Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info
Info
Freitag, 9. April 2021

Kako saznajemo iz Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić" sutra od 14.00h svi građani koji žele da se vakcinišu protiv zarazne bolesti Covid19, a nisu se prijavili putem sajta euprava, mogu to da učine bez predhodne prijave.

 

Član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Branislav Tiodorović izjavio je da je od početka sledeće nedelje moguće otvaranje tržnih centara, ukoliko bude nastavljen trend poboljšanja epidemiološke situacije.

 
Mittwoch, 7. April 2021

Udruženje građana "Plavi krug" i Crveni krst sprovodi akciju preventivnih pregleda i na taj način tokom ove nedelje obeležava Svetski dan zdravlja koji je ustanovljen 1948. godine. Posetili smo danas njihove prostorije u Sonje Marinković br. 18a i razgovarali sa dr Ilijom Gazepovim.

 

Od jutros u osam sati u Domu zdravlja u Srbobranu odvija se vakcinacija građana protiv bolesti Covid 19, a vakcinišu se građani koji se nisu do sada prijavili.

 
Dienstag, 6. April 2021

U sredu 07.aprila u Domu zdravlja "dr Đorđe Bastić" na vakcinalnom punktu planirana je vakcinacija građana koji se do sada nisu vakcinisali protiv zarazne bolesti Covid 19, a do sada se nisu prijavili za vakcinaciju.

 
Montag, 5. April 2021

Ovo je samo jedna od novih mera koje su deo naredbe koju je objavio opštinski Štab za vanredne situacije. Kompletan tekst naredbe možete pročitati ovde:

 
Donnerstag, 1. April 2021

Dozvoljena prodaja hrane i pića preko šaltera, ali je zabranjeno sedenje i zadržavanje u baštama kafića. Saopštenje Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran donosimo u celosti:

 
Donnerstag, 25. März 2021

Ovo je za Tv Bačka potvrdio dr Vlastimir Kladar, direktor Doma zdravlja u Srbobranu. On je pozvao građane da iskoriste priliku i da se vakcinišu i tako zaštite svoje zdravlje.

 
Montag, 22. März 2021

Opštinski štab za vanredne situacije potvrdio je mere koje je Vlada Srbije donela nakon poslednjeg sastanka Kriznog štaba za borbu protiv pandemije Covid 19, tako da od danas ne rade ugostiteljski objekti i tržni centri. Prenosimo kompletno saopštenje, naredbu koju je potpisao Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran.

 
Sonntag, 21. März 2021

Beograd, 21. mart 2021. Кrizni štab za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 predložio je danas nove mere za suzbijanje epidemije, koje će važiti od sutra, 22. marta, od 6 časova ujutru.

 
Dienstag, 16. März 2021

Opštinski štab za vanredne situacije emitovao je detaljno objašnjenje, u vidu naredbe, šta podrazumevaju nove mere borbe protiv pandemije i ko radi, a ko ne radi u narednih pet dana.

 

Iz lokalne samouprave uputili su apel građanima da iskoriste priliku i vakcinišu se protiv zarazne bolesti Covid 19. Prijavu za vakcinaciju, možete izvršiti preko portala euprava. Takođe, možete se javiti i u Dom zdravlja gde će vam izaći u susret i pomoći oko prijave.

 

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić je na konferenciji za medije objavila da su mere u Srbiji pooštrene ističući da će od sutra do ponedeljka režim rada i života biti kao proteklog vikenda.

 
Samstag, 13. März 2021

Štab za vanredne situacije opštine Srbobran u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti Covid 19 na telefonskoj sednici 12.03. doneo je sledeći zaključak i mere:

 

 
Freitag, 12. März 2021

Na osnovu podataka Instituta za javno zdravlje Vojvodine, u Srbobranu se epidemiološka situacija i dalje karakteriše kao vanredna. Trenutno je na covid 19 pozitivno 75 lica, što generiše prevalenciju (stopa ukupno obolelih unutar jednog dana) od 489/100.000.

 

Na predlog medicinskog dela, Krizni štab doneo je odluku da za vikend sve bude zatvoreno, izuzev prehrambenih objekata, apoteka i benzinskih pumpi, saopštio je posle sednice pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

 

 
Montag, 8. März 2021

Na osnovu poslednjih podataka Instituta za javno zdravlje Vojvodine situacija u našoj opštini, kao i u još 39 opština u Vojvodini ocenjena je kao vanredna.

 
Samstag, 6. März 2021

Štab za vanredne situacije opštine Srbobran u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID 19, na telefonskoj sednici održanoj dana 05. 03. 2021. godine doneo je sledeće mere:

 
Freitag, 5. März 2021

Članovi Kriznog štaba predložili su Vladi da u subotu sve radi do 12 časova zbog Zadušnica a da posle 12 časova, do ponedeljka u šest ujutro, rade samo prodavnice hrane, lekova i goriva. Na skijalištima i planinama ništa ne sme raditi tokom vikenda.

 
Samstag, 27. Februar 2021

Danas i sutra ugostitelji do 14.00h, a prehrambene prodavnice do 20.00h. Detaljnije o novim merama u Zaključku koji je doneo Štab za vanredne situacije opštine Srbobran:

 
Dienstag, 9. Februar 2021

Dom zdravlja "Dr Đordje Bastić" Srbobran od sutra 10.02.2021 kreće sa masovnom revakcinacijom kineskom "Sinofarm" vakcinom. 10.02.2021 se
javljaju na revakcinu pacijenti koji su vakcinisani 20.01.2021 godine.Pacijenti su pozive dobili putem email-a ili sms od strane E-Uprave putem koje su se i prijavljivali.

 
Sonntag, 31. Januar 2021

Danas je iskorišten slobodan dan u Covid ambulanti, kako bi se izvršila kompletna dezinfekcija prostorija koje se koriste za vakcinaciju građana koji su se prijavili preko sajta euprave.

 
Donnerstag, 28. Januar 2021

Zaključno sa današnjim danom u našoj opštini, na osnovu podataka Instituta za javno zdravlje Vojvodine, od infekcije Covid19 obolelo je ukupno 570 građana.

 
Mittwoch, 27. Januar 2021

Kako smo čuli od dr Olge Pivnički do danas je vakcinisana u našoj opštini 501. osoba protiv infekcije covid19. Poziv na vakcinaciju dobilo je 140 građana, koji bi dans trebalo da budu vakcinisani.

 
Mittwoch, 20. Januar 2021

Jutros je u Domu zdravlja "dr Đorđe Bastić" počela vakcinacija građana prtiv korone kineskom vakcinom Sinofarm. Vakcinišu se građani koji su iskazali interesovanje putem prijave na sajtu euprave i koji su dobili poziv za vakcinaciju.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed

 

Pretraga

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen