Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info
Info
Freitag, 10. September 2021

Da postoje problemi kad je vakcinacija u pitanju potvrdio nam je dr Ilija Gazepov, član Opštinskog veća opštine Srbobran i osnivač Udruženja za borbu protiv dijabetesa "Plavi krug". On je ocenio kao nedopustivo da zaposleni u zdravstvu i prosveti su u 50 odsto nevakcinisani. Umesto da budu nosioci rešenja problema epidemije, zdravstveni i prosvetni radnici su nosioci problema epidemije, rekao je Gazepov.

 
Samstag, 28. August 2021

Akcija vakcinisanja protiv COVID 19 biće nastavljena i naredne nedelje, od ponedeljka, 30. avgusta, do petka, 03. septembra, svakodnevno od 08.00 do 12.00 časova.Vakcinacija se organizuje u prostorijama Društva za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug", u ulici Sonje Marinković 18a.

 
Montag, 23. August 2021

Akcija vakcinisanja protiv COVID 19 nastavlja se i ove nedelje, uz jednu izmenu u terminima. Zbog rasta interesovanja među građanima, kao i zbog početka revakcinisanja trećom dozom, termin za imunizaciju je produžen za dva sata - sada je svakoga radnog dana od 08.00 do 12.00 časova, u prostorijama Društva za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug", u ulici Sonje Marinković 18.a.

 
Donnerstag, 19. August 2021

Počela vakcinacija trećom dozom, javili su iz Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić". U svom saopštenju takođe poručuju građanima da će u subotu, 21. avgusta, redovni rad ambulante od 08.00 do 14.00 časova, zbog najavljenog nestanka električne energije biti prebačen u poslepodnevne sate, od 14.00 do 19.00 časova.Izmene se odnose i na rad apoteke, koja će raditi od 14.00 do 18.00 časova.

 
Montag, 9. August 2021

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug" organizovaće i ove nedelje akciju vakcinisanja protiv COVID 19.

 
Mittwoch, 4. August 2021

Najnoviji izveštaj Instituta za javno zdravlje Vojvodine ukazuje na nesigurnu epidemiološku situaciju u našoj pokrajini. U ovom trenutku na teritoriji tri opštine situacija je nepovoljna, dok se na teritorijama 28 opština i gradova situacija ocenjuje kao nesigurna, a u 14 opština situacija je povoljna.

 
Sonntag, 25. Juli 2021

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug" organizovaće i naredne nedelje akciju vakcinisanja protiv COVID 19.

 
Montag, 19. Juli 2021

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug" organizovaće i naredne nedelje akciju vakcinisanja protiv COVID 19.

 
Montag, 5. Juli 2021

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug" objavili su novi raspored za vakcinaciju protiv COVID 19, bez prijavljivanja i čekanja na poziv.

 
Dienstag, 29. Juni 2021

Na osnovu poslednjih zvaničnih podataka u našoj opštini na poziv za vakcinaciju odazvalo se gotovo 9.000 građana. Najmanji procenat vakcinisanih je u grupi uzrasno mlađih ljudi. Vakcina ima dovoljno, vakcinalni punkt radi svakodnevno, tako da je trenutak da se i mlađi ljudi uključe, kako bi smo izašli iz pandemije.

 
Samstag, 26. Juni 2021

Iako broj inficiranih pada, borba protiv ove opake bolesti se nastavlja, a po svemu sudeći vakcinacija je dala rezultate. Zbog toga je važno da se što veći broj stanovnika vakciniše protiv Covida 19, kako bi smo mogli da se u potpunosti vratimo normalnim i uobičajenim životnim tokovima, poručuju iz Doma zdravlja i Udruženja "Plavi krug".

 
Montag, 21. Juni 2021

Dom zdravlja nastavlja sa imunizacijom građana naše opštine protiv infekcije Covid 19 bez predhodne najave i zakazivanja.

 
Montag, 14. Juni 2021

Na teritoriji naše opštine od 23.maja nije zabeležen ni jedan slučaj infekcije korona virusom, a gotovo 4.000 građana primilo je do sada obe doze vakcine protiv Covid 19. Evo saopštenja:

 
Freitag, 11. Juni 2021

U subotu, 12. juna, priliku da se vakcinišu bez ikakvog prijavljivanja, kao i da se revakcinišu na poziv, imaće meštani Turije, i to od 08.00 do 14.00 časova, u ambulanti DZ u ovom mestu. Nakon toga akcija se nastavlja u Srbobranu, u prostorijama "Plavog kruga", u ulici Sonje Marinković 18a, obaveštavaju iz Doma zdravlja. Evo kada ćete moći da se vakcinišete, ukoliko to želite iduće nedelje, bez najave i zakazivanja:

 
Montag, 7. Juni 2021

Dom zdravlja "dr Đorđe Bastić" i Udruženje "Plavi krug" nastavili su, nakon što je vakcinacija na Covid 19 sprovođena proteklog vikenda, sa vakcinacijom građana i danas, a odvijaće se tokom cele nedelje u prostorijama "Plavog kruga" u ulici Sonje Marinković 18a u Srbobranu.

 
Donnerstag, 3. Juni 2021

Predstojećeg vikenda u Srbobranu svi koji se odazovu na poziv za vakcinaciju imaće priliku da pored primljene vakcine protiv zarazne bolesti Covid 19 izmere nivo šećera u krvi, a svaki građanin koji boluje od šećerne bolesti, koji se vakciniše dobiće nagradu, deset trakica za merenje nivoa šećera.

 
Dienstag, 1. Juni 2021

Od danas ugostitelji mogu da rade do 24.00h. U naredbi Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran detaljno je objašnjeno šta znači, koga obuhvata  popuštanje restriktivnih mera u službi suzbijanja pandemije korona virusom. 

 
Montag, 31. Mai 2021

Danas je poslednji dan za vakcinaciju, ako želite da izvršite imunizaciju protiv Covid 19 i od države za to dobijete 3.000 dinara. Već od sutra počine prijavljivanje preko e portala vakcinisanih, a zainteresovanih za ovu finansijsku podršku. Evo kako će se proces vakcinacije odvijati u našoj opštini u narednih nekoliko dana:

 
Freitag, 28. Mai 2021

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" i  Društvo za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug" nastavljaju i u nedelju, 30. maja, akciju stanovništva protiv COVID 19.

 
Montag, 24. Mai 2021

Vakcinacija u našoj opštini se nastavlja i ove nedelje. Covid 19 gubi bitku protiv vakcina, slažu se medicinski stručnjaci, a to potvrđuju i brojke novoobolelih koje padaju iz dana u dan.

 
Freitag, 14. Mai 2021

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić", u saradnji sa Institutom za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut", utvrdio je raspored vakcinacije u Srbobranu za period od 15. do 20. maja. Narednih šest dana građani opštine Srbobran imaće mogućnost da se vakcinišu protiv COVID 19 svakoga dana, bez prijavljivanja i čekanja na poziv, brzo i jednostavno, i to u prostorijama Društva za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug", u ulici Sonje Marinković 18a.

 
Donnerstag, 13. Mai 2021

Vakcinacija građana protiv zarazne bolesti Covid 19 nastavlja se sutra u Srbobranu, u prostorijama Udruženja "Plavi krug" u ulici Sonje Marinković. U petak u terminu od 14 do 20h svi koji dođu imaće na raspolaganju vakcine dva proizvođača i to Sinofarm i Fajzer. Da bi ste se vakcinisali nije potrebno predhodno zakazivanje.

 
Freitag, 7. Mai 2021

U ponedeljak i utorak, 10. i 11. maja, građani opštine Srbobran imaju mogućnost da se vakcinišu bez prijavljivanja i čekanja na poziv, u prostorijama Društva za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug", u ulici Sonje Marinković 18a. Termini za vakcinaciju su od 08.00 do 12.00 časova.

 

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom Štab za vanredne situacije opštine Srbobran doneo je nove mere koje treba da doprinesu smanjenju širenja epidemije virusom korona. Mere su relaksirajuće u odnosu na predhodne. Evo saopštenja za javnost:

 
Mittwoch, 5. Mai 2021

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" nastavlja sa akcijom vakcinisanja građana bez prijavljivanja i čekanja na poziv. Novu mogućnost da se imunizacijom zaštite od velikih opasnosti i posledica koje sa sobom nosi COVID 19, svi zainteresovani građani imaju u četvrtak, 06. maja u periodu od 11.00 do 14.00 časova, na vakcinalnom punktu u Domu zdravlja, stoji u saopštenju DZ i dodaje se:

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed

 

Pretraga

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen