Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

SRBIJA U RITMU EVROPE


Održan je prvi kasting za učesnike dečijeg festivala "Srbija u ritmu Evrope". Drugi će biti održan 17.januara u Srbobranu uz prisustvo TV Prva, najavio je Igor Karadarević, autor festivala.


Iduće godine domaćin dečijeg festivala "Srbija u ritmu Evrope" je Niš, a Srbobran će treći put zaredom biti učesnik. Ko će nas predstavljati odlučiće se konačno 17.januara kada će biti održana druga audicija, koju će po rečima autora festivala, Igora Karadasrevića pratiti kamere TV Prva, koja će realizovati direktan televizijski prenos iz Niša.

Juče je u holu OŠ "Vuk Karadžić" u Srbobranu održan prvi kasting, a nastupe, ocenjivao je Igor Karadarević. Zadovoljan onim što je video i čuo, ipak je doneo odluku da se još jedan kasting održi 17.januara. DO tada deco spremite se, vežbajte nastup i prijavite se za učešće, jer možda ćete baš vi biti predstavnici Srbobrana na jednom od najvećih dečijih festivala u Srbiji.

- Audicije su počele i prvi grad koji smo posetili bila je Sremska Mitrovica. Kroz Temerin, koji takođe učestvuje, stigli smo evo do Srbobrana, a narednih dana nas očekuje i obilazak preostalih gradova, od ukupno 23. Zadovoljni smo interesovanjem za naš projekat i po prvi put su nam se priključili gradovi Kragujevac, Novi Sad, Vranje, Leskovac, tu su i oni stari, poput Sombora, Vrbasa i Srbobrana, koje ne damo nipošto. Prva TV i 'Srbija u ritmu Evrope' zadali su sebi cilj da budu još bolji nego prošli put, i to ne samo za nijansu, zbog čega ćemo verovatno biti malo rigorozniji i birati još bolju decu, a već u prošlom ciklusu smo imali odlične učesnike i super kvalitetan i gledan program, rekao je Karadarević, izvršni direktor "Srbija u ritmu Evrope". 

Postavio: Administrator dana 2017.12.11   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin