Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info
Info
Mittwoch, 12. Juni 2024

Predsednik opštine, Radivoj Debeljački, danas je primio učenike generacije i uručio im prigodne poklone u ime opštine. Sa đacima su na prjemu bille i direktorke svih pet škola sa teritorije naše opštine. Prijemu je prisustvovao i član Opštinskog veća, Kristijan Kočiš.

 
Freitag, 7. Juni 2024

Učenici tri osnovne škole iz naše opštine juče su na stadionu u Šumici odmerili snage u više sportskih disciplina, a najbolji među njima predstavljaće nas na pokrajinskom takmičenju 10. juna u Apatinu.

 
Mittwoch, 5. Juni 2024

Školska godina se bliži kraju. Iz OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Srbobran poslali su nam tabelu sa rezultatima na svih takmičenja za školsku 2023/2024 godinu. 

 
Dienstag, 4. Juni 2024

Dva vrtića Predškolske ustanove "Radost", "Crvenkapa" iz Srbobrana, i "Bubamara" iz Nadalja, dobitnici su nagrade "Za čistije i zelenije škole u Vojvodini", koje se dodeljuju u okviru istoimenog, sada već 15 godina dugog projekta Pokrajinske vlade. Nagrađene su vaspitno-obrazovne ustanove koje su ove godine bile najuspešnije u realizaciji aktivnosti u oblasti zaštite životne sredine.

 
Freitag, 24. Mai 2024

Naš Srbobranac, Igor Panić, bivši učenik Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“, a sada maturant Elektrotehničke škole „Mihajlo Pupin“ u Novom Sadu, ponovo je postao prvak države!Ovaj put iz predmeta „Programiranje".

 
Montag, 22. April 2024

9. put za redom u petak, 19.aprila održan  je Zmajev festival nauke u OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Srbobranu. Festival se realizuje sa ciljem da se promoviše nauka kroz vršnjačku edukaciju, da se otvaraju razne veze između škola i to u vidu drugarstva među učenicima,   saradnje i usavršavanja među nastavnicima.

 
Montag, 15. April 2024

U period od 4 - 7. aprila, 2024. godine, u Banjoj Luci održana je Šesta regionalna konferencija nastavnika iz država sa prostora bivše Jugoslavije. Konferencija se realizuje pod nazivom Svijet obrazovnja briše granice, a najvažniji cilj konferencije je podsticanje regionalnog umrežavanja najboljih vaspitača, učitelja, nastavnika, profesora, strunih saradnika i po prvi put i direktora iz država sa prostora bivše Jugoslavije u cilju vidljivosti njihovog rada i stvaralaštva. Njihov inovativan rad neosporno je pokretač i formalnih obrazovnih reformi za kojima vape sve države u regionu.

 
Mittwoch, 10. April 2024

IX  Zmajev Festival Nauke će se održati 19.04.2023.godine u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ sa početkom u 15.00 časova. Kao i svake godine, našu ideju da promovišemo nauku,  podržala je lokalna samouprava i brojni drugi sponzori. Takođe, kao pravi preduzetnici, novac koji je sakupljen na prošloj akciji „Papirko“ smo čuvali za ovu priliku i od te sume smo obezbedili određeni materijal za realizaciju festivala.

 
Samstag, 23. März 2024

Dečija graja juče je ispunila halu sportova u Srbobranu. Predškolska ustanova "Radost" obeležila je 68 godina postojanja zajedničkom priredbom dece iz svih 9 vrtića na teritoriji naše opštine.

 
Dienstag, 19. März 2024

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Srbobran obaveštava sve roditelje dece koja su stasala za upis u prvi razred u školskoj 2024/2025. godini, a opredelila su se za upis u ovu školu, da su pozivnice za upis poslate u objekte PU „Radost“.

 
Donnerstag, 7. März 2024

2024.03.07-én Nőnap alkalmával a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola  koncertet szervezett az iskola előcsarnokában 13 órai kezdettel. 

U četvrtak, 07.03.2024. god. u holu OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" održan je koncert povodom Dana žena. Evo par fotografija sa ovog događaja.

 
Donnerstag, 29. Februar 2024

Danas je u Gimnaziji i stručnoj školi "Svetozar Miletić" Srbobran održano jedno veoma korisno predavanje. U okviru projekta "Kvalitetno obrazovanje za sve" profesor fizičkog vaspitanja Zoran Mijić i učenici Sara Obradović i Uroš Madzgalj održali su predavanje na temu fair playa u sportu.

 
Donnerstag, 22. Februar 2024

Gimnazija i stručna škola "Svetozar Miletić" danas je svečanim programom obeležila 62. godine postojanja i od kako ova značajna obrazovna institucija nosi ime velikog i jednog od najuticajnijih srpskih političara druge polovine XIX veka u Austrougarskoj.

 

 
Donnerstag, 8. Februar 2024

Juče je u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Srbobranu održano školsko takmičenje u šahu. Učešće su uzeli učenici od prvog do osmog razreda, a po rečima Vladimira Golupskog, sekretara šah kluba "Srbobran" odziv je bio vrlo dobar.

 
Montag, 5. Februar 2024

Iz OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" nam stižu dve vesti u vezi sa aktivnostima učenika...

 
Samstag, 13. Januar 2024

Izjavu povodom početka drugog polugodišta dala je direktorka OŠ "Jovan Jovanović Zmaj". Erika Sokola Munjin sumirala je postignute rezultate na nivou škole u prvom polugodištu i najavila kalendar za II polugodište. Po kalendaru učenici bi trebali da u ponedeljak, nakon zimskog raspusta, sednu u svoje školske klupe.

 
Dienstag, 26. Dezember 2023

Poslednji dan polugodišta u OŠ "Vuk Karadžić" protekao je u znaku podele đačkih knjižica, ali i jednog neobičnog Nastavničkog veća.Pored uobičajenih analiza uspeha i vladanja učenika nakon prvog polugodišta i tekućih pitanja, nekolicina kolega je pripremilo svoja stručna izlaganja.Na taj način zaposleni se stručno usavršavaju u ustanovi, što im je i radna obaveza.

 
Freitag, 24. November 2023

Svečanom priredbom danas je u holu OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Srbobranu obeležen Dan škole. Ovo ime škola koja učenike školuje na srpskom i na mađarskom jeziku dobila je i sa ponosom ga nosi od 1959. godine.

 
Mittwoch, 22. November 2023

Opštinski savet za bezbednost saobraćaja Srbobran i КLER su danas uz saradnju sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, Savezom paraplegičara i kvadriplegičara Srbije i Gimnazijom i stručnom školom „Svetozar Miletić“ u Srbobranu organizovali tribinu posvećenu povećanju bezbednosti u
saobraćaju za učenike srednje škole pod nazivom “Još uvek vozim”.

 
Mittwoch, 15. November 2023

Svečanom priredbom učenika, u Turiji je danas obeležen Dan škole "Petar Drapšin". Hala sportova bila je ispunjena do poslednjeg mesta a sve goste pozdravila je i učenicima čestitala Dan škole, direktorka Branislava Zeremski.

 
Mittwoch, 8. November 2023

Osnovna škola "Vuk Karadžić" danas je obeležila Dan škole. Ovaj dan ujedno je i Dan prosvetnih radnika.

 
Freitag, 3. November 2023

Učenici i nastavnici u OŠ "Žarko Zrenjanin Uča" danas su svečanom priredbom i podelom diploma i zahvalnica obeležili Dan škole.

 
Donnerstag, 26. Oktober 2023

Ispred glavnog ulaza Osnovne škole „Vuk Кaradžić“ danas je postavljeno veliko, crveno srce!

 
Mittwoch, 27. September 2023

Sve što treba da uradite je da glasate. Ukoliko nas bude dovoljno škola u Turiji dobiće računarsku opremu za kabinet informatike. Glasanje je vrlo lako i jednostavno, a mi podržavamo akciju i delimo link na kome možete da glasate. Glasanje traje do 04.10. 

 
Donnerstag, 21. September 2023

Profesor Milan Đorđević i student Danilo Trbojević već pola godine u bečejskom istorijskom arhivu prikupljaju građu za pisanje knjige o istoriji Jevreja u našoj opštini, koju dosad još niko nije proučavao.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed

 

Pretraga

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 53
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen