Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info
Info
Mittwoch, 20. Januar 2021

Jutros je u Domu zdravlja "dr Đorđe Bastić" počela vakcinacija građana prtiv korone kineskom vakcinom Sinofarm. Vakcinišu se građani koji su iskazali interesovanje putem prijave na sajtu euprave i koji su dobili poziv za vakcinaciju.

 
Donnerstag, 14. Januar 2021

Danas u 11.00h počela je vakcinacija medicinskog osoblja u Domu zdravlja "dr Đorđe Bastić" u Srbobranu. Prva se vakcinisala protiv zarazne bolesti covid19 glavna sestra, Eva Popović. Ona je primila Fajzer/Biontek vakcinu.

 
Dienstag, 12. Januar 2021

Opštinski štab za vanredne situacije doneo je nove mere u skladu sa odlukama Kriznog štaba za borbu protiv pandemije izazvane zaraznom bolešću Covid 19. Saopštenje za javnost prenosimo u celosti:

 
Montag, 11. Januar 2021

Krizni štab na današnjoj sednici potvrdio je najavu ministra prosvete, Branka Ružića da će drugo polugodište početi 18.01. uz redovno obavljanje nastave u školama, prenose mediji.

 
Samstag, 9. Januar 2021

Na osnovu podataka koje saopštava Institut za javno zdravlje Vojvodine u epidemiji Covid 19, u opštini Srbobran zaključno sa 09.01.2021. obolelo je 543 građana.

 
Mittwoch, 30. Dezember 2020

Opštinski štab za vanredne situacije izdao je povodom aktuelne situacije sa pandemijom naredbu koja se odnosi na ograničenja koja treba da doprinesu smanjenju broja zaraženih virusom covid 19. Nakon telefonske sednice izdata je sledeća naredba:

 
Montag, 28. Dezember 2020

Zaključno sa 28.12. ukupan broj inficiranih na teritoriji naše opštine je 487 lica, a u periodu od poslednjih deset dana od virusa covid 19 kao pozitivno je evidentirano 67 novoinficiranih.

 
Dienstag, 22. Dezember 2020

Opštinski štab za krizne sitacije doneo je nove mere koja se određuje radno vreme. Evo kompletnog dokumenta:

 
Freitag, 18. Dezember 2020

Na osnovu podataka Instituta za javno zdravlje Vojvodine, zaključno sa 18.12. u našoj opštini ukupan broj obolelih od infekcije Covid19 je 420, a trenutno je aktivno 364 slučajeva.

 
Freitag, 11. Dezember 2020

Broj obolelih od virusne infekcije Covid19 u našoj opštini i dalje je u porastu. Broj ukupno obolelih je u predhodnih sedam dana povećan, kao i broj aktivnih slučajeva.

 
Freitag, 4. Dezember 2020

Na osnovu podataka za 04.12. u našoj opštini ukupno je obolelo, od virusa covid19, 266 građana, a trenutno je aktivno 216 slučajeva.

 

Štab za vanredne situacije opštine Srbobran danas je održao telefonsku sednicu na kojoj su doneti novi zaključci u vezi sa sprovođenjem mera za sprečavanje širenja pandemije virusa covid19. Saopštenje za javnost prenosimo u celosti:

 

Fondacija Novak Đoković u saradnji sa kompanijom Koloid i Galenika pharmacijom, a uz podršku Privredne komore Srbije, donirala je 100.000 paketa za zaštitu zdravlja đacima prvih razreda svih osnovnih škola u Srbiji.

 

 

Nove mere izazvane pandemijom covid 19 stupaju na snagu danas. Među njima je i zatvaranje svih ugostiteljskih objekata tokom vikenda.

 
Mittwoch, 2. Dezember 2020

Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 1842 nova slučaja. U svim opštinama i dalje se registruju visoki nivoi obolevanja. Po broju novih slučajeva najveći broj je registrovan u Novom Sadu, 465. Situacija je kritična u Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi, Somboru, Subotici i Sremskoj Mitrovici.

 
Dienstag, 1. Dezember 2020

Danas je 1.decembar-Međunarodni dan borbe protiv HIV/AIDS.Ono sto povezuje sadašnje vreme i ovaj dan koji je Svetska zdravstvena organizacija još 1988.ustanovila kao dan kada se posebno obraca pažnja na ovu bolest je reč "virus".

 
Donnerstag, 26. November 2020

Na osnovu podataka koje smo dobili od komandanta Štaba za vanredne situacije, predsednika opštine, Radivoja Debeljačkog broj inficiranih građana korona virusom je i dalje u porastu u našoj opštini.

 
Dienstag, 24. November 2020

Štab za vanredne situacije opštine Srbobran danas je održao telefonsku sednicu i tim povodom doneti su zaključci kojise odnose na mere za sprečavanje širenja pandemije covid 19. Od danas svi ugostiteljski objekti rade do 18.00h, a radno vreme trgovinsih radnji ostaje nepromenjeno, do 21.00h. Evo kompletnog saopštenja:

 
Montag, 23. November 2020

Prema podacima Instituta za javno zdravlje Vojvodine, tokom prethodnog vikenda u pokrajini je registrovano 2.117 novih slučajeva pozitivnih na virus korona.

 
Samstag, 21. November 2020

Skraćuje se radno vreme do 18:00 časova restoranima, kafićima, barovima, klubovima, kladionicama i tržnim centrima, je prva mera koja je na spisku od ukupno sedam koje na snagu stupaju u utorak, prenose mediji.

 

Institut za javno zdravlje Vojvodine i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu, sa daljom tendencijom pogoršanja.Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 1629 novih slučajeva. u svim opštinama registruju se visoki nivoi registrovanih slučajeva. Najveći porast zabeležen je u Novom Sadu gde je registrovano 575 novih slučajeva.

 
Donnerstag, 19. November 2020

Predsednik opštine, Radivoj Debeljački na osnovu zaključka Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran doneo je odluku o proglašenju vanredne situacije u našoj opštini. Odluka je odmah po proglašenju stupila na snagu, a izdata je i naredba za sprovođenje mera za sprečavanje širenja pandemije covid19.

 
Dienstag, 17. November 2020

Na osnovu današnjeg izveštaja Instututa za javno zdravlje Vpjvodine naša opština svrstana je u kategoriju opština sa vanrednim epidemiološkom situacijom.

 
Montag, 16. November 2020

Ovo je objavljeno u današnjem izveštaju Instituta za javno zdravlje Vojvodine i dodaje se da je u ostalim opštinama epidemiološka situacija izuzetno nepovoljna sa tendencijom pogoršanja u vanrednu.

 
Sonntag, 15. November 2020

U vatrogasnu jedinicu Srbobran danas između 16 i 17.00h stigla je dojava da je pored puta Srbobran - Feketić u toku požar. Ovo je kako smo čuli javio neko ko je ovim putem prolazio automobilom i uočio plamen u blizini puta.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed

 

Pretraga

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen