Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

DECO, DODJITE U POZORIŠTE!


U subotu stiže nam u goste pozorišna družina iz Beograda. Oni će odigrati predstavu za decu "Elza i zaleđeni Hans". Dom kulture vas poziva da dođete u salu "Pozorištance", ulaz je besplatan, a predstava počinje u 17.00h.


Predstava „Elza i zaleđeni Hans“ rađena je po motivima crtanog filma „Zaleđeno kraljevstvo“. Radnja predstave odvija se u gradu Arendelu. Princeza Arendela, Elza, poseduje posebnu natprirodnu moć da sve što poželi pretvori u sneg. Njena mlađa sestra, princeza Ana, neustrašivi optimista, tužna je i pokušava na svaki način da pomogne sestri da prokletsvo prestane i da Elza konačno može da skine rukavice.

Elza je svojim ledenim čarima zaledila princa Hansa koji je ljubomoran i zloban i koji po svaku cenu želi princezu Anu za ženu. Kristof je prodavac leda koji se takođe bori da osvoji Anino srce i u tome uspeva. Urnebesno smešni sneško Olaf tu je da vam dočara i predstavi sve likove na dvoru i da vas nasmeje do suza.

Princeza Ana ima zadatak da animira decu u toku predstave, da zajedno sa njom pomognu princezi Elzi da se odbrani od zla. Interakcija koja se odigrava u toku predstave između izvođača i gledalaca, ostavlja snažan utisak na dečiju maštu i dubok trag u podsvesti dece, koja se u sličnim situacijama slično i ponašaju, odnosno, pomažu jedni drugima. Pobeda dobrog nad zlim, razvijanje timskog duha, te isticanja koliko je sestrinska ljubav jaka i važna, glavne su poruke koje ova predstava ostavlja za sobom. Dužina trajanja predstave 45 minuta.

Igraju:

Jovana Petronijević (Elza)
Nina Grahovac (Ana)
Jovan Ljubenović (Xans i Olaf)
Saša Đurašević (Kristof) 

Postavio: Administrator dana 2017.12.11

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin