Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

U "ZMAJU" ODRŽAN NOVOGODIŠNJI KONCERT


 Aktiv učitelja OŠ JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ je organizovao Paradu novogodišnjih kapa i prodajnu izložbu novogodišnjih ukrasa, a nastavnik muzičkog vaspitanja Ćibri Beni je organizovao sada već tradicionalni Novogodišnji koncert, sa školskim horom.


U veseloj povorci učenici svih odeljenja od 1. do 4. razreda su se kretali hodnicima i holom, ponosno noseći svetlucave kreacije. Kape su napravili  sa svojim roditeljima, na radionicama u školi ili sa učiteljicama na času likovne kulture. Neke su ličile na jelke, neke na kapu Čarobnjaka Merlina, a bilo je i ozbiljnih umetničkih ostvarenja.

Posle parade je usledio vašar. Na prodajnim štandovima (stolovima) su se našle raznolije koje su učenici pravili samostalno ili uz pomoć roditelja; ikebane, ukrasi za jelku, venčiči, medenjaci...Prodavalo se i kupovalo, a deca su se radosno smeškala sa svežnjevima sitnih novčanica u rukama.

Pesmom ,,Zvončići, zvončići.." hor je najavio radost dolaska praznika. Svi prisutni su uživali u novogodišnjim i božićnim pesama, a nastup hora je završen sveopštim veseljem. U kolo su se uhvatili radnici škole, nastavnici roditelji i učenici.

Posebno su se danas radovali učenici III1 sa učiteljicom Snežanom Stanojev. Njima je stigao paket sa novogodišnjim čestitkama iz Paraćina. Poslali su ga učenici III1 iz OŠ ,,Stevan Jakovljević". Sa njihovom učiteljicom Silvanom Dimitrijević, Snežana Stanojev uspešno saradjuje ove školske godine. Uzvratne čestitke su već spremne. Putuju za Paraćin sledeće nedelje, da dele radost i šire praznično raspoloženje.

S.N.

Foto:L.P,. 

Postavio: Administrator dana 2017.12.22

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin