Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

PRVACI SVETA JUČE U SRBOBRANU!


Strahinja Zelić juče osvojio dres i prvo mesto u bacanju trojki...


Šampioni sveta i prvaci Evrope u igranju basketa 3 na 3, Dušan Domović Bulut, Marko Savić, Marko Ždero i Dejan Majstorović juče su, u okviru promotivne turneje kroz Vojvodinu, posetili Srbobran. Domaćin je bio KK Akademik u kome su dobar deo sportskog života proveli Bulut, Savić i Marko Ždero koji je nosio kapitensku traku i za sedam godina igranja za Akademik prošao dve lige. Prošle godine od Sportskog saveza opštine Srbobran dobio je priznanje. Pripala mu je godišnja sportska nagrada na svečanosti proglašenja najboljih sportista u 2015.godini.

Juče su se u hali sportova na košarkaškom terenu sreli sa dečacima koji su članovi najmlađih selekcija KK Akademik, a organizovano je takmičenje u izvođenju trojki.


Najbolji među dvadesetak odabranih dečaka koji su juče dobili šansu da se pokažu pred prvacima sveta, bio je Strahinja Zelić koji je bio najuspešniji prilikom izvođenja šuta sa trojke.

Dečaci su juče osim takmičenja mogli da čuju mnogo zanimljivih priča sa putovanja ovih sjajnih momaka koji u basketu na najbolji način promovišu Srbiju, ali i sport generalno.

Nakon takmičenja upriličeno je fotografisanje sa prvacima sveta, kao večna uspomena i na ovaj nezaboravan trenutak. Ko zna možda neko od ovih dečaka krene putem koji su utabali svojim talentom, ali i ambicijom i neumornim treninzima Bulut, Ždero, Savić i Majstorović.

S.N.

Foto: R.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.05.26

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


Na današnji dan 2005 - Pesma "Voterlu" (Waterloo) švedske grupe ABBA, proglašena je najboljom pesmom Evrovizije svih vremena

Pretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin