Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

JA IMAM TALENAT!


Najbolje Kiš Noemi i Bakoš Donatela


U OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj" u Srbobranu, održano je peto po redu takmičenje ,,Ja imam talenat".

Svoj pevački talenat je na samom početku pokazala nastavnica Kovač Blanka. Njen izuzetno profesionalan nastup je izazvao oduševljenje i ovacije publike.

Takmičilo se 60-ak učenika u pevanju, igranju, glumi i sviranju. Nastupilo je mnogo talentovanih, pa je žiri u sastavu: Tamara Tanasijin, Lazar Trajković i Andrea Munjin, imao težak zadatak da proglasi pobednike. Učiteljica Snežana Stanojev je nakon takmičenja za naš portal izjavila, da je publika celo vreme bila oduševljena, i da je svaki takmičar imao svoju navijačku ekipu.

−Što se tiče žirija, ocenjivana je: uvežbanost, pripremljenost, izbor kompozicije, scenski nastup, stajling i umetnički utisak.

Pobedile su Kiš Noemi i Bakoš Donatela pesmom koja je razgalila publiku. Drugo mesto je osvojio Nenad Kasa svirajući na električnoj gitari, a na trećem mestu je bila učenica trećeg razreda Dragana Jojkić. Izvela je kompoziciju ,,Jutro". Zapaženi su bili i grupni nastupi učenika IV1, IV4 i VI5. Prvi put su na ovom takmičenju nastupile učenice prvih razreda: Ivona Grubić, Anamarija Stevanović, Selena Glamočić, Elena Radović, Teodora Čobanov i Sara Butaš. Takmičenje im se veoma dopalo, pa već sad razmišljaju s kojom će kompozicijom nastupiti sledeće godine. Svi učenici koji su nastupili su dobili diplomu za učešće, a prvoplasirani i diplomu za osvojeno mesto i nagrade koje je pripremila Fondacija ,,Androcki" i STR ,,Boki". Za posluženje za sve učesnike su se pobrinule picerija ,,Real" i poljoapoteka ,,Čardak", izjavila je organizator takmičenja.

Ona je dodala, da su joj u samoj organizaciji i pripremi svesrdno  pomagale i učiteljice Vera Vorgić, Elvira Matarugin, Klara Fadjaš i Maja Roganović. U pomoć je pritekla i bivša učenica Lea Bezeg, koja je pre pet godina sa svojim drugaricama i nastavnicom Svetlanom Pajić Jojkić započela ovo takmičenje. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.06.04

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 31
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen