Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news-archive/1/22/izbori-2020/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewInfo
Sonntag, 16. August 2020

Predsednica SO Srbobran, Milena Alargi─ç, za petak je zakazala Konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Srbobran. Po─Źetak sednice je u 9.00h, a na dnevnom redu je 6 ta─Źaka dnevnog reda.

 
Mittwoch, 1. Juli 2020

Na ponovljenim izborima za Narodnu Skupštinu Republike Srbije, na bira─Źkom mestu 27 u Nadalju, lista "Aleksandar Vu─Źi─ç - Za našu decu", ponovo je danas ubedljivo osvojila najve─çi broj glasova.

 
Montag, 29. Juni 2020

Objavili smo kako ─çe izgledati novi saziv SO Srbobran nakon ju─Źerašnjih ponovljenih izbora, a evo i ko ─çe biti predstavnici odborni─Źkih lista koje su osvojile mandate:

 
Sonntag, 28. Juni 2020

U Srpskoj naprednoj stranci imaju razloga za slavlje. Današnji rezultati potvrdili su ono što smo znali pre sedam dana. Naprednjaci su ubedljivo pobedili na izborima u Srbobranu i bi─çe u prilici, ukoliko to ┼żele, samostalno da vrše vlast u narednom periodu.

 

Jutros u sedam sati otvorena su bira─Źka mesta broj 2 i broj 4 u Srbobranu. U toku su ponovljeni izbori za odbornike u SO Srbobran. Na osnovu na┼íih saznanja za sada sve te─Źe normalno.

 
Donnerstag, 25. Juni 2020

Opštinska izborna komisija raspisala je za nedelju, 28. jun, ponovne izbore za odbornike Skupštine opštine Srbobran na bira─Źkim mestima 2 i 4.

 
Montag, 22. Juni 2020

Na osnovu prebrojanih listi─ça ukupno upisanih 13.581 bira─Źa, pravo glasa u opštini Srbobran iskoristilo je 7.618, ili 56,09 %. Va┼że─çih listi─ça bilo je 7.286, 95,69 %, a neva┼że─çih 328, to jest 4,31 %. Izbori ─çe biti ponovljeni na bira─Źkim mestima 2 i 4, tako da ─çemo kona─Źne rezultate izbora imati idu─çe nedelje.

 
Sonntag, 21. Juni 2020

Vatrometom, nešto posle 23h, obele┼żena velika pobeda naprednjaka. Po svemu sude─çi u Srbobranu SNS ─çe biti u mogu─çnosti da samostalno formira vlast. Preliminarni nezvani─Źni podaci pokazuju da je snaga SNS - a na politi─Źkoj sceni, kao i širom Srbije, u našoj opštini neupitna. Kako nezvani─Źno saznajemo njima je pripalo više od 60% glasova od ukupnog broja bira─Źa koji su izašli na izbore. Na izbore je izašlo 60.69% upisanih, odnosno 8.219 gra─Ĺana sa pravom glasa. 

 

Na osnovu poslednjih nezvani─Źnih podataka koje smo dobili na izbore u opštini Srbobran izašlo je 8.219 bira─Źa. Podseti─çemo, za republi─Źke izbore pravo glasa je imao 13.544 bira─Ź, a na lokalnim i pokrajinskim izborima mogu─çnost da bira imao je 13.581 gra─Ĺanin.

 

Na osnovu zvani─Źnih podataka koje smo dobili iz Opštinske izborne komisije do 18.00h na 28 birališta u našoj opštini, izašlo je i iskoristilo svoje bira─Źko pravo ukupno 7.471 bira─Źa.

 

Na osnovu zvani─Źnih podataka koje smo dobili iz Opštinske izborne komisije do 16.00h na 28 birališta u našoj opštini, izašlo je i iskoristilo svoje bira─Źko pravo ukupno 6.307 bira─Źa.

 

Izlaznost u našoj opštini, po podacima od podne je zna─Źajno iznad proseka u Vojvodini i u Srbiji. Na osnovu zvani─Źnih podataka koje smo dobili iz Opštinske izborne komisije do 14.00h na 28 birališta u našoj opštini, izašlo je i iskoristilo svoje bira─Źko pravo ukupno 5.258 bira─Źa. Pravo glasa u našoj opštini za republi─Źke izbore ima 13.544, a na lokalnim i pokrajinskim izborima mogu─çnost da bira ima 13.581 gra─Ĺanin.

 

Na osnovu zvani─Źnih podataka koje smo dobili iz Opštinske izborne komisije do 12.00h na 28 birališta u našoj opštini izašlo je i iskoristilo svoje bira─çko pravo  ukupno 4.117 bira─Źa.

 

Jutros u 7 sati u našoj opštini otvoreno je svih 28 bira─Źkih mesta na kojima ─çe gra─Ĺani birati svoje predstavnike u skupštinama na lokalnim, pokrajinskim i republi─Źkim izborima.

 
Dienstag, 9. Juni 2020

Opšti izbori u Srbiji zakazani su za 21.06. Ostalo je još desetak dana do izbora, a na lokalne izbore u našoj opštini prijavljeno je šest izbornih lista. Ko su kandidati na listama koje objavljujemo:

 
Dienstag, 17. M├Ąrz 2020

Opštinska izborna komisija donela je u ponedeljak rešenje o prekidu svih izbornih radnji u sprovo─Ĺenju izbora za odbornike Skupštine opštine Srbobran, koji su raspisani za 26. april 2020. godine.

 
Samstag, 14. M├Ąrz 2020

Opštinska izborna komisija proglasila je va┼że─çom listu kandidata za odbornike pod nazivom Grupa gra─Ĺana "Savez za Srbobran, Turiju i Nadalj".

 
Dienstag, 10. M├Ąrz 2020

Opštinska izborna komisija proglasila je va┼że─çom ─Źetvrtu listu sa kandidatima za SO Srbobran. Broj 4 na lokalnim izborima 26.04. bi─çe lista: Vajdasági Magyar Szövetség - Pásztor István – Savez vojvo─Ĺanskih Ma─Ĺara - Ištvan Pastor

 
Montag, 9. M├Ąrz 2020

Jedna od osoba koja je ceo svoj radni vek posvetila brizi o socijalno ugro┼żenim gra─Ĺanima je direktorka Centra za socijalni rad Biserka Veselinovi─ç koja i danas sa istim zalaganjem predano obavlja svoj posao razumevaju─çi potrebe svih korisnika. Ovih dana postala je ─Źlan Srpske napredne stranke.

 
Sonntag, 8. M├Ąrz 2020

Tokom ranih jutarnjih ─Źasova, Srpska napredna stranka izašla je pred gra─Ĺane okupljene na staroj pijaci na Begluku, kako bi ─Źestitala Osmi mart svojim sugra─Ĺankama. Pripadnici SNS obišli su sve pripadnice lepšeg pola koje su se okupile na ovom mestu, ─Źestitaju─çi im, uz predate karanfile, Dan ┼żena.  

 
Freitag, 6. M├Ąrz 2020

SNS Vojvodine osudila je, kako ka┼żu u saopštenju, skandalozni pokušaj opstrukcije izbornog procesa od strane ┼Żeljka Bogojevi─ça, ─Źlana Opštinske izborne komisije opštine Srbobran ispred Grupe gra─Ĺana „Branko Gajin“.

 

Opštinska izborna komisija zadu┼żena za sprovo─Ĺenje izbora za novi sastav Skupštine opštine Srbobran, koji ─çe se birati 26. aprila, potvrdila je listu "Aleksandar Vu─Źi─ç - Za našu decu", na kojoj se nalaze kandidati Srpske napredne stranke. Ova lista na─çi ─çe se na bira─Źkom listi─çu u danu izbora pod rednim brojem 1.

 
Donnerstag, 5. M├Ąrz 2020

OO SNS SRBOBRAN danas je predao potpise gra─Ĺana koji su podr┼żali njihovu listu kandidata za odbornike na lokalnim izborima koji ─çe se odr┼żati 26. aprila.

 
Mittwoch, 4. M├Ąrz 2020

U Srbiji su raspisani opšti politi─Źki izbori. Najpre je pokrajinske, ju─Źe raspisao predsednik Skupštine Vojvodine, Ištvan Pastor, potom je predsednica Skupštine Srbije danas raspisala lokalne izbore, a ta─Źno u podne predsednik Srbije Aleksandar Vu─Źi─ç, raspisao je redovne parlamentarne izbore.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign