Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

KRENUO BESPLATAN GRADSKI PREVOZ


Nakon što je uvedena besplatna autobuska linija na relaciji Srbobran - Nadalj, krenuo je i besplatan gradski prevoz u Srbobranu...


Pilot projekat uvođenja besplatnog prevoza za građane Srbobrana trajaće do nove godine, a da li će biti realizovan i u 2018.godini zavisiće pre svega od odziva građana, odnosno koliko će ovu uslugu naši sugrađani koristiti u narednih dva meseca.

Ukupno 26 stajališta je postavljeno širom Srbobrana. Na njima se nalaze table na kojima je iscrtana putanja kojom autobus vozi, a napisano je i vreme polaska autobusa sa stajališta. Vreme polaska je koncipirano tako da pre svega prevoz služi đacima koji idu u školu, ali i građanima koji imaju različite potrebe da se prevezu sa jednog na drugi deo grada, ili da odu do neke od institucija opštine, banke, pošte, Doma zdravlja...

- Već u danima koji su pred nama videćemo da li smo mesta za stajališta odredili za pravi način i tu očekujemo da dobijemo povratnu informaciju od naših građana. Kako se radi o pilot projektu, sve sugestije u vezi sa besplatnim gradskim prevozom koje mogu da doprinesu poboljšanju ove usluge koja ide na račun budžeta i koja je osmišljena da olakša život našim građanima, pre svega deci i sugrađanima u poznim godinama su dobrodošle i zaista očekujemo da korisnici ove usluge kažu svoje mišljenje i sugerišu nam na moguće izmene u projektu, rekao je za naš portal Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran. 

Trasu kojom se kreće svakodnevno gradski autobus i vreme kada stiže na određenu poziciju, odnosno polazi sa lokacije možete da vidite na info tablama koje se nalaze na svakom stajalištu.

S.Š.

 

  

Postavio: Administrator dana 2017.11.07   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Agrosimsa
Nijansa
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world