Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info
Info
Sonntag, 2. Januar 2022
Na osnovu informacije koku smo dobili iz JKP GRADITELJ, obaveštavamo građane da će narednih dana komunalna sluzba raditi uobičajeno.
 
Donnerstag, 24. Juni 2021

Kapije bazenskog kompleksa sportskog centra u Bečeju biće otvorene i noću, počev od 24. juna, saopštili su iz bečejskog sportskog centra, prenosi portal mojbecej.rs

 
Samstag, 19. Juni 2021

Noćas oko 1 sat izbio je požar u firmi "Mudrinski doo" gde je došlo do zapaljenja drvenog otpada. Gust dim nadvio se nad okolnim područjem, a vatrogasne ekipe su još uvek na terenu i nakon lokalizovanja, još uvek gase vatru...

 
Montag, 7. Juni 2021

Elektrodistribucija Novi Sad uputila je saopštenje u kome najavljuje radove na mreži i isključenja struje u sva tri naseljena mesta naše opštine. Evo rasporeda isključenja:

 
Samstag, 19. September 2020

Neko je izgubio ključeve. Pronađen je svežanj ključeva i ključ za automobil. Nalaze se u Hali sportova. Ukoliko su neki od ovih ključeva vaši javite se osoblju u Hali sportova u Srbobranu. Ponesite ličnu kartu.

 
Freitag, 11. September 2020

Obaveštavaju se stanovnici naseljenog mesta Turija da će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, biti obustavljena isporuka vode u utorak  15.09.2020. godine od 8 do 16 časova.

 
Mittwoch, 26. August 2020

Tokom sutrašnjeg dana i prekosutra, zbog radova na elektro mreži, kako javljaju iz Elektrodistribucije Novi Sad mogu se očekivati isključenja struje. Gde i kada pogledajte u informaciji koju smo dobili:

 
Donnerstag, 2. Juli 2020

Ovo je informacija koju smo dobili od Elektrodistribucije Novi Sad. U saopštenju za medije se kaže:

 
Dienstag, 4. Februar 2020

Na radost poklonika klasične muzike, solistički koncert Teodore Mrkajić održan je juče u Galeriji Doma kulture u Srbobranu. Ova mlada klarinetiskinja nastupila je uz klavirsku pratnju Mione Barbul, a na repertoaru su bila dela W.A. Mocarta, O. Popovića, Frensis Poulenca i drugih.

 
Montag, 12. August 2019

12.08.2019. godine u 20 časova, Galerija Doma kulture, Srbobran, Ulaz slobodan, Autori: Sabadoš Žofi i Munjin Diana

 
Samstag, 6. Juli 2019

Od svih medija koji na internetu izveštavaju o događajima u Srbobranu, naš portal je i dalje najbolje rangiran, a razlika u odnosu na ostale sajtove je značajno uvećana u poslednjih mesec dana.

 
Mittwoch, 26. Juni 2019

Javno komunalno preduzeće "Graditelj" obaveštava stanovnike Turije i Nadalja da će u četvrtak, 27. juna u vremenu od 08.00 do 14.00 časova, doći do obustave isporuke prirodnog gasa na mernim stanicama za široku potrošnju u ova dva mesta, "zbog ugradnje novog odorizatora gasa".

 
Montag, 24. Juni 2019

Ovo je danas izjavio, prilikom posete Srbobranu, Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja. On je takođe rekao da će uskoro, zgrada opštine u svom administrativnom delu za građane, dobiti lift za osobe sa invaliditetom.

 
Mittwoch, 17. April 2019

Prva promocija je sutra u Turiji. Đorđe Randelj dolazi u turinsku biblioteku sa svojim prijateljima, a govoriće se o njegovoj knjizi "Petetična simfonija detinjstva". Evo koje nas to promocije još očekuju:

 
Samstag, 19. Januar 2019

Još jedan uspešan koncert u Srbobranu održao je Miloš Radović, ovaj put u pratnji tamburaškog orkestra "Zorule".

 
Montag, 31. Dezember 2018

Povodom predstojećih praznika, obaveštavaju se korisnici komunalnih usluga JKP “Graditelj” Srbobran da služba za odnošenje komunalnog otpada neće raditi od 01.01.2019. do 08.01.2019. godine.

 
Mittwoch, 21. November 2018

Javno komunalno preduzeće "Graditelj" obaveštava građane opštine Srbobran da će u četvrtak, 22. novembra, blagajna preduzeća raditi do 12.00 časova. Iz "Graditelja" zahvaljuju građanima na razumevanju i ističu da će već od petka, 23. novembra, blagajna raditi u redovnom terminu.

 
Freitag, 9. November 2018

JKP Graditelj u ponedeljak ne radi...

 
Dienstag, 30. Oktober 2018

JKP Graditelj uputilo je javni poziv svim korisnicima njihovih usluga da redovno izmiruju svoje obaveze, kako ne bi bili primorani da korisnike isključuju sa mreže.

 
Donnerstag, 25. Oktober 2018

Javno komunalno preduzeće "Graditelj" pozvalo je sve građane koji su naslednici korisnika komunalnih usluga da izvrše promenu u vlasništvu nekretnine koja se vodi na preminulo lice.

 
Mittwoch, 10. Oktober 2018

U četvrtak planirano isključenje struje na salašima pored Bečejskog puta...

 
Montag, 1. Oktober 2018

Turijska ulica od danas ponovo otvorena za saobraćaj. Tim povodom JKP Graditelj u svom saopštenju za javnost kaže:

 
Freitag, 28. September 2018

Obaveštavamo korisnike da je Služba za pružanje grejnih usluga 24.09.2018 počela je sa funkcionalnim probama toplane i sistema daljinskog grejanja, kaže se u saopštenju za građane koje je mitovao JKP "Graditelj". U saopštenju se još dodaje:.

 
Montag, 10. September 2018

Delovi Turije u sredu će biti bez struje dva sata. Gde i kada će biti isključenja u planu koji smo dobili od Elektrodistribucije Novi Sad:

 
Dienstag, 4. September 2018

U četvrtak povremena isključenja na vodovodnoj mreži u Nadalju. Detaljnije u saopštenju:

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed

 

Pretraga

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen