Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news-archive/1/22/izbori-2020/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewInfo
Dienstag, 17. M├Ąrz 2020

Opštinska izborna komisija donela je u ponedeljak rešenje o prekidu svih izbornih radnji u sprovo─Ĺenju izbora za odbornike Skupštine opštine Srbobran, koji su raspisani za 26. april 2020. godine.

 
Samstag, 14. M├Ąrz 2020

Opštinska izborna komisija proglasila je va┼że─çom listu kandidata za odbornike pod nazivom Grupa gra─Ĺana "Savez za Srbobran, Turiju i Nadalj".

 
Dienstag, 10. M├Ąrz 2020

Opštinska izborna komisija proglasila je va┼że─çom ─Źetvrtu listu sa kandidatima za SO Srbobran. Broj 4 na lokalnim izborima 26.04. bi─çe lista: Vajdasági Magyar Szövetség - Pásztor István – Savez vojvo─Ĺanskih Ma─Ĺara - Ištvan Pastor

 
Montag, 9. M├Ąrz 2020

Jedna od osoba koja je ceo svoj radni vek posvetila brizi o socijalno ugro┼żenim gra─Ĺanima je direktorka Centra za socijalni rad Biserka Veselinovi─ç koja i danas sa istim zalaganjem predano obavlja svoj posao razumevaju─çi potrebe svih korisnika. Ovih dana postala je ─Źlan Srpske napredne stranke.

 
Sonntag, 8. M├Ąrz 2020

Tokom ranih jutarnjih ─Źasova, Srpska napredna stranka izašla je pred gra─Ĺane okupljene na staroj pijaci na Begluku, kako bi ─Źestitala Osmi mart svojim sugra─Ĺankama. Pripadnici SNS obišli su sve pripadnice lepšeg pola koje su se okupile na ovom mestu, ─Źestitaju─çi im, uz predate karanfile, Dan ┼żena.  

 
Freitag, 6. M├Ąrz 2020

SNS Vojvodine osudila je, kako ka┼żu u saopštenju, skandalozni pokušaj opstrukcije izbornog procesa od strane ┼Żeljka Bogojevi─ça, ─Źlana Opštinske izborne komisije opštine Srbobran ispred Grupe gra─Ĺana „Branko Gajin“.

 

Opštinska izborna komisija zadu┼żena za sprovo─Ĺenje izbora za novi sastav Skupštine opštine Srbobran, koji ─çe se birati 26. aprila, potvrdila je listu "Aleksandar Vu─Źi─ç - Za našu decu", na kojoj se nalaze kandidati Srpske napredne stranke. Ova lista na─çi ─çe se na bira─Źkom listi─çu u danu izbora pod rednim brojem 1.

 
Donnerstag, 5. M├Ąrz 2020

OO SNS SRBOBRAN danas je predao potpise gra─Ĺana koji su podr┼żali njihovu listu kandidata za odbornike na lokalnim izborima koji ─çe se odr┼żati 26. aprila.

 
Mittwoch, 4. M├Ąrz 2020

U Srbiji su raspisani opšti politi─Źki izbori. Najpre je pokrajinske, ju─Źe raspisao predsednik Skupštine Vojvodine, Ištvan Pastor, potom je predsednica Skupštine Srbije danas raspisala lokalne izbore, a ta─Źno u podne predsednik Srbije Aleksandar Vu─Źi─ç, raspisao je redovne parlamentarne izbore.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign