Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news-archive/1/14/kolstvo/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewInfo
Samstag, 20. Oktober 2018

U─Źenici tre─çeg razreda (III/1/2/3) iz Osnovne škole“Vuk Karad┼żi─ç“u─Źestvuju svojim idejnim rešenjima na konkursu „Ne prljaj. Nemaš izgovor IZAZOV!“. Tema prvog izazova, od ukupno pet ,koliko ─çe ih biti u toku školske 2018/2019. godine je„Eko bonton“.

 
Montag, 15. Oktober 2018

Na osnovu ─Źlana 28. Odluke o osnivanju Fonda za pru┼żanje pomo─çi izbeglim, prognanim i raseljenim licima i ─Źlana 19. Statuta Fonda za pru┼żanje pomo─çi izbeglim, prognanim i raseljenim licima Fond za pru┼żanje pomo─çi izbeglim prognanim i raseljenim licima raspisuje:

 
Montag, 8. Oktober 2018

U Gimnaziji i ekonomskoj školi „Svetozar Mileti─ç“ u subotu odr┼żana je radionica u okviru projekta „Kreativni mladi“. Ovo je drugi ovakav projekat koji škola organizuje u saradnji sa pokrajinskim sekretarijatom za obrazovanje.

 

U našoj opštini razli─Źitim sadr┼żajima u svim školama i vrti─çima u okviru predškolske ustanove obele┼żena je De─Źija nedelja. Svakodnevno smenjivale su se aktivnosti, sa ciljem da se osvetili va┼żnost zdravog odrastanja i detinjstva bez nasilja u skladu sa ovogodišnjim sloganom De─Źije nedelje "Moje je pravo da ┼żivim sre─çno i zdravo - za odrastanje bez nasilja".

 
Montag, 1. Oktober 2018

De─Źija nedelja u predškolskoj ustanovi "Radost" po─çela je tako što je u goste vrti─çu "Bambi" došao Radivoj Paroški, predsednik opštine sa svojim saradnicima. Do─Źekali su ih deca, vaspita─Źice i direktorka PU "Radost" Aleksandar Vrsajkovi─ç.

 

"Moje je pravo da ┼żivim sre─çno i zdravo – za odrastanje bez nasilja", slogan je ovogodišnje "De─Źje nedelje", koja je po─Źela danas. De─Źija nedelja tradicionalno se obele┼żava svake prve nedelje oktobra.To su dani koji su posebno posve─çeni našim najmla─Ĺim sugra─Ĺanima i iako na prvi pogled obiluju zabavnim sadr┼żajima, imaju za cilj skretanje pa┼żnje javnosti na va┼żna pitanja za razvoj svakog deteta - obrazovanje, zdravlje, sigurnost, odrastanje bez nasilja i sl.

 
Sonntag, 30. September 2018

U─Źenici biološke sekcije "Pu┼żi─çi" OŠ „J.J.Zmaj“ i ove godine organizuju veliku akciju sakupljanja papira.  "Papirko" ─çe se odr┼żati u subotu 6. oktobra 2018.godine u dvorištu OŠ "J.J.Zmaj u okviru de─Źije nedelje.

 
Freitag, 31. August 2018

U sve ─Źetiri osnovne škole u našoj opštini u prepodnevnim satima sve─Źano su do─Źekani ─Ĺaci prvaci. Školska godina po─Źinje u ponedeljak, a prvaci su danas "probili led"...

 
Donnerstag, 30. August 2018

Sve ─Źetiri Osnovne škole u našoj opštini tradicionalno organizuju prijem ─Ĺaka prvaka. Ove godine ─Ĺaci prvaci ─çe prvi put sesti u školske klupe 31.08. u petak...

 
Mittwoch, 29. August 2018

Obaveštavamo sve roditelje, koji su upisali decu u maju mesecu, da deca u ponedeljak 03.septembra polaze u vrti─ç, podse─çaju iz predškolske ustanove "Radost".

 
Samstag, 11. August 2018

Tokom avgusta osam radionica okupi─çe 38 u─Źesnika. Sa decom rade ─Źetiri u─Źiteljice, a radioni─Źari ─çe se upoznati sa razli─Źitim materijalima, likovnim tehnikama i ima─çe priliku da svoje radove prika┼żu po završetku projekta.

 
Dienstag, 3. Juli 2018

Fondacija «Ana i Vlade Divac» u saradnji sa grupom donatora iz SAD, raspisuje konkurs za dodelu stipendija u─Źenicima koji 2018. godine upisuju prvi, drugi, tre─çi ili ─Źetvrti razred srednje škole na teritoriji Republike Srbije, a po unapred utvr─Ĺenim uslovima. 

 
Sonntag, 24. Juni 2018

Njih petoro su najbolji ─Ĺaci u generaciji. Zbpg toga za njih je uprili─Źen prijem kod predsednika opštine, a dobili su i poklone. Oni su ─Éor─Ĺe Mati─ç ,Andrea Kuti─ç, Vladimir ─ćur─Źin, Ivana Pavli─ç i Sanja Vujinovi─ç. 

 
Mittwoch, 20. Juni 2018

Ve─Źeras ta─Źno u 19.00h na put ka Crnogorskom primorju krenula je mala dru┼żina. ─îine je najbolji u─Źenici koji su jedan deo svog školovanja završili oven─Źani Vukovom diplomom. Tradicionalno, tri decenije generacijama "Vukovaca", opština Srbobran im je omogu─çila besplatno desetodnevno letovanje u Sutomoru..

 
Samstag, 16. Juni 2018

U─Źenici osmog razreda osnovnih škola na teritoriji cele Republike Srbije u ponedeljak po─Źinju sa polaganjem završnih ispita...

 
Mittwoch, 13. Juni 2018

U─Źiteljica Milica Jo─Źi─ç i novinarska sekcija OŠ "Petar Drapšin" iz Turije pripremili su drugi broj školskih novina. Kao i prošli put pokazali su da "znaju šta rade" i da se me─Ĺu njima mo┼żda kriju i neke naše budu─çe kolege.

 

Danas je direktorka Osnovne škole“Vuk Karad┼żi─ç“ Julkica Popovi─ç uprili─Źila sve─Źani prijem za najuspešnije u─Źenike u teku─çoj školskoj godini. Dva u─Źenika škole, Todor Brankov i Nikola Stanojevi─ç, ove godine su dostigli rezultate najvišeg ranga.

 

Završna priredba povodom kraja školske godine odr┼żana je u vrti─çu na Vašarištu koje nosi naziv „─îuperak“.

 
Dienstag, 12. Juni 2018

Danas je u Domu kulture otvorena izlo┼żba likovnih radova u─Źenika IV razreda OŠ "Vuk Karad┼żi─ç" ─îetvrtaci koji poha─Ĺaju likovnu sekciju priredili su izlo┼żbu svojih radova za sve gra─Ĺane opštine Srbobran.

 
Montag, 11. Juni 2018

Danas su u Velikoj sali Skupštine opštine Srbobran odr┼żana dva roditeljska sastanka. Prvi je vodio Ifju Zoltan,─Źlan Opštinskog ve─ça zadu┼żen za kulturu, kao i dve u─Źiteljice OŠ "Jovan Jovanovi─ç Zmaj", Ifju Judit i Martina Gavanski.

 
Samstag, 9. Juni 2018

U─Źenici tri osnovne škole u našoj opštini u petak su završnim sve─Źanostima, dodelom diploma i pohvalnica travili ta─Źku na osmogodišnje školovanje.

 
Donnerstag, 7. Juni 2018

Ju─Źe je u holu OŠ "Vuk Karad┼żi─ç" odr┼żana priredba koju su sa svojim u─Źiteljicama pripremili u─Źenici prvih i tre─çih razreda. Nastupi su nagra─Ĺeni aplauzima, roditelja i rodbine koji su došli da vide i ─Źuju šta su pripremila deca ove godine...

 
Dienstag, 5. Juni 2018

U vrti─çe u našoj opštini upisana sva deca koja su se javila na poziv za upis u novu školsku godinu, a od jeseni formira se nova grupa dece koja ─çe biti u celodnevnom boravku...

 
Sonntag, 3. Juni 2018

Sve─Źano i veselo, ali i emotivno je bilo ju─Źe u Nadalju. U─Źenici završnog razreda OŠ "┼Żarko Zrenjanin U─Źa" proslavili su kraj osmogodišnjeg školovanja, podeljene su diplome i priznanja, a potom je usledilo slavlje.

 
Samstag, 2. Juni 2018

Nadaljski vrtii─ç "Bubamara" našao se me─Ĺu 27 vaspitno-obrazovnih ustanova koje su u Vladi Vojvodine nagra─Ĺene u okviru programa „Za ─Źistije i zelenije škole u Vojvodini".

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign