Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info
Info
Sonntag, 13. März 2022

Opštinski štab za vanredne situacije emitovao je saopštenje - naredbu nakon današnje telefonske sednice koja je održana, a na kojoj su ukinute sve predhodne važeće naredbe u vezi sa sprečavanjem pandemije Covid 19. Naredbu objavljujemo u celosti:

 

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug" nastaviće od danas, ponedeljka, 14. marta, vakcinaciju protiv COVID 19. Kao i do sada, vakcinacija se vrši u prostorijama "Plavog kruga", u ulici Sonje Marinković 18a, svakog radnog dana od 08.00 do 09.00 časova.

 
Montag, 8. November 2021

Prenosimo u celosti naredbu koja je danas upućena medijima, a koju je doneo na telefonskoj sednici Štab za vanredne situacije opštine Srbobran.  

 
Mittwoch, 3. November 2021

Ovo je danas odlučio Krizni štab za borbu sa korona virusom. Odluka stupa na snagu od ponedeljka.

 
Sonntag, 24. Oktober 2021

U ugostiteljskim objektima posle 22.00 časa samo sa kovid sertifikatom. Kompletna naredba u nastavku...

 
Donnerstag, 9. September 2021

Da postoje problemi kad je vakcinacija u pitanju potvrdio nam je dr Ilija Gazepov, član Opštinskog veća opštine Srbobran i osnivač Udruženja za borbu protiv dijabetesa "Plavi krug". On je ocenio kao nedopustivo da zaposleni u zdravstvu i prosveti su u 50 odsto nevakcinisani. Umesto da budu nosioci rešenja problema epidemije, zdravstveni i prosvetni radnici su nosioci problema epidemije, rekao je Gazepov.

 
Freitag, 27. August 2021

Akcija vakcinisanja protiv COVID 19 biće nastavljena i naredne nedelje, od ponedeljka, 30. avgusta, do petka, 03. septembra, svakodnevno od 08.00 do 12.00 časova.Vakcinacija se organizuje u prostorijama Društva za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug", u ulici Sonje Marinković 18a.

 
Sonntag, 22. August 2021

Akcija vakcinisanja protiv COVID 19 nastavlja se i ove nedelje, uz jednu izmenu u terminima. Zbog rasta interesovanja među građanima, kao i zbog početka revakcinisanja trećom dozom, termin za imunizaciju je produžen za dva sata - sada je svakoga radnog dana od 08.00 do 12.00 časova, u prostorijama Društva za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug", u ulici Sonje Marinković 18.a.

 
Mittwoch, 18. August 2021

Počela vakcinacija trećom dozom, javili su iz Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić". U svom saopštenju takođe poručuju građanima da će u subotu, 21. avgusta, redovni rad ambulante od 08.00 do 14.00 časova, zbog najavljenog nestanka električne energije biti prebačen u poslepodnevne sate, od 14.00 do 19.00 časova.Izmene se odnose i na rad apoteke, koja će raditi od 14.00 do 18.00 časova.

 
Sonntag, 8. August 2021

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug" organizovaće i ove nedelje akciju vakcinisanja protiv COVID 19.

 
Dienstag, 3. August 2021

Najnoviji izveštaj Instituta za javno zdravlje Vojvodine ukazuje na nesigurnu epidemiološku situaciju u našoj pokrajini. U ovom trenutku na teritoriji tri opštine situacija je nepovoljna, dok se na teritorijama 28 opština i gradova situacija ocenjuje kao nesigurna, a u 14 opština situacija je povoljna.

 
Samstag, 24. Juli 2021

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug" organizovaće i naredne nedelje akciju vakcinisanja protiv COVID 19.

 
Sonntag, 18. Juli 2021

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug" organizovaće i naredne nedelje akciju vakcinisanja protiv COVID 19.

 
Sonntag, 4. Juli 2021

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug" objavili su novi raspored za vakcinaciju protiv COVID 19, bez prijavljivanja i čekanja na poziv.

 
Montag, 28. Juni 2021

Na osnovu poslednjih zvaničnih podataka u našoj opštini na poziv za vakcinaciju odazvalo se gotovo 9.000 građana. Najmanji procenat vakcinisanih je u grupi uzrasno mlađih ljudi. Vakcina ima dovoljno, vakcinalni punkt radi svakodnevno, tako da je trenutak da se i mlađi ljudi uključe, kako bi smo izašli iz pandemije.

 
Freitag, 25. Juni 2021

Iako broj inficiranih pada, borba protiv ove opake bolesti se nastavlja, a po svemu sudeći vakcinacija je dala rezultate. Zbog toga je važno da se što veći broj stanovnika vakciniše protiv Covida 19, kako bi smo mogli da se u potpunosti vratimo normalnim i uobičajenim životnim tokovima, poručuju iz Doma zdravlja i Udruženja "Plavi krug".

 
Sonntag, 20. Juni 2021

Dom zdravlja nastavlja sa imunizacijom građana naše opštine protiv infekcije Covid 19 bez predhodne najave i zakazivanja.

 
Sonntag, 13. Juni 2021

Na teritoriji naše opštine od 23.maja nije zabeležen ni jedan slučaj infekcije korona virusom, a gotovo 4.000 građana primilo je do sada obe doze vakcine protiv Covid 19. Evo saopštenja:

 
Donnerstag, 10. Juni 2021

U subotu, 12. juna, priliku da se vakcinišu bez ikakvog prijavljivanja, kao i da se revakcinišu na poziv, imaće meštani Turije, i to od 08.00 do 14.00 časova, u ambulanti DZ u ovom mestu. Nakon toga akcija se nastavlja u Srbobranu, u prostorijama "Plavog kruga", u ulici Sonje Marinković 18a, obaveštavaju iz Doma zdravlja. Evo kada ćete moći da se vakcinišete, ukoliko to želite iduće nedelje, bez najave i zakazivanja:

 
Sonntag, 6. Juni 2021

Dom zdravlja "dr Đorđe Bastić" i Udruženje "Plavi krug" nastavili su, nakon što je vakcinacija na Covid 19 sprovođena proteklog vikenda, sa vakcinacijom građana i danas, a odvijaće se tokom cele nedelje u prostorijama "Plavog kruga" u ulici Sonje Marinković 18a u Srbobranu.

 
Mittwoch, 2. Juni 2021

Predstojećeg vikenda u Srbobranu svi koji se odazovu na poziv za vakcinaciju imaće priliku da pored primljene vakcine protiv zarazne bolesti Covid 19 izmere nivo šećera u krvi, a svaki građanin koji boluje od šećerne bolesti, koji se vakciniše dobiće nagradu, deset trakica za merenje nivoa šećera.

 
Montag, 31. Mai 2021

Od danas ugostitelji mogu da rade do 24.00h. U naredbi Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran detaljno je objašnjeno šta znači, koga obuhvata  popuštanje restriktivnih mera u službi suzbijanja pandemije korona virusom. 

 
Sonntag, 30. Mai 2021

Danas je poslednji dan za vakcinaciju, ako želite da izvršite imunizaciju protiv Covid 19 i od države za to dobijete 3.000 dinara. Već od sutra počine prijavljivanje preko e portala vakcinisanih, a zainteresovanih za ovu finansijsku podršku. Evo kako će se proces vakcinacije odvijati u našoj opštini u narednih nekoliko dana:

 
Donnerstag, 27. Mai 2021

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" i  Društvo za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug" nastavljaju i u nedelju, 30. maja, akciju stanovništva protiv COVID 19.

 
Sonntag, 23. Mai 2021

Vakcinacija u našoj opštini se nastavlja i ove nedelje. Covid 19 gubi bitku protiv vakcina, slažu se medicinski stručnjaci, a to potvrđuju i brojke novoobolelih koje padaju iz dana u dan.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed

 

Pretraga

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 75
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen