Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

JOŠ PAR DANA!


Sa zimskim raspustom stiže i klizalište. Završne pripreme su u toku, klizalište se postavlja na Trgu slobode i biće pre svega zabava za najmlađe tokom zinmskog raspusta.


Srbobranci odvajkada klizaju. Sećaju se svojih mladalačkih dana na ledu i najstariji naši sugrađani. Kllizalo, ili kako se to nekad govorilo čorkuljalo se na Rekavici, a kad su zime bile baš hladne i temperatura debelo ispod nule i na kanalu. Nakon čorkulja, koje su bile primitivni oblik klizaljki, koje su se kačile na obične cipele, najčešče čuvene "krinke" koje je nekad proizvodilo "Borovo", stigle su i prave klizaljke.

2009 Krivaja

Krajem osamdesetih godina prošlog veka, na Rekavici (Krivaja) ozbiljno se igrao hokej. Većina je imala prave hokejke, najčešće Adidas i profesionalne hokej štapove, koji su bili u prodaji .

Prošle godine Srbobranci su po prvi put dobili veštačko klizalište i bila je to prava atrakcija. Deca su se radovala, neki su po prvi put stali na klizaljke, a bilo je i padanja i dečijeg smeha i radosti najviše.

Ove godine, za par dana, veštačko klizalište biće ponovo radost za Srbobrance u zimskim, hladnim danima. Poslednje pripreme su u toku, a naravno mi ćemo vas obavestiti kad će biti svečano otvaranje. 

Postavio: Administrator dana 2017.12.20   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 82
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen