Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news-archive/1/6/ekonomija/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewInfo
Mittwoch, 14. August 2019

─îizma glavu ─Źuva, a šubara kvari, stara je narodna poslovica koja jasno ukazuje na zna─Źaj obu─çe u našim ┼żivotima. Posetili smo radnju OBU─ćAR TALE u Srbobranu i evo pri─Źe nastale prilikom ove posete...

 
Samstag, 20. Juli 2019

Jedan od najve─çih trgovinskih lanaca u Srbiji sti┼że u Srbobran. Oni su, kako saznajemo, preuzelli objekte u kojima su do sada bile prodavnice Atine Plus i trenutno tra┼że radnike. Objavljujemo oglas za zapošljavanje koji su nam dostavili:

 
Dienstag, 16. Juli 2019

N a razvoju poljoprivrede zasnivamo strategiju razvoja naše opštine, rekao je danas Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran, prilikom obilaska radova na izgradnji trafostanice u ataru Turije, na potezu Beljanska bara, odakle ─çe niskonaponskim kablovima biti omogu─çeno priklju─Źenje na struju svim poljoprivrednicima u ataru od Srbobrana prema Turiji i Be─Źeju.

 
Samstag, 6. Juli 2019

Ovo je dobra vest i za sve Srbobrance koji idu u Novi Sad. Okon─Źani su radovi na potezu od kru┼żne raskrsnice sa Primorskom ulicom do Velebitske ulice u du┼żini od 1380 metara, a predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirovi─ç obišao je danas s gradona─Źelnikom Novog Sada Milošem Vu─Źevi─çem i potpredsednicom Vlade Srbije i ministarkom gra─Ĺevinarstva, saobra─çaja i infrastrukture prof. dr Zoranom Mihajlovi─ç Sentandrejski put.

 
Freitag, 5. Juli 2019

DOO ’’VULKAN GUMA - BELT’’ SRBOBRAN RASPISUJE KONKURS ZA ZAPOSLENJE  RADNIKA (ELEKTRI─îARA,ZAVARIVA─îA,MAŠINACA,BRAVARA) I OSTALIH RADNIKA ZA RAD U PROIZVODNOM POGONU!!!

 
Sonntag, 30. Juni 2019

Takozvani tre─çi deo ulice Do┼że ─Éer─Ĺa dugo je bio jedan od kolovoza sa najve─çim brojem udarnih rupa i sa ogromnim brojem ošte─çenja. Kona─Źno je po─Źelo asfaltiranje ovog dela ulice koja se završava u Tuku.

 
Donnerstag, 27. Juni 2019

U cilju blagovremenog preduzimanja preventivnih i operativnih mera i zadataka zaštite od izbijanja i širenja po┼żara na otvorenom prostoru u vreme ┼żetvenih i vršidbenih radova potrebno je da se u narednom periodu preduzmu poja─Źane mere zaštite od po┼żara.

 

U saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Ba─Źka, u Srbobranu ─çe biti organizovana "Obuka za po─Źetnike u poslovanju". Predavanja su zakazana za 03. i 04. jun, oba dana od 10.00 do 13.00 ─Źasova.

 

Ovo je izjavio prilikom posete Opštoj zemljoradni─Źkoj zadruzi; Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran i dodao da je za pola godine, prema završnom ra─Źunu za 2018. godinu, o kom se razgovaralo i na sednici SO Srbobran, zadruga poslovala pozitivno.

 

Svakog utorka tokom maja i juna od 10:30 u filijali NSZ Srbobran kompanija APTIV organizuje "Otvorena vrata" gde ─çe se obaviti razgovor sa kandidatima za posao. Ovog puta, kompanija je omogu─çila još bolje uslove rada i bonuse za postoje─çe i novozaposlene radnike....

 
Dienstag, 14. Mai 2019

Ovo bi mogao da bude najbolji komentar nakon što smo oprali auto u prvoj robotizovanoj autoperionici u Srbobranu. Posle dvadeset godina uspešnog rada perionice, vlasnik, Marko Josi─ç, reprezentativac Srbije u šaranskom ribolovu, modernizovao je dosadašnji rad, tako da sada vaš automobil mo┼że da bude mnogo br┼że kvaltetno opran.

 
Montag, 29. April 2019

"┼Żelite sigurđ░n posđ░o, redovnu plđ░tu, orgđ░nizovđ░n prevoz, bonus, rđ░d u prijđ░tnom rđ░dnom okru┼żenju, po─Źetnu obuku i mogu─çnost nđ░predovđ░njđ░. 'Aptiv' zđ░pošljđ░vđ░ rđ░dnike iz Srbobrđ░nđ░ u proizvodnju u Novom Sđ░du. Do─Ĺi nđ░ rđ░zgovor zđ░ posđ░o", nđ░vodi se u pozivu kompđ░nije "Aptiv".

 
Dienstag, 23. April 2019

Predsednik opštine Srbobran posetio je p─Źelare i uru─Źio je donaciju Sekretarijata za regionalni razvoj, me─Ĺuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu AP Vojvodine. Doma─çin je bio Dragan Kurja─Źki, a predsednika je sa─Źekao sa svojim prijateljima medarima, ─Źlanovima Udru┼żenja "Suncokret" koje je u re┼żimu preregistracije i uskoro ─çe se zvati Franjo Toma┼żin po jednom od najpoznatijih p─Źelara ovog kraja. 

 
Sonntag, 21. April 2019

Pozivaju   se  svi  poslodavci   koji   anga┼żuju   sezonske   radnike:   preduzetnici, predstavnici   privrednih   društava   i   zemljoradni─Źkih   zadruga,   i   registrovana poljoprivredna gazdinstva, da prisustvuju...

 
Sonntag, 14. April 2019

Aerodom Nikola Tesla Beograd ─çe sutra, 16. aprila preko Centralnog registra, depoa i kliringa hartija od vrednosti uplatiti dividendu svim gra─Ĺanima koji su na dan 31.12.2018. godine posedovali besplatne akcije AD Aerodrom Nikola Tesla. Neto iznos dividende iznosi 1.300,87 dinara za 1 besplatnu akciju.

 
Montag, 8. April 2019

Kompanija "Aptiv" ponovo tra┼żi radnike u Srbobranu. Tokom aprila, svakog utorka od 10.30 ─Źasova, predstavnici kompanije organizova─çe "Otvorena vrata" u Srbobranu. Ovom prilikom zainteresovani gra─Ĺani imaju mogu─çnost da ─Źuju sve informacije o kompaniji i da se prijave za posao.

 

 
Dienstag, 19. M├Ąrz 2019

Savez p─Źelarskih organizacija Srbije, NALED i RSJP pokrenuli su javnu kampanju “Mesec zaštite p─Źela” sa ciljem da se tokom marta kroz otvoreni dijalog p─Źelara, poljoprivrednika, lokalnih i nacionalnih institucija, stru─Źne javnosti i potroša─Źa do─Ĺe do zajedni─Źkog rešenja za zaštitu p─Źela u Srbiji.

 
Sonntag, 10. M├Ąrz 2019

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Srbobran – KLER, upu─çuje poziv poslodavcima da do─Ĺu na predavanje, na kom ─çe mo─çi da se informišu o finansijskim olakšicama i podsticajima kojima mogu unaprediti poslovanje svojih firmi.

 
Donnerstag, 28. Februar 2019

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, me─Ĺuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu raspisao je dva konkursa kojim se ┼żeli podr┼żati privredni razvoj AP Vojvodine - KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA PRIVREDNIM DRUŠTVIMA ZA KUPOVINU OPREME I KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA PRIVREDNIM DRUŠTVIMA ZA OTVARANJE NOVIH RADNIH MESTA

 
Dienstag, 26. Februar 2019

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede raspisao je deset konkursa za poljoprivredne proizvo─Ĺa─Źe iz Vojvodine. Konkursi pokrivaju skoro sve oblasti poljoprivredne proizvodnje i bi─çe otvoreni do utroška sredstava.

 
Freitag, 15. Februar 2019

Lepezi usluga koje pru┼ża svojim korisnicima Trgoauto doo iz Srbobrana dodao je još jednu. Od nedavno kod njih mo┼żete da izaberete ─Źlanski paket za besplatnu popravku na putu i šlepanje u Srbiji i Evropi. Ovu uslugu obezbe─Ĺuje AMSS.

 
Montag, 4. Februar 2019

Udru┼żenje "Ba─Źki vo─çari i vinogradari" iz Srbobrana u saradnji sa a.d. "Galenika - Fitofarmacija" iz Zemuna organizuje otvorenu stru─Źnu edukaciju na temu: "Proizvodnja i zaštita bilja u poljoprivredi iz oblasti primene i upotrebe:

 
Mittwoch, 5. Dezember 2018

U sklopu istra┼żivanja nafte i gasa prema projektu „3D Ada“, NIS u decembru po─Źinje geofizi─Źka istra┼żivanja na podru─Źju opštine Srbobran.

 
Dienstag, 27. November 2018

Da li ─çe hotel Elan koji je u vlasništvu opštine postati predmet interesovanja potencijalnih investitora i da li ─çe kona─Źno biti zaustavljeno njegovo propadanje je pitanje o kome ─çe se sutra razgovarati na redovnoj sednici Opštinskog ve─ça...

 
Sonntag, 28. Oktober 2018

Opština Srbobran, zajedno sa Mre┼żom dobre energije, organizova─çe za gra─Ĺane Srbobrana, Turije i Nadalja, uslugu besplatnog savetovanja u oblasti energetske efikasnost.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign