Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/116/ja-imam-talenat/

Verzija za tampu / To Screenview



JA IMAM TALENAT!


Najbolje Kiš Noemi i Bakoš Donatela


U OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj" u Srbobranu, održano je peto po redu takmičenje ,,Ja imam talenat".

Svoj pevački talenat je na samom početku pokazala nastavnica Kovač Blanka. Njen izuzetno profesionalan nastup je izazvao oduševljenje i ovacije publike.

Takmičilo se 60-ak učenika u pevanju, igranju, glumi i sviranju. Nastupilo je mnogo talentovanih, pa je žiri u sastavu: Tamara Tanasijin, Lazar Trajković i Andrea Munjin, imao težak zadatak da proglasi pobednike. Učiteljica Snežana Stanojev je nakon takmičenja za naš portal izjavila, da je publika celo vreme bila oduševljena, i da je svaki takmičar imao svoju navijačku ekipu.

−Što se tiče žirija, ocenjivana je: uvežbanost, pripremljenost, izbor kompozicije, scenski nastup, stajling i umetnički utisak.

Pobedile su Kiš Noemi i Bakoš Donatela pesmom koja je razgalila publiku. Drugo mesto je osvojio Nenad Kasa svirajući na električnoj gitari, a na trećem mestu je bila učenica trećeg razreda Dragana Jojkić. Izvela je kompoziciju ,,Jutro". Zapaženi su bili i grupni nastupi učenika IV1, IV4 i VI5. Prvi put su na ovom takmičenju nastupile učenice prvih razreda: Ivona Grubić, Anamarija Stevanović, Selena Glamočić, Elena Radović, Teodora Čobanov i Sara Butaš. Takmičenje im se veoma dopalo, pa već sad razmišljaju s kojom će kompozicijom nastupiti sledeće godine. Svi učenici koji su nastupili su dobili diplomu za učešće, a prvoplasirani i diplomu za osvojeno mesto i nagrade koje je pripremila Fondacija ,,Androcki" i STR ,,Boki". Za posluženje za sve učesnike su se pobrinule picerija ,,Real" i poljoapoteka ,,Čardak", izjavila je organizator takmičenja.

Ona je dodala, da su joj u samoj organizaciji i pripremi svesrdno  pomagale i učiteljice Vera Vorgić, Elvira Matarugin, Klara Fadjaš i Maja Roganović. U pomoć je pritekla i bivša učenica Lea Bezeg, koja je pre pet godina sa svojim drugaricama i nastavnicom Svetlanom Pajić Jojkić započela ovo takmičenje.




Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign