Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

U SRBOBRANU DANAS 120 MLADIH RUKOMETAŠA


U sportskoj hali u Srbobranu održan je danas Turnir mladosti - Srbobran 2017 u mini rukometu.Učestvovalo je 8 ekipa sa svojim najmlađim rukometašima i to:


RK  MLADOST (Bački Jarak), RK RUSIN (Ruski Krstur), RK JADRAN (Feketić), RK TSK (Temerin), RK HAJDUK (Čurug), RK VRBAS i domaćin turnira RK SRBOBRAN.

Najlepša slika sa ovog turnira je slika radosne i vesele dece čiji je žamor i smeh odjekivao tokom prepodneva u sportskoj hali u Srbobranu.Sve ekipe su dobile prigodne poklone za učešće na ovom turniru. Domaćinima je pripala pohvala za organizaciju i zahvalnost na gostoprimstvu. Želja u RK SRBOBRAN je da ovaj turnir postane tradicionalan i doprinese popularizaciji sporta, rukometa i zdravog života.

Učešće na ovom turniru je uzelo oko 120 dece,odigrano je 16 utakmica, a rezultati su bili u drugom planu.I pak ispunjavamo molbu naših najmladjih rukometaša. RK SRBOBRAN odigrao je četiri utakmice i u sve četiri zabeležio pobede.

Turniru je predhodio sastanak u kabinetu predsednika opštine, naime Radivoj Paroški primio je Slobodana Višekrunu, generalnog sekretara RSV, Vladimira Knežića, predsednika takmičarske komisije RSV i Stevu Bečejca i Nandora Brašnja, rukometne radnike iz rukometnog kluba "Srbobran".

Kako saznajemo razgovaralo se o razvoju rukometa u našoj sredini i mogućnostima da se od jeseni u redovno takmičenje uključi seniorska ekipa RK Srbobran, što bi značilo povratak Srbobrana na rukometnu scenu.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2017.12.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 55
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen