Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

BERLINGER HOUSE GOLD - POBEDNIK TURNIRA U MALOM FUDBALU!


U petak uveče hala sportova još jedno je bila prepuna. Na tribinama nije bilo mesta za sve koji su hteli da sede i gledaju finale Novogodišnjeg turnira koji je okupio preko šestdeset ekipa u nekoliko kategorija. Nagradu u vrednosti 160.000 dinara, prvaci će pokloniti u humanitarne svrhe, objavljeno je sinoć nakon proglašenja pobednika.


Najbolji tim Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu je BERLINGER HOUSE GOLD. Oni su u finalnoj utakmici bili bolji protiv ekipe MEDISON S.G. Nakon što je sudija svirao kraj utakmice, na semaforu je pisalo 4:2.

Njima je pripala glavna nagrada turnira. Vaučer u vrednosti 160.000 dinara, a kako saznajemo, ovaj tim je odlučio da kompletan iznos uplati u humanitarne svrhe.

Nagradu i pehar za najbolju ekipu turnira uručio im je predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški.

Titula najboljeg u kategoriji veterana +35 pripala je ekipi GRADINA SISTEM iz Temerina. Oni su u finalnoj utakmici bili bolji od ekipe VMR Alatnica FK Elan.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je "sidraš" BERLINGER-a, Bora Filipović, a dodeljene su i ostale nagrade najboljim ekipama i pojedincima na turniru.

Nagradu najboljeg strelca turnira osvojio je Ivan Filipović iz Srbobrana, najbolji golman je Zdravko Dimić - Dida. U kategoriji veterana za najboljeg igrača proglašen je Zoran Mijić, golman je Vladimir Rosić iz Sivca, a za najboljeg strelca i u ovoj kategoriji je proglašen Ivan Filipović. 

Spomenimo i najbolje u mlađim kategorijama. U kategoriji 2005.godište i mlađi, titulu prvaka osvojili su One Team iz Temerina, a Ttitulu najboljeg tima u kategoriji 2004-2005. godište osvojili su dečaci iz Vrabasa okupljeni pod imenom Komšije.

Igrač prvaka BERLINGER HOUS GOLD, ali i nekdašnji igrač Partizana iz Beograda, Vještica, poklonio je jednoj srbobranskoj navijačkoj grupi crno belih, svoj nekadašnji dres u kome je osvojio duplu krunu.

Sve pohvale organizatorima, koji su sa puno truda vodili turnir od početka do kraja i još jednom dokazali da Srbobran može i ume da organizuje velike sportske i rekreativne susrete. U znak zahvalnosti svi koji su pomogli da turnir bude što bolji i uspešniji oni su dodelili zahvalnice.

Organizator turnira bio je Centar za sport i turizam uz podršku lokalne samouprave.

OVDE možete da pogledate sve fotografije koje smo izdvojili sa finalne večeri turnira.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.01.13   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 61
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen