Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news-archive/1/6/ekonomija/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewInfo
Dienstag, 24. Januar 2023

Poljoprivredni proizvo─Ĺa─Źi iz Srbobrana, Turije i Nadalja od sada imaju mogu─çnost da u poštama širom Srbije preuzmu parametre za svoj eID broj, što ujedno predstavlja prvi korak za pristup platformi eAgrar.

 
Dienstag, 27. September 2022

Bio je naizgled obi─Źan, lep sun─Źan dan, me─Ĺutim ambijent i sagovornik u─Źinili su da bude poseban i druga─Źiji. Za naš sajt govorio je vlasnik ugostiteljskih objekata "Tati─çev salaš" i "Hunting House" u Turiji. Upoznajte zanimljiv karijerni put ovog mladog ambicioznog ugostitelja. Kako ka┼że sve je po─Źelo u  ─Éur─Ĺevu, pa preko Novog Sada, Amerike, Švajcarske, Zanzibara do Turije, gde se trenutno zaustavio i ima velike planove za razvoj ne samo svog biznisa nego ukupno turisti─Źke ponude naše opštine.Veruje u sinergiju i otvoren je za saradnju, ima sopstvene ideje kako unaprediti uslugu, ali spreman je da ─Źuje i usvoji dobre predloge. Zove se Dimitrije Erdeljan.

 
Donnerstag, 25. M├Ąrz 2021

JKP "Graditelj" i ove nedelje sprovodi akciju besplatne pija─Źarine na svim pijacama u opštini Srbobran, tako da su od danas do ponedeljlka 29.03. svi prodavci na pijacama u Turiji, Nadalju i Srbobranu oslobo─Ĺeni pla─çanja troškova pija─Źarine.

 
Donnerstag, 18. M├Ąrz 2021

JKP "Graditelj" iz Srbobrana od danas do ponedeljka ne napla─çuje pija─Źarinu na pijacama u Srbobranu, Turiji i Nadalju, saznajemo iz ovog komunalnog preduze─ça.

 
Dienstag, 9. Februar 2021

Fond za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu AP Vojvodine, raspisao je javni poziv za dodelu sredstava za ekonomsko osna┼żivanje izbeglih, prognanih i raseljenih lica u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini.

 
Freitag, 5. Februar 2021

Danas je otvorena nova perionica automobila u Srbobranu. Da budemo ta─Źni, dosadašnja perionica Renate i Marka Josi─ça, "dobila je prinovu i to blizance". Dva nova boksa za samouslu┼żno pranje automobila.

 
Donnerstag, 28. Januar 2021

Sve više nas koristi internet kako bi kupili nešto. Bezbroj internet prodavnica je otvorenoposlednjih par godina i nudi se sve "od igle do lokomotive"! Portal "Potrošac.info" objavio je crnu listu trgovaca.

 
Mittwoch, 27. Januar 2021

Danas u kabinetu predsednika opštine Srbobran, Radivoj Debelja─Źki potpisao je ugovor o saradnji naše lokalne samouprave sa kompanijom D SPORT SYSTEM iz Novog Sada. Ova kompanija, koja je generalni zastupnik slovena─Źke poznate robne marke "proteini.si" gradi─çe distributivni centar i upravnu zgradu u Srbobranu.

 
Donnerstag, 21. Januar 2021

Nakon pauze u radu, predhodnih dana ponovo je svoja vrata otvorio caffe bar "Arvaji". Na Trgu republike, ovaj bar sa dugom tradicijom do─Źekuje goste u novom renoviranom prostoru, koji je potpuno prilago─Ĺen gostima koji vole da se ose─çaju prijatno i svoje slobodno vreme provedu kvalitetno u lepom ambijentu.

 
Mittwoch, 13. Januar 2021

Iz JKP "Graditelj" pozivaju gra─Ĺane da o─Źitaju svoje vodomere kako bi utrošenu vodu u prošloj godini platili po staroj ceni. Saopštenje za javnost prenosimo u celosti:

 
Montag, 11. Januar 2021

Sino─ç je na ulicama bilo 5 vozila zimske slu┼żbe JKP Graditelj koja su uklanjala sneg, a na svim prioritetnim putevima ba─Źena je so. Danas u 10 sati ni jedna ulica nije bila pod snegom, kazao je u izjavi za medije vd direktor javnog komunalnog preduze─ça, MIloš Jovanovi─ç.

 
Mittwoch, 6. Januar 2021

Obaveštavaju se gra─Ĺani Srbobrana da slu┼żba za odnošenje komunalnog otpada ne─çe raditi za Bo┼żi─ç 07.01.2021. godine.

 
Dienstag, 22. Dezember 2020

Zanimljivu pri─Źu iz Srbobrana ovih dana objavila je Radio televizija Novi Sad. Televizijska ekipa predvo─Ĺena novinarom Dra┼żenom Radulovim posetila je porodicu Šajin.

 
Montag, 14. Dezember 2020

Trgoauto iz Srbobrana danas obele┼żava 30 godina postojanja i uspešnog poslovanja. Porodi─Źna firma koja zapošljava preko 50 radnika spada u red respektabilnih poslovnih partnera na doma─çem, ali i inostranom tr┼żištu.

 
Dienstag, 8. Dezember 2020

Planirano vreme za izgradnju puta koji ─çe povezati Vojvodinu od krajnjeg zapada do granice sa Ma─Ĺarskom na istoku, a koji ─çe prolaziti kroz našu opštinu je 2.5 godine, a radovi po─Źinju u septembru idu─çe godine najavio je nadle┼żni ministar Tomislav Momirovi─ç.

 
Sonntag, 6. Dezember 2020

Pekara "Novi hit" ima respektabilno ime koje je izgra─Ĺeno na vrhunskim pekarskim i poslasti─Źarskim proizvodima koji izlaze iz njihove pekare. Nova usluga koju nudi je dostava bureka na vašu adresu.

 
Montag, 23. November 2020

Opština Srbobran danas je dodelila nov─Źane vau─Źere za nove preduzetnike, a opština je ove godine ukupno izdvojila 4.5 miliona za aktivnu podršku mladim preduzetnicima.

 
Mittwoch, 21. Oktober 2020

24. oktobra (subota), od 10-15 ─Źasova organizuje se besplatna degustacija novih vina iz berbe 2020. god. u vinariji Lodi u Feketi─çu, Njegoševa 36, tel. 064/2598215. Srda─Źno Vas o─Źekujemo.

 
Donnerstag, 17. September 2020

U ulici Miloša Obili─ça broj 122, sa desne strane kada idete prema Turiji, otvorena je ovih dana najsavremenija autoperionica. Na raspolaganju su vam nekoliko vrsta usluga koje su namenjene odr┼żavanju nege vašeg automobila, ali po prvi put u Srbobranu otvorena je perionica koja pru┼ża i usluge pranja poljoprivrednih mašina.

 
Mittwoch, 9. September 2020

Pekara "Novih Hit" u Zmaj Jovinoj ulici u Srbobranu postala je jedan od nezaobilaznih objekata kada pri─Źamo o hrani, o pekarskim i poslasti─Źarskim proizvodima. Od pre nekoliko dana ovde je Taylor mašina za pravljenje sladoleda koja se koristi širom sveta, izme─Ĺu ostalog u svim Mc Donald's restoranima i spada u red vrhunskih automata za pripremanje ove nezaobilazne poslastice.

 
Sonntag, 6. September 2020

Ovo je rekao Radivoj Debelja─Źki, predsednik opštine Srbobran povodom odr┼żavanja 21. Srbobranske brazde koja je ove godine usled epidemiološke krize i mera Štaba za vanredne situacije odr┼żana u druga─Źijem ambijentu i bila je revijalnog karaktera.

 
Freitag, 21. August 2020

Javno preduze─çe "Srbijagas" obaveštava kupce prirodnog gasa u Srbobranu da ─çe zbog radova na gasovodu u ponedeljak, 24. avgusta u vremenu od 09.30 do 16.00 ─Źasova, do─çi do kratkotrajnog prekida u isporuci prirodnog gasa, za potroša─Źe koji se prirodnim gasom snabdevaju sa GMRS Srbobran.

 
Dienstag, 11. August 2020

Lokalna poreska administracija obaveštava obveznike poreza na imovinu da obaveza pla─çanja akontacije poreza na imovinu za tre─çe tromese─Źje 2020. godine dospeva 14. avgusta 2020. godine (45 dana od dana po─Źetka tromese─Źja).

 
Montag, 27. Juli 2020

Javno komunalno preduze─çe "Graditelj" najavilo je da ─çe ulo┼żiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti i u ovoj nepovoljnoj situaciji izazvanoj korona virusom, o─Źita stanje vodomere svih potroša─Źa, poštuju─çi sve mere zaštite. Stanje vodomera mo┼żete javiti nadle┼żnoj slu┼żbi i na broj telefona 021.730.321, u periodu od 08.00 do 14.00 ─Źasova.

 
Mittwoch, 22. Juli 2020

Obaveštavaju se sva zainteresovana lica - potencijalni zakupci prodajnih mesta na pijacama, da ─çe se 31.07.2020. sa po─Źetkom u 12 h odr┼żati javna licitacija za pokrivene tezge i kocka za sve ─Źetiri pijace.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign