Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Zdravstvo

BESPLATNI LEKARSKI PREGLEDI U DOMU ZDRAVLJA


Svi naši sugrađani koji žele moći će besplatno da provere svoje zdravlje i urade ultrazvuk pregled testisa, štitne zlezde i dojke, saznajemo od predsednice Skupštine opštine Srbobran, Milene Alargić.


Pregledi se zakazuju radnim danima od 10 do 12 časova na broj telefona 063 10 52 604 ili mpgu lično da se jave predsednici Alargić koja je pokrenula ovu inicijativu.

Pregledi će se obavljati ponedeljkom, sredom, petkom i subotom od 8 do 12 časova u Domu zdravlja.
 
- Uz podršku predsednika opštine Srbobran, Paroški Radivoja, pokrenula sam inicijativu za preventivne ultrazvučne preglede. Od strane lokalne samouprave su odobrena sredstva a logistička i sva druga pomoć je usledila od Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić" i direktorke dr Svetlane Rajak koja je prepoznala značaj ove inicijative i dala veliki doprinos u realizaciji, kazala je Milena Alargić i dodala:
 

- Opremljeni smo tehnički, imamo lekara specijalistu i kapacitete koje posedujemo i koje treba iskoristiti za korist naših sugrađana. O zdravlju treba voditi računa svaki dan, 365 dana u godini  a preventivnim pregledima pokazujemo odgovornost prema sebi i drugima.

Pregledi se obavljaju  besplatno i bez zdravstvene knjižice uz prethodno zakazan termin na navedeni broj telefona kako bi se izbegla gužva i obezbedio nesmetan rad i funkcionisanje ove ustanove. 

Postavio: Administrator dana 2017.12.11   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 41
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen