Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info
Info
Dienstag, 17. März 2020

Opštinska izborna komisija donela je u ponedeljak rešenje o prekidu svih izbornih radnji u sprovođenju izbora za odbornike Skupštine opštine Srbobran, koji su raspisani za 26. april 2020. godine.

 
Samstag, 14. März 2020

Opštinska izborna komisija proglasila je važećom listu kandidata za odbornike pod nazivom Grupa građana "Savez za Srbobran, Turiju i Nadalj".

 
Dienstag, 10. März 2020

Opštinska izborna komisija proglasila je važećom četvrtu listu sa kandidatima za SO Srbobran. Broj 4 na lokalnim izborima 26.04. biće lista: Vajdasági Magyar Szövetség - Pásztor István – Savez vojvođanskih Mađara - Ištvan Pastor

 
Montag, 9. März 2020

Jedna od osoba koja je ceo svoj radni vek posvetila brizi o socijalno ugroženim građanima je direktorka Centra za socijalni rad Biserka Veselinović koja i danas sa istim zalaganjem predano obavlja svoj posao razumevajući potrebe svih korisnika. Ovih dana postala je član Srpske napredne stranke.

 
Sonntag, 8. März 2020

Tokom ranih jutarnjih časova, Srpska napredna stranka izašla je pred građane okupljene na staroj pijaci na Begluku, kako bi čestitala Osmi mart svojim sugrađankama. Pripadnici SNS obišli su sve pripadnice lepšeg pola koje su se okupile na ovom mestu, čestitajući im, uz predate karanfile, Dan žena.  

 
Freitag, 6. März 2020

SNS Vojvodine osudila je, kako kažu u saopštenju, skandalozni pokušaj opstrukcije izbornog procesa od strane Željka Bogojevića, člana Opštinske izborne komisije opštine Srbobran ispred Grupe građana „Branko Gajin“.

 

Opštinska izborna komisija zadužena za sprovođenje izbora za novi sastav Skupštine opštine Srbobran, koji će se birati 26. aprila, potvrdila je listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu", na kojoj se nalaze kandidati Srpske napredne stranke. Ova lista naći će se na biračkom listiću u danu izbora pod rednim brojem 1.

 
Donnerstag, 5. März 2020

OO SNS SRBOBRAN danas je predao potpise građana koji su podržali njihovu listu kandidata za odbornike na lokalnim izborima koji će se održati 26. aprila.

 
Mittwoch, 4. März 2020

U Srbiji su raspisani opšti politički izbori. Najpre je pokrajinske, juče raspisao predsednik Skupštine Vojvodine, Ištvan Pastor, potom je predsednica Skupštine Srbije danas raspisala lokalne izbore, a tačno u podne predsednik Srbije Aleksandar Vučić, raspisao je redovne parlamentarne izbore.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed

 

Pretraga

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin