Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info
Info
Montag, 8. März 2021

Predsednik opštine Radivoj Debeljački čestitao je Međunarodni praznik žena – 8. mart svim Srbobrankama, Turijkama i Nadaljčankama sa željom da uvek budu srećne, nasmejane, poštovane i voljene, da uvek budu snaga svojih porodica!

 
Freitag, 5. März 2021

U nekoliko reči ovako je opisao današnji sastanak Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran sa predstavnicima MHM Projekt Novi Sad, projektnim biroom koji izrađuje idejno rešenje puta i studiju izvodljivosti za saobraćajnicu od Sombora do Kikinde i Zavoda za urbanizam Vojvodine.

 
Freitag, 26. Februar 2021

Ukupno 102 stipendije ove godine biće dodeljene studentima sa teritorije naše opštine. U velikoj sali SO Srbobran danas su studenti potpisali ugovore sa predsednikom opštine Srbobran, Radivojem Debeljačkim, a ukupna vrednost ugovora je 4.650,000 dinara.

 
Samstag, 13. Februar 2021

Akcija podrške mladim roditeljima koji su u 2020, godini dobili dete završena je juče podelom posteljine i ručnih radova koje su dobili roditelji, odnosno njihova deca koja su rođena u poslednjem kvartalu prošle godine.

 
Montag, 8. Februar 2021

Ovo je potvrdio predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački na svojoj Facebook stranici napisavši: Uskoro počinje potpuna rekonstrukcija i dogradnja nekadašnjeg Zadružnog doma koji postaje novi Dom kulture u Srbobranu.

 
Donnerstag, 4. Februar 2021

Na 4. sednici SO Srbobran, kojom je predsedavala Milena Alargić, odbornici su razmatrali 11 tačaka dnevnog reda. Ostavku na mesto odbornika podnela je Jasmina Šeguljev, koja je izabrana za direktorku Gimnazije Svetozar Miletić.

 
Donnerstag, 28. Januar 2021

Njih 17 zaslužili su priznanje opštine Srbobran za svoju posvećenost, veru i hraabrost iskazanu na Bogojavljanje kada su zaplivali rekom Savom u Sremskoj Mitrovici za Krst časni.

 
Mittwoch, 27. Januar 2021

Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran, uputio je danas svim prosvetnim radnicima i učenicima, čestitku povodom Savindana, koji se obeležava i kao školska slava.

 
Mittwoch, 6. Januar 2021

Sveštenstvu i vernicima Srpske pravoslavne crkve, kao i drugim vernicima koji se pridržavaju julijanskog kalendara, predstojeći hrišćanski, pravoslavni praznik, Božić čestitao je Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran.

 
Montag, 4. Januar 2021

U Crkvi Svetog Bogojavljenja Gospodnjeg, održan je parastos nevinim žrtvama racije u Bačkoj, koji je služio episkop bački Irinej. Pomenu žrtvama prisustvovali su predsednici Vlade Vojhvodine, Igor Mirović i Skupštine Vojvodine, Ištvan Pastor.

 
Samstag, 2. Januar 2021

Prošlo je više od 100 dana od kako je nova opštinska vlast formirana. Za sada izgleda da znaju šta rade. Mlad, ozbiljan čovek došao je na čelo naše opštine u trenutku kada je ceo svet bio okupiran problemima koje je donela pandemija virusom covid 19. Nezahvalan zadatak i za iskusnije političare od njega, ipak Radivoj Debeljački uspeo je da za četiri meseca ostavi utisak dobrog i odgovornog domaćina.

 
Donnerstag, 31. Dezember 2020

Čelnici lokalne samouprave obišli su sinoć dežurne službe Policijske stanice Srbobran, Vatrogasne jedinice i Doma zdravlja "Dr Đorđe Bastić".

 

Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, uputio je novogodišnju čestitku svim građanima naše opštine.

 
Dienstag, 29. Dezember 2020

Svi koji prate našu facebook stranicu, upoznati su sa tokom današnje sednice SO Srbobran. Na dnevnom redu bilo je 22 tačke, a najvažnija je bila usvajanje budžeta za narednu godinu. Budžet je usvojen sa 20 glasova bez diskusije i bez glasova protiv.

 

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas predstavnicima lokalnih samouprava ugovore za sufinansiranje razvoja saobraćaja i putne infrastrukture. Vrednost bespovratnih sredstava za izradu tehničke dokumentacije za 21 projekat iznosi 18 miliona dinara. Jedan od potpisnika ugovora je i naš predsednik opštine Radivoj Debeljački.

 
Freitag, 25. Dezember 2020

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore predstavnicima osam lokalnih samouprava sa teritorije Vojvodine o dodeli bespovratnih sredstava za finansiranje projekata iz oblasti elektronskih komunikacija i informacionog društva za 2020. godinu.

 
Donnerstag, 24. Dezember 2020

Predsednik opštine Srbobran Radivoj Debeljački uputio je svim vernicima koji se pridržavaju gregorijanskog kalendara, najsrdačnije čestitke povodom Badnjeg dana i Božića, koji se obeležava u petak.

 

Za utorak 29.12. sa početkom u 9 sati zakazana je poslednja sednica SO Srbobran za ovu godinu. Na njoj će se odbornici, između ostalog, upoznati i izjasniti o projektovanom planu budžeta za 2020. godinu. Na dnevnom redu je ukupno 20 tačaka dnevnog reda.

 
Samstag, 19. Dezember 2020

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu na čijem čelu je Dane Basta finansijski je podržao dva projekta opštinske Kancelarije za mlade. Ugovore je potpisao Jovica Andrić, član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu.

 
Samstag, 5. Dezember 2020

U devet sati planirano je da počne peta sednica SO Srbobran. Na Dnevnom redu je rebalans budžeta, a skupštinske klupe napušta Radivoj Paroški, dok će se mandat verifikovati Jasmini Šeguljev, profesoru sporta i fizičkog vaspitanja. Oboje su članovi odborničke grupe "Aleksandar Vučić - za našu decu".

 
Mittwoch, 2. Dezember 2020

Na krovu su Saša Radulović i njegova ekipa koji rade tesarske radove, stolariju i prozore obezbedio je Đorđe Džekov, a kuhinjske elemente Žića Maradona. Danas su porodicu Popović u Proleterskoj ulici, kojoj je požar pre nekoliko dana umalo odneo celu kuću, koja je ostala spašena zahvaljujući brzoj i efikasnoj akciji naših vatrogasaca, posetili Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran i Žića Maradona.

 
Dienstag, 17. November 2020

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Tomislav Momirović, na radnom sastanku, održanom u Somboru, najavio je izgradnju brze saobraćajnice, koja će se prostirati od Bačkog Brega do Nakova.Kako je Srbobran na trasi ove značajne saobraćajnice sastanku je prisustvovao i naš predsednik opštine, Radivoj Debeljački.

 
Sonntag, 15. November 2020

Predsednik opštine Srbobran Radivoj Debeljački čestitao je Dan ustanove danas svim učenicima i svim zaposlenim u Osnovnoj školi "Petar Drapšin" u Turiji.

 
Freitag, 13. November 2020

Na spisku je ukupno petnaestak porodica kojima će u narednim danima biti pružena pomoć. Danas su jednu od porodica posetili Radivoj Debeljački, predsednik opštine, njegova zamenica, MIlica Zarić i  dugogodišnji donator i sponzor Živorad Đurić - Žića Maradona.

 
Sonntag, 8. November 2020

Predsednik opštine Srbobran Radivoj Debeljački čestitao je danas učenicima i svim radnicima OŠ "Vuk Karadžić" Dan škole. Ova obrazovna ustanova pod imenom reformatora srpskog jezika, sakupljača narodnih umotvorina i pisca prvog rečnika srpskog jezika, školuje generacije Srbobranaca od 1959. godine.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed

 

Pretraga

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen