Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

ŽELJA ZA 2018.GODINU - KUGLANA!


Ovo je samo jedan od ciljeva koji je postavljen za narednu godinu u vezi sa Centrom za sport i turizam...


Rukovodstvo Centra za sport i turizam Srbobran izdvojilo je rekonstrukciju kuglane, uređenje restorana i obnovu parketa u sportskoj hali u 2018. godini, kao najvažnije projekte koje želi da realizuje. Prema rečima Slobodana Subića, direktora Centra za sport i turizam, modernizacija objekta je na prvom mestu, a Subić takođe dodaje da bavljenje sportom i rekreacijom svih građana naše opštine postavlja kao prioritet u svom radu.

- Naša ustanova i opština Srbobran obezbedili su milion dinara za rekonstrukciju kuglane. Čeka se podrška pokrajinskih organa. Naša ideja je i renoviranje prostora restorana. Želimo da se zid prema sportskoj sali i kuglani zastakli, kako bi gosti, a to su najčešće roditelji koji dovode svoju decu na treninge, imali mogućnost da vide šta se dešava. Kao važan deo uređenja cele hale planiramo i uređenje parketa u glavnoj dvorani, koji je postavljen pre deset godina. Nažalost u prilično je lošem stanju. Sredstva za ovu namenu su predviđena budžetom i nadam se da ćemo narednog leta urediti i ovaj deo, rekao je u izjavi za medije Subić koji je na čelo Centra došao krajem avgusta 2017.godine.

Kao dugogodišnji sportski radnik, trener ŽKK Srbobran, a od skoro pripala mu je čast ali i odgovornost da bude i pomoćni trener ženske juniorske reprezentacije Srbije, pokazuje veliku agilnost u svom radu. Za kratko vreme, zaahvaljujući entuzijazmu, ali i organizacionim sposobnostima, uspeo je da se nametne i da se u njegovom mandatu realizuje i završi projekat rekonstrukcije male sale, njenih svlačionica, platoa ispred objekta i sanitarnog čvora.

- Dugo se čekalo da se sve ovo obnovi i sada smo dobili mnogo bolje uslove za rad. Smatram da je takođe važno da se napomene da smo ove godine postavili novu, štedljiviju i kvalitetniju rasvetu u velikoj hali. Sve je to urađeno uz podršku lokalne samouprave i pokrajinskih organa. Svi koji dolaze u halu mogu da čuju da imamo novo ozvučenje u velikoj hali i ono će zadovoljiti sve naše potrebe organizovanja utakmica, turnira ili manjih manifestacija. I ovde smo imali podršku opštine Srbobran, a posebno želim da zahvalim na saradnji Todoru Šimpragi, članu Opštinskog veća zaduženom za sport, Radivoju Paroškom, predsedniku opštine Srbobran, Juliji Popić, načelnici Opštinske uprave, kao i timu koji čini Kancelariju za lokalni ekonomski razvoj, rekao je Subić u razgovoru sa novinarima u susret Novoj godini.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2017.12.29

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 65
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen