Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1075/u-sredu-navijamo-za-akademik/

Verzija za tampu / To ScreenviewU SREDU NAVIJAMO ZA AKADEMIK!


Košarkaši Akademika u sredu dočekuju KK Žarkovo iz Beograda i treba im pobeda. Nakon 6 kola i dve dobijene utakmice trebaju im bodovi kako bi ostali u igri i svrstali se u red klubova koji se aktivno takmiče za plasman oko srednie tabele i izlazak iz zone ispadanja.


2. Liga Srbije 6. kolo:

Gostovanje prošlog vikenda u Leskovcu nije donelo radost navijačima Akademika. Teška utakmica protiv ekipe "Zdravlje" i četvrti poraz ove sezone za košarkaše Jovice Andrića.

Gotovo da niko nije očekivao da Akademik ima šansu da se vrati iz Leskovca kao pobednik, ali ovaj poraz, iako očekivan unosi zebnju među navijače i sa velikom opreznošću se očekuje utakmica sledećeg kola. Akademiku je neophodna pobeda da se konsoliduje i dokaže da ima kvalitet da se nosi sa ekipama u drugoj ligi Srbije.

Utakmica 7.kola je u sredu, počinje u 19 časova, a igra se u Hali sportova u Srbobranu, a stiže protivnik iz Beograda - KK Žarkovo. Igračima je neophodna podrška sa tribina, pa je ovo poziv svim navijačima i ljubiteljima košarke da dođu u sredu i podrže Akademik.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign