Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news-archive/1/3/politika/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewInfo
Mittwoch, 14. August 2019

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimovi─ç posetio je danas poljoprivredno gazdinstvo Petra Novakovi─ça, gde se susreo sa više poljoprivrednika i rukovodstvom lokalne samouprave.

 
Donnerstag, 1. August 2019

U devet sati po─Źela je 34. sednica SO Srbobran. Na sednicu se odazvao dovoljan broj odbornika tako da skupština mo┼że da radi.

 
Mittwoch, 31. Juli 2019

U ─Źetvrtak 01.08. odbornici SO Srbobran bi─çe u skupštinskim klupama. Na dnevnom redu sednice nalazi se 11 ta─Źaka dnevnog reda.

 
Freitag, 21. Juni 2019

Po drugi put Udru┼żenje gra─Ĺana "Ruka spasa" sprovela je akciju pomo─çi u─Źenicima takošto je obezbedila radne stolove za u─Źenje.Ovaj put deset stolova obezbe─Ĺeno je uz podršku Fonda za pru┼żanje pomo─çi izbeglim, prognanim i raseljenim licima AP Vojvodine.

 

U ─Źetvrtak 20.06. odr┼żana je sednica SO Srbobran. Na dnevnom redu bilo je 24 ta─Źke, a ve─çinom glasova odbornici su sve predloge koji su se našli pred njema usvojili.

 
Mittwoch, 19. Juni 2019

Izjavio je Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran, nakon potpisaivanja ugovora vrednog 163.500.000,00 dinara za finansiranje projekata izgradnje postrojenja za pre─Źiš─çavanje otpadnih voda, koji je potpisao sa direktorom Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine Nedeljkom Kova─Źevi─çem.

 
Dienstag, 18. Juni 2019

Od ove godine, na inicijativu Radivoja Paroškog, predsednika opštine Srbobran saradnja razmene u─Źenika tokom letnjeg raspusta ─çe biti unapre─Ĺena, tako da ─çe u Ma─Ĺarsku naši sportisti, a u Sutomore u Odmaralište Srbobran sportiisti iz Orošhaze...

 
Freitag, 31. Mai 2019

Nadalj─Źani imaju razloga za zadovoljstvo. Opština Srbobran danas je potpisala ugovor o nastavku radova na rekonstrukciji vodovodne mre┼że u Nadalju.

 
Donnerstag, 16. Mai 2019

Danas je u Novom Sadu predsednik Radivoj Paroški stavio potpis i pe─Źat na ugovor po kome Vkada AP Vojvodine obezbe─Ĺuje preko dva miliona dinara za prevoz srednjoškolaca iz naše opštine.

 
Mittwoch, 8. Mai 2019

Sve─Źanim polaganjem venaca i cve─ça na spomenik na Trgu slobode danas je obele┼żen Dan pobede i odata je pošta svima koji su stradali tokom II Svetskog rata u borbi protiv fašizma.

 
Samstag, 27. April 2019

Predvo─Ĺeni predsednikom opštine Radivojem Paroški, delegacija u kojoj su bili ─Źlanovi Opštinskog ve─ça, Ifju Zoltan i Beata Fodor Sabadoš bili su gosti u Orošhazi na obele┼żavanju 275 godina od dolaska prvih stanovnika na ovu teritoriju.

 
Donnerstag, 25. April 2019

─îestitku povodom predstoje─çeg hriš─çanskog praznika, svim gra─Ĺanima uputio je Zoran Mladenovi─ç, a u ─Źestitki se ka┼że:

 
Mittwoch, 24. April 2019

Saopštenje za javnost koje smo dobili objavljujemo u celosti:

 

Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški povodom predstoje─çeg Vaskrsa, koji ove godine pada u nedelju 28.04. uputio je gra─Ĺanima i sveštenstvu ─Źestitku u kojoj je izrazio ┼żelju da ga svi provedu radosno sa svojim najbli┼żima u miru i u krugu porodice.

 
Sonntag, 21. April 2019

Vd direktor Doma kulture, Vladimir Nikoli─ç,  koji je na ovu funkciju stupio pre manje od ─Źetiri meseca podneo je ostavku, kako ka┼że iz li─Źnih razloga. Njegova ostavka je nas dnevnom redu skupštinskog zasedanja u ─Źetvrtak. XXXII sednica po─Źinje u devet sati, a na dnevnom redu je deset ta─Źaka.

 
Donnerstag, 18. April 2019

Ovo je jedna od poruka koju je svojim sugra─Ĺanima, u susret Uskrsu po gregorijanskom kalendaru, uputio Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran u ─Źestitki koju prenosimo u celosti:

 
Mittwoch, 17. April 2019

─îestitku svim vernicima koji Uskrs proslavljaju u nedelju 20.04.2019. uputio je Zoran Mladenovi─ç predsednik OO SPS Srbobran.

 
Montag, 15. April 2019

Ukupno 25 kamiona, odnosno 310 kubika struganog asfalta je bilo potrebno kako bi se potpuno stavio u funkciju Preki put koji povezuje dve va┼żne saobra─çajnice kroz srbobranski atar. Ovim poslom, ure─Ĺenjem pristupa, tj otresišta, asfaltni put kroz atar u du┼żini 4.5 km  i to od be─Źejskog do feketi─çkog puta zna─Źajno ─çe olakšati prole─çne radove našim poljoprivrednicima i pristup njivama.

 
Donnerstag, 11. April 2019

Ve─Źeras u 19.00h u Velikoj sali Skupštine opštine Srbobran odr┼żana je Konferencija za medije na kojoj se gra─Ĺanima naše opštine obratio predsednik opštine, Radivoj Paroški. Prenosimo kompletno saopštenje za javnost...

 
Samstag, 6. April 2019

U subotu 06. 04. 2019. odr┼żan je i deveti skup "Jedan od pet miliona" u Srbobranu. U pore─Ĺenju sa protestima koji su se odigrali tokom prethodnih nekoliko nedelja, ju─Źerašnji doga─Ĺaj isti─Źe se kao poslednji u nizu, kako je najavljeno, pre  odlaska Srbobranaca na protest u Beogradu, 13. 04. 2019.

 
Samstag, 30. M├Ąrz 2019

Još jedan protest, pod parolom - Jedan od pet miliona, odr┼żan je u subotu 30. 03. 2019. u Srbobranu.

 
Mittwoch, 27. M├Ąrz 2019

Pred odbornicima SO Srbobran, izme─Ĺu ostalog, našli su se izveštaji o radu za prošlu godinu institucija i ustanova ─Źiji je osniva─Ź opština Srbobran, kao i sve tri Mesne zajednice. Odbornici su ih ve─çinom glasova prihvatili i usvojili.

 
Montag, 25. M├Ąrz 2019

U ponedeljak 25. marta 2019. u sali Malog pozorišta u Srbobranu, odr┼żana je tribina u organizaciji Socijalisti─Źke partije Srbije povodom obele┼żavanja dvadesetogodišnjice bombardovanja Srbije od strane NATO oru┼żanih sila.

 
Samstag, 23. M├Ąrz 2019

Na današnji dan pre dvadeset godina po─Źelo je Nato bombardovanje Savezne republike Jugoslavije. U znak se─çanja na stradanje i ┼żrtve u bombardovanju koje je trajalo 78 dana danas je u Srbobranu odr┼żan parastos ┼żrtvama i komemorativni skup.

 
Freitag, 22. M├Ąrz 2019

U subotu 23. 03. 2019. došlo je do novog, sedmog po redu, okupljanja nezadovoljnih gra─Ĺana i opozicije na Trgu slobode u Srbobranu. 

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign