Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info
Info
Donnerstag, 6. Oktober 2022

Zagađenost vazduha, razni alergeni, ali i brz način života, sve to utiče na naš imunitet i respiratorni sistem, dovodeći do začepljenja disajnih puteva. Mnogi ljudi danas pate od hroničnih problema sa sinusima, ali ne brinite se, postoje načini za ublažavanje tegoba, koji će nam pomoći da se izborimo sa glavoboljama, otežanim disanjem i drugim stanjima koje sinusitis izaziva. Reč je o daru prirode, eteričnim uljima, koja imaju blagotvorno dejstvo za različita stanja našeg organizma.

 
Montag, 29. August 2022

Jednom je neko napisao - Sutomore je kao ljubav. Ako je ne osetiš, ako je ne prepoznaš i ako je ne tražiš nećeš je ni imati. Samo će proći pored tebe kao stranac i nikad nećeš znati šta si propustio.

Ipak, možda je za one koji traže potpuni odmor, čisto more i ne preveliku gužvu letovanje u septembru najbolji izbor. Odmaralište Srbobran nudi vam sve to i još više...

 
Sonntag, 28. August 2022

Povodom godinu dana uspešnog poslovanja iz Auto škole "Royal" uputili su poziv našim sugrađanima da se odazovu na poziv i učestvuju u nagradnoj igri kao i da dođu u njihove prostorije i upišu se za polaganje B kategorije koristeći sve pogodnosti koje ova škola pruža svojim polaznicima. U svom pozivu kažu:

 
Dienstag, 23. August 2022

JKP GRADITELJ objavio je Odluku o ceni prirodnog gasa za javno snabdevanje koja je doneta na sednici Nadzornog odbora 29.jula. Ova odluka primenjivaće se od 01.10.2022. godine. Iastom prilikom doneta je i Odluka o ceni pristupa za distribuciju prirodnog gasa. U nastavku objavljujemo kompletan tekst obe odluke.

 
Dienstag, 5. Juli 2022

Ovde možete da preuzmete ceo tekst oglasa u vezi sa javnom licitacijom pijačnih mesta u opštini Srbobran za 2022 - 2023. godinu.

 
Freitag, 1. Juli 2022

Centar za sport i turizam opštine Srbobran uputio je obaveštenje u vezi sa zakupom javnog prostora, odnosno rezervacije prodajnih mesta na "Petreovdanskoj slavi". U saopštenju se kaže:

 

Ovo je Odluka koja će se primenjivati od 01.avgusta 2022. godine. Tim povodom JKP "Graditelj" uputio je saopštenje za javnost u kome se kaže:

 
Montag, 13. Juni 2022

"NOVI HIT" je pekara koja se u predhodnih nekoliko godina izdvojila kod potrošača u našoj sredini i postala redovna stanica kada su hleb i pecivo u pitanju. Kvalitet proizvoda su prepoznali i mladi i stari, tako da svakodnevno proizvodi pekare "HOVI HIT" završavaju na trpezama. Pokazalo se da ima mesta za još jednu lokaciju pored već omiljene u sredini Zmaj Jovine ulice. Od pre nekoliko dana u radi i  "NOVI HIT 2", preko puta autobuske stanice, na uglu Zmaj Jovine.

 
Montag, 6. Juni 2022

Kako izabrati knjigovodstvenu agenciju je pitanje koje često sebi postavlljamo. Odgovora je mnogo, ali možda je najbolje videti šta agencija radi i koliko dugo postoji, naravno uz proveru cene usluga koje naplaćuju.

 
Donnerstag, 2. Juni 2022

Transportno preduzeće Šljivić prevoz deo je kompanije Šljivić doo iz Kule koja se čitavu deceniju uspešno bavi prevozom putnika u linijskom i vanlinijskom saobraćaju.

 
Freitag, 11. Februar 2022

Iz opštinske uprave dobili smo dva Javna poziva da objavim. U njima se pozivaju najbolji srednjoškolci i studenti iz izbeglih i raseljenih porodica sa teritorije Vojvodine da konkurišu u vezi sa finansijskom podrškom školovanju.

 
Dienstag, 11. Mai 2021

Ove godine svi koji dođu u Sutomore imaju čemu da se nadaju. Pored mora i prelepe plaže, goste očekuje novo uređeno šetalište, a i odmaralište se  oprema za predstojeću sezonu.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed

 

Pretraga

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen