuvajte se i sa─Źuvajte.

 
Mittwoch, 1. Juli 2020

Na ponovljenim izborima za Narodnu Skupštinu Republike Srbije, na bira─Źkom mestu 27 u Nadalju, lista "Aleksandar Vu─Źi─ç - Za našu decu", ponovo je danas ubedljivo osvojila najve─çi broj glasova.

 
Dienstag, 30. Juni 2020

Dok ovo objavljujemo u toku je matursko ve─Źe povodom male mature u OŠ "Vuk Karad┼żi─ç". Ova generacija iznedrila je pet nosioca Vukove diplome - Andjelu Smaji─ç, Magdalenu Šeatovi─ç, Teodoru Joli─ç, Tijanu Joci─ç i Sne┼żanu Gagi─ç, a prva medju jednakima, odnosno U─Źenik generacije je Magdalena Šeatovi─ç.

 

Obaveštavamo gra─Ĺane koji se le─Źe u našoj zdravstvenoj ustanovi, a koji imaju simptome Kovid 19 infekcije, da se jave u Kovid ambulantu Doma zdravlja Srbobran, kako bi se obavili neophodni pregledi i dijagnostika. U saopštenju za javnost koje smo dobili iz Doma zdravlja "dr ─Éor─Ĺe Basti─ç" dalje se ka┼że:

 

U Barseloni je krajem maja odr┼żan izbor najboljih igra─Źa na svetu za 2019. godinu od strane FIFA futsal komisije. Izabrani su igra─Źi u svim uzrastima, po─Źev od U 17 pa do A tima. U konkurenciji do 19 godina, svoje mesto me─Ĺu najboljima zaslu┼żio je i naš Zoran Ar─Ĺeljan.

 
Montag, 29. Juni 2020

Objavili smo kako ─çe izgledati novi saziv SO Srbobran nakon ju─Źerašnjih ponovljenih izbora, a evo i ko ─çe biti predstavnici odborni─Źkih lista koje su osvojile mandate:

 

─îlan Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, epidemiolog Darija Kisi─ç Tepav─Źevi─ç saopštila je da je taj štab danas doneo odluku da na podru─Źju Grada Beograda od sutra, od šest sati ujutru, bude obavezno nošenje maski.

 

Slu┼żba za odnošenje sme─ça prelazi na letnje radno vreme. Od 01.07. radnici slu┼żbe za odnošenje sme─ça JKP Graditelj usled visokih temperatura sa odnošenjem sme─ça po─Źinja─çe od 4 sata ujutro.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign