Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1210/berlinger-house-gold-pobednik-turnira-u-malom-fudbalu/

Verzija za tampu / To ScreenviewBERLINGER HOUSE GOLD - POBEDNIK TURNIRA U MALOM FUDBALU!


U petak uveče hala sportova još jedno je bila prepuna. Na tribinama nije bilo mesta za sve koji su hteli da sede i gledaju finale Novogodišnjeg turnira koji je okupio preko šestdeset ekipa u nekoliko kategorija. Nagradu u vrednosti 160.000 dinara, prvaci će pokloniti u humanitarne svrhe, objavljeno je sinoć nakon proglašenja pobednika.


Najbolji tim Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu je BERLINGER HOUSE GOLD. Oni su u finalnoj utakmici bili bolji protiv ekipe MEDISON S.G. Nakon što je sudija svirao kraj utakmice, na semaforu je pisalo 4:2.

Njima je pripala glavna nagrada turnira. Vaučer u vrednosti 160.000 dinara, a kako saznajemo, ovaj tim je odlučio da kompletan iznos uplati u humanitarne svrhe.

Nagradu i pehar za najbolju ekipu turnira uručio im je predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški.

Titula najboljeg u kategoriji veterana +35 pripala je ekipi GRADINA SISTEM iz Temerina. Oni su u finalnoj utakmici bili bolji od ekipe VMR Alatnica FK Elan.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je "sidraš" BERLINGER-a, Bora Filipović, a dodeljene su i ostale nagrade najboljim ekipama i pojedincima na turniru.

Nagradu najboljeg strelca turnira osvojio je Ivan Filipović iz Srbobrana, najbolji golman je Zdravko Dimić - Dida. U kategoriji veterana za najboljeg igrača proglašen je Zoran Mijić, golman je Vladimir Rosić iz Sivca, a za najboljeg strelca i u ovoj kategoriji je proglašen Ivan Filipović. 

Spomenimo i najbolje u mlađim kategorijama. U kategoriji 2005.godište i mlađi, titulu prvaka osvojili su One Team iz Temerina, a Ttitulu najboljeg tima u kategoriji 2004-2005. godište osvojili su dečaci iz Vrabasa okupljeni pod imenom Komšije.

Igrač prvaka BERLINGER HOUS GOLD, ali i nekdašnji igrač Partizana iz Beograda, Vještica, poklonio je jednoj srbobranskoj navijačkoj grupi crno belih, svoj nekadašnji dres u kome je osvojio duplu krunu.

Sve pohvale organizatorima, koji su sa puno truda vodili turnir od početka do kraja i još jednom dokazali da Srbobran može i ume da organizuje velike sportske i rekreativne susrete. U znak zahvalnosti svi koji su pomogli da turnir bude što bolji i uspešniji oni su dodelili zahvalnice.

Organizator turnira bio je Centar za sport i turizam uz podršku lokalne samouprave.

OVDE možete da pogledate sve fotografije koje smo izdvojili sa finalne večeri turnira.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign