Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

TOPLOTNE PUMPE ZA PREDŠKOLSKU USTANOVU


Pokrajinski sekretarijat za energetiku se obavezao da obezbedi 3.695.182 dinara za ugradnju toplotnih pumpi u vrtićima, dok je obaveza opštine Srbobran da za isti projekat obezbedi dodatnih 923.800 dinara. Realizacija projekta mora biti okončana do 01. jula 2018. godine.


Ugovor je juče potpisao Radivoj Debeljački, član Opštinskog veća i rukovodilac Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, u Pokrajinskom sekretarijatu za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj.

- Opredeljena sredstva ne samo na ovom već i na brojnim drugim konkursima tokom 2017. godine, zbog čega zahvaljujemo Pokrajinskoj vladi na konstantnoj podršci, jasan su znak da opština Srbobran dobro prepoznaje svoje prioritete i uspeva ih kvalitetno predočiti kroz izradu konkursne dokumentacije. Rezultat toga su i projekti koji će se realizovati u oblasti enerergetske efikasnosti u objektima u kojim borave naši najmlađi sugrađani, gde je akcenat stavljen na uštedu energije i troškova, ali i na bezbednost dece. Sistem grejanja na gasne peći sa otvorenim plamenom u vrtiću 'Crvenkapa' biće zamenjen efikasnijim i bezbedinijim, zahvaljujući podršci Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, rekao je Debeljački nakon potpisivanja ugovora. 

Postavio: Administrator dana 2017.12.15

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 24
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen