Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

ONE SU NAJBOLJE!


Srbobranske devojčice pod komandnom palicom trenera Dragana Jojkića su u konkurenciji devet ekipa na kraju finalnog turnira pionirskog prvenstva odbojkaškog saveza Srednja Bačka završile na prvom mestu sa samo jednim izgubljenim setom.


Pionirska ekipa odbojkaškog kluba Elan Volley-a  je u nedelju 14-og januara u Bečeju odigrala finalni turnir pionirskog prvenstva OS Srednja Bačka gde su ubedljivom igrom potvrdile što se već ranije i znalo da im nema ravnih u ovom delu Vojvodine koje pokriva ovaj savez.


Savladane su ekipe: ŽOK Sutjeska iz Bačkog Dobrog Polja sa 3:1 (25:17, 21:25, 25:12, 25:17) i ŽOK Bečej sa 3:0 (25:23,25:15, 25:23) čime su bez poraza potvrdile svoju dominaciju.


Srbobranske devojčice pod komandnom palicom trenera Dragana Jojkića su u konkurenciji devet ekipa na kraju takmičenja završile na prvom mestu sa samo jednim izgubljenim setom.

Anja Gavrilov


One su dobile i priznanja za svoju igru u vidu najboljeg srednjeg blokera prvenstva za koju je proglašena naša Anja Gavrilov.

Jovana Jorgić

Za najboljeg libera prvenstva proglašena je Jovana Jorgić.

Sandra Stupar

Sandra Stupar proglašena je za najboljeg igrača prvenstva.


Srbobranke su u ovom uzrastu trenutno nepobedive u krugu od oko 50 kilometara koliko teritorijalno pokriva ovaj savez.

Predsednik OK Elan Volley Boško Popović kaže da su se ovim rezultatom naše mlade odbojkašice plasirale na prvenstvo Vojvodine među 24 ekipe od 160 ekipa sa područja Vojvodine koje su započele ovo takmičenje i između ostalog stekle priliku da odmere snage i sa mnogo poznatijim klubovima kakvi su Spartak Subotica, Jedinstvo Stara Pazova, Klek Srbija šume, Srem - Iton i td. sve prvoligaške ekipe. Biće to prilika da naša publika dođe u velikom broju i podrži naše devojčice.


Kada se uzme u obzir da je razvojna ekipa našeg Elana koja se takmiči i drugoj vojvođanskoj ligi seniorske konkurencije igrajući protiv starijih devojaka od sebe, pa su i pored toga na kraju prvog dela prvenstva zauzela takođe prvo mesto vidi se da Srbobran ima puno talentovane dece samo ih treba podržati i zadržati u našoj sredini. To su dobra deca, dobri pre svega đaci, a kakvi su sportisti vidi se iz rezultata. Istakao je Boško Popović i zahvalio se onim ljudima dobre volje koji su pomogli da ove devojčice dobiju i opremu kakvu zaslužuju šampionke, kao i na pomoći lokalne samouprave.

I seniorke Elana su ovih dana počele sa pripremama za nastavak sezone u drugoj saveznoj ligi koja startuje već 27/28 januara utakmicom u Novom Sadu sa ekipom OK Lavice od kojih su naše devojke u prvom kolu prethodnog dela nesrećno izgubile sa 3:2 i ovo će biti prilika da im se revanširaju.
OK Elan Volley je za ovu sezonu prijavio šest (6) selekcija za takmičenje. Pored ova tri koje smo spomenuli predstoje još tri takmičenja, devojčice 2004, 2005 i 2006 godišta koja startuju već od februara meseca.


U odbojkaškom klubu Elana kažu da su se vodili idejom da skoro sve devojke i devojčice koje treniraju u njihovom klubu imaju svoje takmičenje.

S.N.

Foto: DK photo 

Postavio: Administrator dana 2018.01.19   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 35
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen