Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info
Info
Mittwoch, 21. Februar 2024

Iz JKP "Graditelj" obaveštavaju meštane Turije da će se smeće iznositi u petak, ali zbog održavanja Kobasicijade smeće će se iznositi tokom noći između četvrtka i petka, pa se mole korisnici usluga JKP "Graditelj" da kante za smeće izguraju u četvrtak u večernjim satima.

 
Mittwoch, 14. Februar 2024

Kako smo obavešteni iz nadležne službe JKP "Graditelj", komunalna služba koja se bavi odnošećenjem smeća tokom predstojećeg praznika radiće normalno, tako da su uputili obaveštenje građanima da u četvrtak i petak izguraju svoje kante za smeće.

 
Dienstag, 30. Januar 2024

Večeras oko 21.00h na uglu ulica Petra Drapština i Jovana Popovića na semaforu kod Doma zdravlja desila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila.

 
Mittwoch, 27. September 2023

Iz JKP Graditelj obaveštavaju građane da od 01.11 stupa na snagu novi cenovnik za korišćženje prirodnog gasa, a na osnovu odluke koju je doneo Savet Agencija za energetiku Republike Srbije. 

 
Dienstag, 8. August 2023

Opština Srbobran i Savet za bezbednost saobraćaja postali su deo velike kampanje Agencije za bezbednost saobraćaja, Uprave saobraćajne policije MUP-a, JP Putevi Srbije, Auto-moto saveza Srbije i kompanije EКO Srbija, pod nazivom "VOZI ODMORAN". Кampanja ima za cilj smanjenje broja saobraćajnih nezgoda u letnjim mesecima, kada je saobraćaj povećan.

 
Mittwoch, 26. Juli 2023

"Dođi, prođi, druži se – u prirodu uključi se", moto je ovogodišnjeg Eko kampa Udruženja za pomoć MNRO "Biser" iz Srbobrana. Pored članova udruženja, volontera, radioničara i saradnika Bisera, ove godine kroz kamp će proći gosti iz srodnih udruženja iz Sombora, Novog Sada, Vrbasa, Feketića, Sente, Subotice i Zrenjanina.Kamp traje pet dana.

 
Montag, 19. Juni 2023

U saopštenju koje smo dobili JKP GRADITELJ obaveštava građane u Turiji o kratkoročnoj isporuci gasa koja je planirana za četvrtak. U saoštenju se kaže:

 
Mittwoch, 17. Mai 2023

KTJ (“Ko te juri”) je klub koji čini grupa sportista koji trče, treniraju, takmiče se i prikupljaju humanitarne kilometre za one kojima je pomoć potrebna. U januaru ova ekipa prikupila je pola miliona dinara za devojčicu Iris Stanojević, a tokom maja to čine za dečaka Danila Balaća. U timu su i dvoje sportista iz Srbobrana, Isidora Šarčev, koja je ujedno kapiten jednog od timova i Stefan Mudrinski.

 
Montag, 3. Oktober 2022

Dečija nedelja tradicionalno se održava od 3. do 9. oktobra. Ove godine uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, u realizaciji aktivnosti Dečije nedelje učestvuju vladine institucije, organizacije i udruženja građana. Dečija nedelja biće obeležena pod sloganom "Šta detetu treba da raste do neba?"

 

Savet za rodnu ravnopravnost i Savet za zdravlje Opštine Srbobran organizovaće tokom prve polovine oktobra seriju tribina posvećenih vakcinaciji protiv HPV virusa.

 
Freitag, 24. Juni 2022

Tokom prepodneva u Srbobranu je održano pokrajinsko takmičenje u pecanju na plovak u konkurenciji invalida rada, a u organizaciji pokrajinskog udruženja.

 
Montag, 30. Mai 2022

Deca iz vrtića "Pčelica" predvođena vaspitačicom Danicom Miković bili su u poseti OŠ "Jovan Jovanović Zmaj". Ovo je bilo novo iskustvo i upoznavanje sa školskim pravilima. Deca su sa znatiželjom i radošću, ali i sa blagom strepnjom od onoga što ih čeka upijala svaku reč koju su čuli i razgledali prostor u kojem će uskoro svakodnevno boraviti.

 
Mittwoch, 11. Mai 2022

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas 45 ugovora predstavnicima 31 lokalne samouprave o sufinansiranju izgradnje, sanacije, rekonstrukcije i izrade tehničke dokumentacije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije, kao i za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini.

 
Donnerstag, 21. April 2022

Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran, čestitao je Vaskrs svim vernicima koji najveći hrišćanski praznik obeležavaju prema julijanskom kalendaru.

 
Mittwoch, 6. April 2022

Sa dvogodišnjim iskustvom neizvesne borbe sa pandemijom virusa COVID-19, u uslovima alarmantne ugroženosti životne sredine, Svetska zdravstvena organizacija će 7. aprila, na Svetski dan zdravlja 2022. inicirati hitne i neodložne aktivnosti u pravcu očuvanja i poboljšanja zdravlja ljudi širom sveta, ali i preduzimanje mera kojima će planeta na kojoj živimo postati zdravo mesto za život.

 
Sonntag, 13. März 2022

Kako su nas obavestili iz Elektrodistribucije Novi Sad zbog radova na mreži doći će do isključenja struje pojedinih delova Srbobrana i to dva dana, u sredu i četvrtak...

 
Dienstag, 1. März 2022

Danas su radove obišli članovi najužeg opštinskog rukovodstva i to Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran, Milena Alargić, predsednica Skupštine opštine Srbobran, dr Ilija Gazepov, član Opštinskog veća, Miloš Jovanović, predsednik Saveta MZ Turija, i Milan Srdanović, član Saveta MZ.

 
Na osnovu informacije koku smo dobili iz JKP GRADITELJ, obaveštavamo građane da će narednih dana komunalna sluzba raditi uobičajeno.
 
Mittwoch, 23. Juni 2021

Kapije bazenskog kompleksa sportskog centra u Bečeju biće otvorene i noću, počev od 24. juna, saopštili su iz bečejskog sportskog centra, prenosi portal mojbecej.rs

 
Freitag, 18. Juni 2021

Noćas oko 1 sat izbio je požar u firmi "Mudrinski doo" gde je došlo do zapaljenja drvenog otpada. Gust dim nadvio se nad okolnim područjem, a vatrogasne ekipe su još uvek na terenu i nakon lokalizovanja, još uvek gase vatru...

 
Sonntag, 6. Juni 2021

Elektrodistribucija Novi Sad uputila je saopštenje u kome najavljuje radove na mreži i isključenja struje u sva tri naseljena mesta naše opštine. Evo rasporeda isključenja:

 
Samstag, 19. September 2020

Neko je izgubio ključeve. Pronađen je svežanj ključeva i ključ za automobil. Nalaze se u Hali sportova. Ukoliko su neki od ovih ključeva vaši javite se osoblju u Hali sportova u Srbobranu. Ponesite ličnu kartu.

 
Freitag, 11. September 2020

Obaveštavaju se stanovnici naseljenog mesta Turija da će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, biti obustavljena isporuka vode u utorak  15.09.2020. godine od 8 do 16 časova.

 
Mittwoch, 26. August 2020

Tokom sutrašnjeg dana i prekosutra, zbog radova na elektro mreži, kako javljaju iz Elektrodistribucije Novi Sad mogu se očekivati isključenja struje. Gde i kada pogledajte u informaciji koju smo dobili:

 
Donnerstag, 2. Juli 2020

Ovo je informacija koju smo dobili od Elektrodistribucije Novi Sad. U saopštenju za medije se kaže:

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed

 

Pretraga

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 44
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen